ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 261
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!
 Hug

Честит празник на всички именници и именнички! Много здраве и късмет!   bouquet

Цвети, как минаха другите изпити?

Моят студент има 3 изпита за септември.  Whistling

Елс, МТВ, не се скатавайте, защото вашето мълчание ни напряга. Пачи за момента е ясна.  Peace

Ели, драсни 2 реда, бе жена!  Heart Eyes

При нас нищо ново. Отиваме на разходка-пазар.  bowuu

# 106
Хелоу, I'm back, ама ще пиша утре, че ме чакат купища с пране.  ooooh!
Дами, имам бременни снимки, така че тръпнете в очакване да видите истински кит, с пъти по-голям от Мимискиния  Mr. Green

# 107
Елс, МТВ, не се скатавайте, защото вашето мълчание ни напряга. Пачи за момента е ясна.  Peace

Най-после имам читав нет! ooooh! Цяла седмица току прочета два реда и ми разпада връзката и после часове наред го няма....
А последните два дни борим висока Т на Стени - с 39 градуса беше милото в тази жега! Днес, чукам на дърво Praynig, още не е вдигал. Докторката уж видя много червено гърло и този път не му се размина антибиотика. За първи път в живота си досега пие, слава богу, прие го без проблем - няма повръщания, няма алергии.

Пачи, чакам ти снимките!

# 108
Ей ме и мен mimiska Sunglasses
Не се скатавам-одя на плаж Mr. Green

Елс, дано бързо оздравее Стени Praynig

Cvetina-71 какво става с Лазар, дано и той бързо се оправи-стискам палци Praynig

Не мога да не се "похваля"! И ние веднъж да ударим кьоравото Mr. Green-с почивката тук на Албена.
Та правим преди месец резервация за вила /2спални с хол-демек 4бройки възрастни/ за 10 нощувки, ол инклузив-цена за всичко /и всички/ 2250лв.
Пристигаме и ни заявяват, че сме били платили само за спането и ол инклузива за 2-ма #2gunfire/за другите 2-ма възрастни-още 1000лв да сме дадели/
Та се почнаха едни разправии ooooh!-оказа се естестествено, че грешката не е в нашия телевизор, а в тяхното офертиране /всичо това става онлайн през "албена АД"/ и в момента на спорене, вадим комповете да гледаме цени...и се оказва, че всички оферти са изтрити...и ако мине номера и доплатим /само  1000лв/ мине...ама не минааа Mr. Green
Вместо да пуснат по един имейл, че са допуснали грешка и т.н., те те чакат на място и се опитват да ти обяснат какъв си малоумник, че не знаеш кво си поръчал и платил...ей това най ме вбеси #Cussing out Та така..запънах и аз краката и набързо ни сложиха гривните и ни настаниха Mr. Green
За съжаление бързо минаха дните/имаме още само 2/ и на 4-ти съм на тръстиката пак Tired

# 109
Ок, само да кажа - не съм се удавила във басейна при старците във Флорида.

От прочита по диагонал (пардон, извинете, ма иначе до утре не мога да смогна) разбрах следното -

Мишелин има мъж, който е готов за женене. Честито!

Дани на Сиси ми е космически близнак, ама има още да тегли докато стигне моите дотук 12 години.

Мъжът на Пачи е тъпигьоз и ще рече имаме роднинска връзка. Поне ти е направил второ сладко хлапе! А като помисля - и ние двете май сме бая ударени през устата, та допускам, че и твоя мъж слуша тиради като моя (нали знаеш, че цялата ми фамилия са адвокати, та аз по съпричастнот и генетичност имам способността да дууууууууууууднаааааааааааааа). Честито! Тръпна, в очакване, на хилавото шкембе. Днес бях на годишен гинекологичен преглед и ми писна да ме пита кога пак ще бременея и му казах "в близките месеци", та ми взеха проби. Само Господ знае Heart Eyes

Ланг - има супер хлапе, дето въже да е ще го яде щом е сухо хаха:) Стика с киселите краставици - сезон е на сладките дини!

Еличка ще си има сайт ура! Страхотна песен!!!!!!!!!!!  как обичам такава музика! а нашата съименничка е лудо талантлива!
Правдето - Калина е манекенка, какво е това безобразие, завиждам - Радка е 13.5кг на 94см.  По любознателност май са  сестри с Катето и Калина. Нейният въпрос не е Защо, ами Какво е това мами? Какво правиш мами? Понякога Извинявай мами, аз не иска тебе удари (ето пример за тъпигьозщина - преди малко тя без да иска ми заби страшна глава в носа и аз измучах и се свих понеже ми излязоха свитки и сълзи едновременно - Иво се смее и ме пита защо стресирам детето с реакциите си?!)

Габи - хелоу! Хелоу? Има ли някой тука? Не няма никой. Ами би трябвало да има някой, който да каже, че няма никой! Как стана 49 кила?????????????? Какво е това чудо, искам го и аз! Ти знаеш ли какво е котидж чийз? Едно измислено сирене дето е на зрънца в мляко. А къде е най- разпространено -- на задника ми! Искам и аз да имам гъз без целулит!

