ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 048
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Да поплача на вашите рамена Cry...бях на преглед, бебето ни няма сърдечна дейност..
Утре ще отида все пак на още един ехограф преди абразиото, въпреки че надеждата ми е нищожна...

# 136
MTV, дано да е грешка, дано другия ехограф види по-добре! Praynig Praynig Praynig Ако пък не е....  Sad..... бъди силна - хубавото те чака напред! Hug Hug Hug

# 137
 MTV - дано да е грешка и всичко да е наред...... Praynig Hug

# 138
МТВ,   Praynig Praynig Praynig
Моля те, напиши 1 ред като разбереш какво става...

# 139
# 140
  • Добрич
МТВ, стискам палци да е станала наистина грешка!  Praynig Бъди силна, колкото и тревиално и изтъркано да звучи, не се предавай!  Hug

# 141
Леле, МТВ Cry Cry Cry
Дано да е грешка.... Praynig Praynig Praynig

# 142
  • Варна, морето и сините вълни!
МТВ, дано и твоето бебе няам сърдечна дейност колкото моето Кате Peace Praynig Praynig
Пиши пак като имаш още едно мение поне! Peace

# 143
  • Варна
МТВ - миличка стискам палци, дано да не са довидели  Praynig И мен ме бяха ошашкали с Мони - точно преди да вляза в операционната (за апандисита), че бебето няма тонове и май щели 2 в 1 да правят #2gunfire

Пачи, чак сега успях да разгледам снимките - пу, пу много сте хубави. Като те гледам теб специално, а пък снимките разни от ехографи дето сте напускали - пак искааааааааааааааааааааааааам  Mr. Green Моя мъж обаче за трето се дърпа, дано да се уредим с по-голямо жилище до 3-4 години пък тогава ще види той  Party
Цвети - браво на Лазар  smile3501
Хотмаме - хубаво, че ще ходите към София, ами ние по морето  Sad  Ако знаете как ми се иска ей така всичките да се съберем на едно място и да се нахортуваме. За съжаление мисията е невъзможна  Rolling Eyes

# 144
........................
Хотмаме - хубаво, че ще ходите към София, ами ние по морето  Sad  Ако знаете как ми се иска ей така всичките да се съберем на едно място и да се нахортуваме. За съжаление мисията е невъзможна  Rolling Eyes

Мога да ти помогна за малка локална срещичка Mr. Green Mr. Greenна част от форумкте които не си виждала 100 години! Зависи от Яна и от това дали ще се набута да дойде!!!

# 145
Момичета, благодаря ви че ви има Hug
За  съжаление за сега Трифи няма да става батко Sad Дори в момента ви пиша от болницата /кума ни е анестезиолог та реанимирам в кабинета му/. Довечера се надявам да ви драсна повече.

# 146
MTV, много съжалявам Hug Hug
Каквото и да кажаем е излишно!!

# 147
MTV  Hug Hug
Жалко...., много жалко...

# 148
MTVHug Hug Hug Аз пак ще кажа - сигурна съм, че хубавото те чака напред! Сега може и да ти звучи гадно, ама в толкова ранна бременност явно така е трябвало да стане! Напрегръщай и нацелувай Трифи!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт