ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 266
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Привет и от мен!
Гледам разни тук снимки и само цъкам и констатирам, че децата ни пораснаха...Вече са си малки госпожици и господа! Да са ни живи и здрави!
Хот, супер се радвам, че сте си релаксирали на воля при баба-леля във Флорида! Зареди се, нали? Рада е прекрасна! Пупупу! С изненада установих когато разгледах снимките, че на последната не е захилена и си викам: "Абе, това Рада ли е?".   Joy Понеже нейното естествено състояние около снимките е да е ухилена до ушите и прави впечатление когато не е.  Joy Песента е велика наистина! Благодаря ти и за комплиментите, ама чак талант на това моето му е силна дума, просто съм сръчна.  Joy  Hug Стискам палци за Далай Лама!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пачо, не си кита, който описваш и очаквах да видя.  Joy Весели снимки! Пожелавам ти от сега Ру да има очите на Милен! Страхотни са!   Peace Hug
Мими, хич не си помисляй за баба пенсионерка, щото тогава идват и болежките! Ще има да се оплакваш от ишиас, ревматизъм, шипове и прочие. Така си си добре, само ти трябва презареждане! Много добра идея е Балкана!  Hug
Ланг, очаквам да видя снимките на Нуньо! Той почти с мерките на Боби / 16 - 16,500 кг.. и 100 см./  Wink
Елс, пиши как сте!  Hug
Мимис,  къде се изгуби?  Hug
Марти, няма ли да ходите някъде на почивка и да оставите поне Дани на бабите, та да си поемеш малко въздух?  Hug
МТВ, браво на вас, че сте устоили на напъните и не сте се предали! Давай снимки да гледаме!  Wink  Hug
При нас е почти като при Мартини - разходки, у дома, разходки, у дома.  Wink
Тази седмица се гласим да идем на моренце, но само за ден.
Аз се отдадох малко на гивезелъци. Ходих на педикюр, днес съм и на козметик.  Mr. Green Добре ми е, хич не се оплаквам!
Задвижих, Хот, нещата със сайта, но сега се уточняват параметрите, името и т.н., та ще има работа, де.  Wink

Пожелавам на всички хубав, слънчев и спокоен ден!  Hug

# 121
Ахой и от мен!
Какви са тези мерки, какви са тези деца, бе  ooooh! Магарето не е ходило на консултация, но определено носи дрехи 86-92 см. и по домашния кантар тежи 11.5 кг.  newsm78
Къдрокос, то и за Маги поръчките бяха сини очи и прибрани уши, ама на... цигане с щръкнали уши се получи.  Mr. Green А ти завърши гивезлъците с един дълъг Несебър, не само за 1 ден  Peace
Весенце, дофторите категорично казват, че бебе РУ ще е мъж, но както се казва като стане на 18г. само ще реши какво ще бъде.
Хот, кажи повече за Ламата, в Тибет ли ще го слушаш? Категорично заявявам, че вторите личат повече и от по-рано, и са по-досадни  Mr. Green А за "басимайката" вчера Маги и баща й имаха следния диалог:
- Маги, прибирай си играчките!
- Няма.
- Не ми казвай "няма", ами започвай!
- Не искам.
- Айде!
Маги под нос: - Гледай си работата!  Joy
Последва сериозен разговор и прибиране на играчките от страна на Маги  Joy
Ланг, чакаме Николушка.  Hug
Цвети, как е Лазар? Миличкия, дано се е успокоил малко  Praynig
Мимито, от години отправям едно предложение към НОИ (да сме пенсионери до 65-70г., а след това ще работим до края на живота ни), обаче не искат да го приемат, гадовете  #Cussing out
Габи, искам и аз 49 килаааааааааа   bouquet
Правде, споко, като станата децата на 25, в краткия период преди внуците ще ходим да хипарстваме и пънкарстваме  Crazy
МТВ, нямам думи за хотела ви... Ей за това не искам да ходя по хотели в БГ - или на палатка, или в чужбина. Егати боклуците  #2gunfire
Марти, желязна си ти, аз на твое място да съм отдавна на малки бели хапченца...
Айде, отивам на плантацията, стига ви толкова за сега  Mr. Green
Ето и още малко снимки, ама не от Турция:
Маги м. 06.2008
Маги м. 05.2008
Гледах снимки и на Радуна-маймуна и чакам с нетърпение да си дойдат с лудата й майка в края на лятото, за да ги видя на живо  Hug  bouquet

# 122
Пачи - страхотни снимки! Направо си като фотомодел! Да не съм чула повече да споменаваш неодобрение от себе си.....
А и Маги като я гледам е страхотна. А пък и мерките и са като нашите.
Нямам търпение да се похваля- Лазар има 5,40 по химия и 5,75 по биология на изпитите в НПМГ. Сега тръпнем в очакване на математика и БЕЛ.
Е похвалих се от милото ми дете сега имам нужда от палцестискане! Hug

# 123
Цвети, браво на момчето, дано да го примета,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 124
Правде - благодаря ти за подкрепата! По БЕЛ има 5,50 а по математика 4,50.
Толкова е щастлив,особено след състоянието, в което беше преди изпита....
Още веднъж благодаря за  палцестискането!

# 125
Вече ни свърши почивката Confused

Браво на Лазар! smile3501 Че той си е направо отличник!
Дано го приемат където иска-стискам палци Peace

Пачи, недей се сравнява с разни там китове и  кашалоти-нщо общо нямаш с тях! Виж аз в 22-рата седмица по-може да заприличам....забременях 53кг, сега / и след ол инклузива/ съм 57  Mr. Green...а съм едва в 12-та седмица Whistling С Трифон качих 13 кила, ама с този дзвер май ще се търкалям ooooh!
Снимките са ви чудесни! Надявам се и аз да метна некоя друга тез дни /ама не знам мен има ли ме на снимките Mr. Green/

Отивам да спя-утре повече! Лека ви нощ!

# 126
Пачи тази снимка най много ми хареса http://pachikrak.multiply.com/photos/album/28#29 , при нас галина е със сини очи , а мая с тъмни , така, че  очаквай бебе Ру да е със сини  Peace
Цвети тези симптоми са ужасни за Лазар, трябва да се гордееш с него , че въпреки това се е справил много добре с изпитите  Hug.Ще чакаме резултатите от орината на малката принцеса
Зори , важното е че сте добре вече, много е бъбрив малкия сладур, ние още сме назад с говоренето по простата причина , че имитираме Мая.
Хот радвам се, чв сте си отпочинали  Hug, на мен не ми ги отваря снимките ви  Sad
МТВ в кой хотел бяхте в Албена, аз съм работила там, там се запознахме с съпругът ми и имаме страхотни спомени  Grinning
При нас неяденето си има причина.Галина беше спряла да пие мляко но като видя Мая да пие и тя започна да иска и аз и дадох ,но последно време започна да се буди вечер за мляко по 3, 4 пъти ме вдига посред нощите да и пълня шишето и започна да се напикава  въпреки , че я изпишвах.И реших да й спра млякото , цяла седмица плака но ето , че тази вечер заспа доста бързо , и сутрин когато стане първо отива да отвори хладилника.Вече имаме 19 зъба, 20 зъб се вижда.Мая има вирус , ако се сещата през септември с Галина бяхме в болницата заради афти, е и Мая мина през същото, тук доктора ми обясни че това е вирус който се изразява в силно зачервени венци и афти.Добре , че имах тук лекарства за афти , бях се запасила че се напарих с Галето, 10 дена Мая е само на мляко и вода много отслабна, днес хапна малко супичка надявам се да започне да се храни

# 127
Кари - много неприятно това с неяденето.
Не че Анна Мария яде....в тези жеги кара само на вода. Съвсем е олекнала и не иска, и не иска да яде. А урината и е наред,докторката каза ,че тази Т е или от жегата,или от зъби,или от стрес.
Стискам палци всичко да се оправи скоро при вас!

# 128
УХАААА БРАВО НА ЛАЗАР НА МАМА УМНОТО МОМчЕ, ДАНО ГО ПРИЕМАТ!!

Пачи, Магариня си е баш точна, малкия ще мяза на баща си, хаха, блазе ти:) Ха, няма да е Тибет този път, ами на центъра на НЙ, на 10 ред отпред, може да му помахвам лекичко и да му пратя поздрави от всички вас и да го помоля за някоя благословия...Нямам заслуга за тази среща - имам клиент с магически способности и много алтруизъм, който ще ме води и ми е леееко неудобно за цената на билета, ама "имал пари - дал ги" Laughing И аз чакам да те видя какво си чудо в 7 месец и дали си хипопотам или не! Докладвам дните на присъствие в София - 31 август, 7-10 септември, 22-29 септември. Кога имаме сгляда?  bouquet

Правде, ще докладвам на какво ме е научил! Може пък и някое фото да отмъкна...

МТВ, споко, не се знае, те тези 4 кила може да ти държат 5 месеца. Трифката как е?

Кари, дано се оправят двенките, много кофти..Вие скоро ще стане година в Мадрид. Как беше след Европейското??

Къдрокоске, тя си е баш киселица Радата, ама по снимки се прави:) Днес я взех в депресия и сълзи от градина - загубили й слънчевата козирка. Голямо реване и само иска да я нося, ама то не е 11 кила...

Оллллллллллллллллллееееееееееееее, едно черно пишлеме как ме пищиса днеска. Отидох до магазина за крем за слънце  и си зяпам и ги мириша и ги отварям и ги разглеждам - всичко е без кутии и отваряно. Купих си крем и си тръгвам - нашия ми препречи пътя и ме заведе при кремовете - "Видях те, че ги пипаше, аз съм секюрити, щом си ги питала ще ги платиш, кой крем пипа? Викам не знам. Защо не знаеш? Ми защото не помня. Как не помниш (Ми така бе тъпако, станала съм в 6 и съм на припадане). Ела сега да ти пиша акт. Викам моля????????? Ама като не съм в моя вода и със гражданство пак ми е едно такова...Идеше ми да го мацна през тъпата мутра. Вместо да ми направи забележка като съм гледала, той ми се прави на полицай. Написа ми няква глупост, сложена на стол като в ареста, даже имаше свидетел Rolling Eyes Като ме "пусна" благоволи да ми каже, че други хора има забранявал да се връщат в магазина, но на мен разрешавал..Имаше един тъп блясък в очите като ми говореше и имах чувство, че изпитва истинско задоволство от силата, която му е дадена. Затова и не спорих, какво да му говоря, че в Сефора всичко се пробва...

Айде лека ви вечер!
пп Ламата е на 17 юли

# 129
Кар4ита, бързо оздравяване на Мая Hug и целувки на Галето Heart Eyes
Бяхме във Вита Парк. В момента в Албена е пълно с румънци и нагли руснаци #2gunfire/наистина не съм очаквала, че са такива нахалитети/

# 130
Хот след като не може да с епипа защо са отворени.И ние отнесохме една глоба в метрото, отивахме в един парк в Мадрид който е на 10 спирки от нас, на петата спирка тгрябва да слезем да си чекираме билетчетата защото преминаваме в друга зона  и пак да се качим в същото метро но ние не го направихме  и ни провериха съответно си отнесохме глобата, единия от проверяващите много харес децата и се зайгра с тях и мен не ме глобиха но съпругът ми го глобиха 20 евро , по принцип трябваше да платим 40 евро , но нищо заслужихме си го .
Тезо испанци са големи националисти по принцип, за което има завиждам малко защото ние не сме. След мачовете излизаха по улиците с едни големи знамена и ги вееха , знамена се показваха от колите , някой си ги бяха варзали около вратовете , малките деца бяха облечени в костюмчета на националния отбор дори и бебетата , и постоянно пееха la viva Espana , да живее Испания, по метрата съпругът ми разправя че е било лудница пияни младежи бласкали и чупили.
МТВ миналото лято бяхме на сватба там, иначе е по спокойно на последните хотели Гергана, Мура и Славуна но можеби е по скъпо там, там предимно има само германци. Миналата година когато отивах на плаж в Албена тъкмо паркирах и до нашата кола едни руснаци се караха кой колко ракий е изспил предната вечер и кой колко е платил и започнаха да се замерват с разни инструменти от багажника на колата им , аз си прибрах пиленцета и се скрих за колата, че да не го отнесем и ние.
Елс как е Стени днес ?
МИмито няма как в всяка една възраст нещо не ни изнася  Whistling

