ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 042
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Честит празник, Пачи, вече истински!   Joy Hug
Пожеланията си вече ги написах по-горе, а сега ви желая да си изкарате в Гърция прекрасно и днес да имаш много изненади и подаръци!  Hug Heart Eyes

# 181
  • Варна, морето и сините вълни!
Пачко, честит рожден ден!!!!Много здраве и късмет!
Здраво бебе Ру, прекрасна Магариня и любящ Милен! smile3525 smile3525 smile3525

# 182
Пачи, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и пари! Бъди все така положително настроена и запази бодрия си дух! За десерт - здраво, кротко и усмихнато бебе Ру на финала!

Весело изкарване в Гърция! Чакаме снимки после  Hug

# 183
Данке, данке   bouquet Да ви се връщат всички пожелания  Hug

Хаха, майка ми ме забрави днес, хем живее у нас от 10 дни. Сутринта си изпя рецитала "ще купя това и това, ще ходя там и там, има за ядене пържени филии, айде, чао, отивам на работа"  Joy

# 184
Пачи, Честит Рожден отново! Приятно изкарване на уикенда! Дано не е много горещо и да ти се отдаде страхотен шопинг  Peace

Калина е с Т от снощи и страшен запек от известно време, но капака беше снощи.... Голям рев...не знам от какво и какво става...И естествено педиатърката и хомеото ще са следобяд чак на работа.... Късмета ни е ...мани-мани...

# 185
Пачи - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.....А ОСТАНАЛОТО САМО ЩЕ ДОЙДЕ!Не на последно място и едно прекрасно бебе Ру,което да е взело от теб веселия и борбен дух!
А като гледам каква жега е днес навън.....това е обяснението за горещия ти характер.... Heart Eyes

Правде - Анна Мария цяла седмица беше с Т незнайно от къде. Давах и вит. С и Есберитокс капки. Дано и при вас всичко да мине бързо. Hug

# 186
Пачи, честит рожден ден! Все така дива, бойна и мнооого щастлива!
Весело изкарване на уикенда подарък и ще чакаме "китски" и кашелотски снимки!!!

Правде, бързо оздравяване на Калина! Честита нова работа и чакаме повече подробности!

МТВ,  Hug Hug Hug!

Мими, не съм ви забравила, ще мина тез дни!

Аз съм за лудницата. Скоро мога да ви пиша оттам....

# 187
Айде и аз с късния влак...

Честит рожден ден, Пачи! Здрава и щастлива, а в детайли - домашните да те слушат и глезят, работата да ти е за развлечение, за да имаш време за любимите си занимания! Прекрасно бебе Ру на финала!

Поздрави!

Правде, как е Калината?

# 188
Благодаря ви за загрижеността, всъщност Хоеопатията и този път не ни разочарова... Пулсатилата свърши работа. И КАлина най-накрая след 24-часови усилия свали Т.
Според педиатърката е херп-ангина...не ми се вярва, но не е важно, важното е да е здрава и да отидем спокойно на моренцето !  Peace

# 189
Правде - стискам палци Кали да се оправи бързичко! Аман от тези болести - изтормозиха ни дечицата  Rolling Eyes  Може въпроса да е глупав, но какво е херп-ангина?
МТВ -  и от мен Hug Hug Hug
Цвете - Анна Мария как е? За Лазар ми стана много мъчно като изчетох за кризата му  Sad Направо ужастно това. За изпитите му - браво!!! Голям герой е момчето ти, а и ти покрай него  Hug Heart Eyes

Отностно мерките и теглилките - Сиси е 11,300 кг теглена по организъм и 91 см висока.

Имам питане - има ли друго дете, което все още да не изкарало последните четири зъба от 20 зъбния комплект, щото Сиси все още е с 16  Rolling Eyes

# 190
Още веднъж - благодаря на всички   bouquet
Маги ми изпя няколко пъти "Хей бъбъ ту ю, хей бъбъ ту ю на мама, хей бъбъ ту ю"  Joy

Данидо, има  Mr. Green И явно сега избиват част от тях, щото на моменти е толкова ужасно кисела, че има идва да я ошамаря...
Правде, радвам се, че сте свалили температурата. В момента явно има бум на тази херп-ангина, защото и племеницата ми я изкара (аз уж и гледах гърлото, но нищо не видях, детето имаше само висока температура  newsm78).

# 191
  • Варна, морето и сините вълни!
Ахой, Катето ми е болно.Има сополи и кашлица. И не може да спинка. Явно сънува лоши сънчета, защото бълнува и плаче много насън.
Получихме си топчетата от хомеопатката сега чакаме подобрение на ситуацията. Мама е у дома,не бързам за никъде,голямо спокойствие ми е. Вижте каква гадна майка съм - кефя се на спокойствие докато ми е болно детето Embarassed

# 192
Нещата май са овладяни още от снощи... Повече не е вдигала Т и днес за голямо мое учедване спа почти до 10, с едно кратко(40-минутно) събуждане към 3 през нощта....
Дано да се е разминало, че е ужас като са болни и без сили и мрънкави....
Дани, при вас как са нещата, Сисунката оправи ли се?
Цвети, и ти не пишеш нищо за отличника....
Пачи, за тази херп ангина, аз не видях никакви мехурчета и нищо подобно, само червено гърло и подути лимфни възли
Чудесен ден ви желая!  Hug

Я, отдавна не се беше случвало - Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

ЕЕЕЕ, Мими, и при вас ли болести, бързо да се оправяте и да ни чакате!  Hug Heart Eyes

# 193
Кафенце:
Стискам палци всички болни душички да се оправят по-скоро! Hug Praynig Hug

# 194
  • София
Здравейте Hug.
Пачи, да си жива, здрава, щастлива и богата, пък другото само ще си дойде Laughing. Прятно изкарване в Гърция.
Правде, Мими, дано да не е нищо сериозно и сладураните бързо да се оправят Praynig.
Дани, и на Дани още не са се появили последните кътници.

Вчера си смених фризурата. В главата сега съм малко така #Silly. Прибирам се, а Дани току що се събудил от следобедния сън и като ме видя се разпищя и се скри в другата стая и не можем да го измъкнем оттам. Трябваше му известно време за да ме разпознае Mr. Green. Представете си как изглеждам, щом изплаших детето ooooh!, а мъжо пък ме хареса Mr. Green.

Приятен ден на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт