ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 043
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Пачи! Пожелавам ти много да си здрава, много да си щастлива и като дойде време - едно здраво бебче! Запази си чувството за хумор и дерзай само напред! Весел празник!  Hug

# 166
                           Честит рожден ден, Пачи!
Да си жива и здрава, ти и семейството ти, много щастлива, много обичана и да се сбъднат всичките ти желания на този прекрасен ден! Хубав празник! Hug Heart Eyes Hug

# 167

Честит рожден ден, Пачи!
Бъди си "Пачи" 24/7, за щастие на себе си и на околните!
Здраво и силно момченце през октомври и помагащи кака и тати!
И някой джакпот за допълнение и ускорение на ранното пенсиониране!

# 168
Честит Рожден Ден Пачи!  bouquet

Момичетата преди мен са изчерпателни за пожеланията...да не се повтарям-само едно допълнение Wink-за да спечелиш джакпота-пускай редовно фишчета Mr. Green

Весел празник и много подаръци  Grinning

# 169
Дами, много мило, ама ми е утре денят  Mr. Green
Нищо, де, продължавайте в същия дух, подаръци приемам и на двете дати  Joy

Правде, на една дата сме с онзи симпатичен младеж от Heroes - Питър Петрели (името му не мога да произнеса на никакъв език) - е това ако не е знак от съдбата, че сме един за друг....

# 170
Joy Joy Joy
Зечова е виновна Mr. Green-тя ни подведе...пък останалите нали не поглеждаме календара hahaha

# 171
Joy Joy Joy
Зечова е виновна Mr. Green-тя ни подведе...пък останалите нали не поглеждаме календара hahaha

Ама я свършихме! hahaha

# 172
Е, човек ще си помисли, че убийство сте извършили...
По-добре обмислете как да ме зарадвате с голям и скъп подарък  Joy В същност размерът нямал значение, казват, важна е цената  Mr. Green

# 173
  • Добрич
Тъй, тъй...оплескахме я ние, ама Зечката сигурно от нощна смяна се връща, та и се чини като нов ден.  Joy

По-добре обмислете как да ме зарадвате с голям и скъп подарък  Joy В същност размерът нямал значение, казват, важна е цената  Mr. Green

Пачии, Милен да му мисли, душко! Joy  Wink

# 174
А аз и тема пуснах в календара . ..... ПА-ТИ-ЦА, но с добро сърце!
Целувки Пачи!!!  Hug Heart Eyes

# 175
  • Бг-мама
Аз не съм виновна на Пачито скайпа ме излъга  Crazy.Аз че си дойдох от нощта си дойдох ама на скайпа ми излезна рожденник -Пачката  Laughing Laughing LaughingЕ нищо де , аз утре може и да не мога да влезна така че в аванс  Hug

# 176
Пачии, Милен да му мисли, душко! Joy  Wink
Милен го измисли - ще ме води в Гърция за уикенда. При това без дете  Mr. Green (след като беше заплашен с бавна и мъчителна смърт, ако ми подари Bluetooth Hands free за над 100 лева /каквато идея имаше той/, и което щях да затрия със същия успех както и това от 12.48 лева. За справка - и двата ми телефона не струват общо 100 лева  ooooh!).
Вие мислете сега, подсказвам, и пликове с пари приемам (само ако пликовете са от луксозна/скъпа хартия)  Joy
Зеч, споко, не влизай утре, само до пощата отиди  Mr. Green

Нещо съм се разлигавила и детето ми пак остана последно в градината  Crazy
Айде, до после   bouquet

# 177
  • Пловдив
Пу , аз първа с поздравите за днес! Laughing
  bouquet
Пачи , честит рожден ден!Желая ти много здраве , щастие и сбъднати мечти!Здраво бебче Ру на финала и много послушни кака и тати!Дано да получиш много подаръци!
  bouquet

# 178
пу втора
Честит рожден ден мила пожелавам ти да си все така положително настроена към живота , да си имаш едно прекрасно и послушно синеоко момченце

# 179
Пачи, стоя зад напълно зад вчерашните си пожелания, сега добавям и едно камъче, в духа на твоите желания (малки, но скъпи подаръци) -
Дето се вика - малко , но от сърце Laughing!
Весело изкарване на уикенда в Гърция!

Общи условия

Активация на акаунт