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 17:28 от kar4ita

# 131
Цвети, браво на момчето, кога излиза класирането? Стискам палци, дано да е вътре  Praynig
Кари, бързо оздравяване на Мая  Hug
Хот, предполагам, че в края на септември ще ти е малко по-спокойно, защото останалите дни родата няма да ви оставят на мира и ще ви влачат от софра на софра  Mr. Green Така че като си разбереш план-програмата - свиркай  Peace Тамън ще ме видиш в максимално обла форма  Mr. Green
МТВ, спри се, нали щяхме да сме стройни бременни, а то какво стана... Rolling Stones  Joy
Мимис, Елс, дека сте?

Егати пъна съм станала, сутринта проспах гърмежите, та се наложи майка ми да нахлуе с гръм и трясък в стаята и да всее паника. Междувременно каръщината не спира и племенницата ми Марина, която ми е на гости (освен майка ми, която е заточена у нас, щото у тях правят ремонт) вдигна температура, заболя я главата и запобна да повръща. Магарето е цялото пъпчиво, вечер вдига температура около 38.5, но денем нищо и няма. Докторката каза, че било от жегата. Та изритах магарето на ясла, гледах каката до обяд (докато дойде сестра ми да я води на доктор) и тамън реших днешния ден да го пиша дъждовен (разбирайте да не работя) и да си дремна малко и станало земетресението (което аз пак не съм усетила). Пфу, изпуснах всички събития, добре, че е форумът да ме осведомява.
Краен резултат: Магарето с пъпки, Марина - с ангина херп и в Пирогов със съмнения за апандесит, Йоско (племенникът ми и неин брат) с ларингит на антибиотици. А всички си контактувахме прекрасно последните 3-4 дни, така че очаквам още изненади.

# 132
Благодаря ви за подкрепата момичета! Щастлива съм ,че ви познавам и имам подкрепата ви!
Пачи - резултатите излизат на 11.07. но от утре започва записването за кандидатстване. Днес броих и 12 деца имат по-висока оценка от неговата по биология, а местата са 58. Като си представя само,че децата цяла година учиха,а моето си почиваше пред компютъра по цял ден.....Но не исках да го товаря с учене да не вземе пак да се тръшва с мигрената. И в крайна сметка сега съм особено горда от него....../метнал се е на майка си по памет..../
Хот - няма да ти казвам какво е по хипермаркетите в БГ. Наблюдавах скоро какво пръскане е на щандовете за парфюмерия....не се коси-не си струва.
А за взрива не ми се говори......Ние живеем в Орландовци,което е доста близо до въпросното място. След като заспахме към 3 часа с малкото чудовище като загърмя не знаех на кой свят съм. Първата ми мисъл беше ,че влиза гръм през прозореца. А иначе цял ден гърми с различна сила. Казах на Лазар,че щом като е изкарал толкова добре изпитите започва края на света... Rolling Eyes

# 133
  • София
Пачи, голям сладур си. Снимките са страхотни Peace.
Цвети, браво на Лазар smile3501.
Тия дни ще попиша повече, че дребното реве.

# 134
  • Варна, морето и сините вълни!
Браво на Лазар за оценките! smile3501 smile3501 smile3501

Хот, не знам какво да кажа.. много е гадно да си безсилен пред малоумието!

Пачи, аз сега успях да разгледам видеото и снимките Embarassed Много умиление се пробуди у мен... да бях с едно та да се прежаля за още едно  Mr. Green

Ако съм пропуснала някого простете имах отвратителен работен ден... Броя си дните до отпуската Mr. Green Ма тя все така далеч ми се чини..
Отивам да си върша женските задължения!

Общи условия

Активация на акаунт