ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 047
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
МТВ, съжалявам за загубата ви! Прегръщам те! Никой не може да избята от съдбата си - така е трябвало да стане, така е станало! Надявам се и всъщност силно вярвам в това, че когато Бог отнема едно, дава друго, затова бъдете силни, преживейте тази загуба и се подгответе за доброто, което ви предстои!  Hug Hug Hug

# 151
Благодаря ви момичета.
Добре, че имаме по едно детенце, че иначе щеше да е смазващо..
Опитвам се да гледам по-философски на нещата, но явно ми трябва време..сега ми се реве Cry
Хайде стига съм ви занимавала..пак ви благогодаря за подкрепата-прегръщам ви всички Hug

# 152
Сега като ти се реве - нареви се! Нормално е! Не задържай лошите емоции, излей ги! Както казваш, щастливи сме, че имаме вече по едно дете (да са ни живи и здрави и Господ да ги пази Praynig)!

# 153
MTV - много съжалявам, мила  Cry Hug Praynig

# 154
МТВ,   Cry
Наплачи се, нареви се, явно така е трябвало да стане (не, че това е много успокоително). Егати гадната съдба или каквото и да е там  #2gunfire
Нацелувай Трифи  Hug
Оф, цял ден те мисля и все се надявах да е грешка....

# 155
  • Бг-мама
МТВ , съжалявам ............................

# 156
MTV, много, много съжалявам! Исках да се окаже грешна диагноза.... Sad
Не мисли за философски неща, нареви се да ти поолекне.... Hug
Нагушкай Трифи, и се радвайте на живота!  Hug Hug Hug

# 157
# 158
Мони, много съжалявам, мила Cry
Присъединявам се към това, което Правдето е написала - на 100% се припокрива с това, което искам да ти кажа в този момент. Прегръщам те Hug Hug Hug

# 159
  • София
Уф, щях да пиша, но след тази гадна новина музата ми изчезна Sad.
МТВ, много съжалявам за загубата Sad. Пожелавам ти бързо да се възстановиш психически и физически и след 6 месеца да ни зарадваш отново. Прегръщам те, миличка Hug.

# 160
Днес е неделя, активността е малко повече от 0.
От утре започва последната ми седмица в БТК и после СВОБОДА!!! Отивам на нова работа, която май ще е доста по-интересна...
Приятна вечер на всички! И успешна седмица, разбира се!
МТВ, напиши някой ред, моля....Сигурно не ти е до това, но... Hug

# 161
Правде, аз така се сдухах, че хич не ми се пише.... Но като гледам при всички е така.
На всичкото отгоре бях и болна, та по този повод изпуснах петъчния концерт на Уайт Снейк и Деф Лепард (то се разбра, че не съм изпуснала много, но докато разбера това се самоизяждах от яд).
Поне ходих на кино цели два пъти за 1 седмица, което не ми се е случвало от повече от 10 години. Гледах "Явлението" (феноменална тъпотия, според мен Шаямалан е откраднал сценария на "6-то чувство" от някого, щото всички други творения са му пълни бози) и "Индиана Джоунс 4" (за който очаквах да е огромна тъпотия, но се оказа точно в стила на предишните серии и дори се изненадах приятно, че Спилбърг и Лукас не са прекалили с ефектите, както беше с "Междузвездни войни". А глупостите за антируската пропаганда и т.н. направо ме попиляха от смях  hahaha). В четвъртък мисля да си намеря компания за "Сексът и градът" и да направя хеттрик  Mr. Green
Позанимавах ви малко с моята персона, сега е ваш ред   bouquet

МТВ, чакаме те отново в бойните редици  Hug
Правде, изфукай се като хората, де, служебна кола, секретар/ка, служебен телефон, петцифрена заплата, служебна вила на Хавай, въобще някакви екстри предлага ли тази работа? Уф, че сте лаконични със Зори...

# 162
МТВ, много съжалявам, но знам, че ще бъдеш силна и ще опиташ отново. Да ти кажа по-добре това, отколкото като моя позната, която роди здраво, читаво и безкрайно сладко момченце през ноември, а преди няколко месеца се установи, че има много рядка хромозомна аномалия, сега не се знае колко и как ще живее..Да не дава Господ. МТВ, може да е благословия, колкото и тъпо да звучи...Желая ти да се възстановиш и да си спокойна...

Правде, браво мацка!!!! Каква нова работа, къде, кога - всичко кажи!

Пачи - напълно на твоето мнение съм за Индиана Джоунс! А Сексът е МНОГО много сладък!!!

# 163
  • Бг-мама
Честит рожден ден Пачи !!!!!
Много радост  , здраве и късмет ви пожелавам на теб и цялото ти семейство!!!!
Успешна година и много веселие , обич и щастие!!!!
Обичкам те много !!!

# 164
Пачииииии, Честит Рожден Ден! Здраве, късмет, ЛЮБОВ и печалба от тотото ти пожелавам, за да работиш само за кеф и да не те тормозят клиенти   Hug Hug Hug

Ей, родена си на една дата с Марк Шагал  Heart Eyes
И не на последно място лека бременост и здраво бебе Ру!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт