Гледам разни тук снимки и само цъкам и констатирам, че децата ни пораснаха...Вече са си малки госпожици и господа! Да са ни живи и здрави!
Хот, супер се радвам, че сте си релаксирали на воля при баба-леля във Флорида! Зареди се, нали? Рада е прекрасна! Пупупу! С изненада установих когато разгледах снимките, че на последната не е захилена и си викам: "Абе, това Рада ли е?".
Понеже нейното естествено състояние около снимките е да е ухилена до ушите и прави впечатление когато не е.
Песента е велика наистина! Благодаря ти и за комплиментите, ама чак талант на това моето му е силна дума, просто съм сръчна.
Стискам палци за Далай Лама!

Пачо, не си кита, който описваш и очаквах да видя.
Весели снимки! Пожелавам ти от сега Ру да има очите на Милен! Страхотни са!
Мими, хич не си помисляй за баба пенсионерка, щото тогава идват и болежките! Ще има да се оплакваш от ишиас, ревматизъм, шипове и прочие. Така си си добре, само ти трябва презареждане! Много добра идея е Балкана!

Ланг, очаквам да видя снимките на Нуньо! Той почти с мерките на Боби / 16 - 16,500 кг.. и 100 см./
Елс, пиши как сте!
Мимис, къде се изгуби?

Марти, няма ли да ходите някъде на почивка и да оставите поне Дани на бабите, та да си поемеш малко въздух?

МТВ, браво на вас, че сте устоили на напъните и не сте се предали! Давай снимки да гледаме!

При нас е почти като при Мартини - разходки, у дома, разходки, у дома.
Тази седмица се гласим да идем на моренце, но само за ден.
Аз се отдадох малко на гивезелъци. Ходих на педикюр, днес съм и на козметик.
Задвижих, Хот, нещата със сайта, но сега се уточняват параметрите, името и т.н., та ще има работа, де.
Пожелавам на всички хубав, слънчев и спокоен ден!
Магарето не е ходило на консултация, но определено носи дрехи 86-92 см. и по домашния кантар тежи 11.5 кг. 

Че той си е направо отличник!
С Трифон качих 13 кила, ама с този дзвер май ще се търкалям