Елс, Стени да е здрав, че сега вече си в последниа триместър и има нужда от спокойствие и здрава храна за мама!!!

Цветина, милия Лазар...Много е стресиран. Дано влезе в НПМГ, страхотна гимназия!!

МТВ, много сте яки, браво, само така какви 1000 лева????? Хора за какви цени става дума в тази държава?! Постоянно чувам за познати със заплати 70,000 евро Shocked Shocked Shocked Евала, ама хмм, тези дето са с 300 лева?! newsm78

А пък Зори пише по нета кат пише презентация, другарко...Хубаво, добре сте значи!

Та нашата ваканция при баба-леля мина успешно (минус едно мое подвикване и повлекия се от там екзистенциален разговор), Рада плува като жаба във басейна и каза Мами, искам да порастна голяма и да плувам сама. Ами ОК. Няма проблем. Може. Давам. Спахме много. Мама спа следобед всеки ден. И продължава, когато може. Хванахме малко тен. Сега малкото е на лятната градина. Днес си загуби слънчевата козирка и е голяма драма.
можете да видите снимките http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=235566 в албума лято 2008 на decembre/bebeta

Някой гледа ли филма Сексът и града? Днес реших да отида на обяд сама със себе си и се изтъпаних насред Луми, ресторантът дето Мистър Биг се сбута с бременната Шарлот. Много добре си прекарах. Допрочетох си книгата от Дженифър Уайнър (авторката на романа, по който правиха филм - В нейните обувки с Камерън Диаз), много ми хареса!

лека нощ дами
пс стискайте ми палци после ще кажа защо:)

# 110
Ето една песничка от мен за кафето!  Hug July Morning
Ееех, хората с по-напреднало ЕГН ще ме разберат! Понякога така ми липсват, спонтанните решения да си стегна самара и хайде, накъдето ми видят очите.... Но така е само понякога.... Flutter

Цвети, как е Лазар?
МТВ, какъв е този филм....Не е истина просто, добре,ч е не си се поддала.... Какви 1000 лв, тези печалбари май верно ни имат за доста тъпи... Лошото е, че за да го правят, значи има хора, които се стряскат и дават пари....

Имам още 1 седмица и малко и заминаваме на дългоочакваното море  Mr. Green Вече съвсем нямам търпение...

Пачи, къде са снимките, само ни хвърли в трескаво очакване и край....никакво появяване  Mr. Green

Хот, бях забравила, че няма да сте си вкъщи, и честно казано доста се притесних какво става с вас! Радвам се, че сте добре  Hug Целувки на Радунка!  Hug

# 111
  • Варна, морето и сините вълни!
Хот писала, Правда и тя се разписала айде и аз д ане остана назад!
Правде, и аз искам понякога да ида ей така някъде но не става...

Катето е ОК! Ходи на ясла но вече иска на градина, зашото висчките и приятелки са в градината. Но тя пък ще затвори за 2 месеца  Tired Tired Не мога да изчезна за толкова много от работа.

Аз съм уморена. Не ми се ходи на работа. Искам да съм вече баба пенсионерка. СДа си седя в селската къща, да правя сладкиши, торти и да си плета на една кука елечета Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСтрашна идилия нали? Мога и прасе да си гледам в кочинката Joy

Сега точа зъаби за 2 детски торти. Дано се справя добре! Ако не се издъня ще се пристраша да приемам поръчки за чужди торти  Embarassed Embarassed

МТВ, искрено съжалих за мъките на твоето момче!   bouquet

Хот, готини снимки и много съжалявам за трагедията ви! Катето и то е слабичко като Калинката Mr. Green 13 кила само Joy
Моето магаре много обича да пее и танцува с микрофон - фенерче в ръката. Такива танци върти че чак ме изумява от де се е научила!

Отивам да работя. Днес много ме мързи , но няма как ще се мъча на тръстиката до 20. Посе отпуск за 10 дни и ще отида по местата на Яна Crossing Arms Отиам на вилата и newsm44 newsm44 newsm44 Ще си опна хамачето, постилам си едно одеалце да ми е меко на гъзето, лягам с една книжка и никой да не ме закача. Тати да се оправя с децата bowuu bowuu

# 112
  • София
Здравейте Hug.
И аз да драсна няколко реда макар, че при нас няма нищо интересно. Сутрин и следобед сме на детската площадка и това се повтрая всеки ден Whistling. Чакам с нетърпение септември хлапето да тръгне на детска градина, че да си отпочина малко.
Пачи, давай снимките, че съм нетърпелива да те видя Laughing.
Елс, жалко, че се е стигнало до АБ Sad. Как е сега Стени, оправи ли се?
МТВ, важно, че всичко е приключило така както вие сте искали и сте се наслдили на почивката Party.
Хот, Рада е много сладка  Heart Eyes.
Мими, аз пък искам да ходя на работа, че от 4 години съм вкъщи и така съм затъпяла, че страх ме хваща ooooh!. Радвам се, че Катето ходи с удоволствие на ясла.
Ох на всички ви завиждам, че ще ходите на някъде. Ние тази година ще си седим тук и ще правим ремонт ooooh!.
Хайде чао и приятен ден на всички  bouquet.

# 113
Турция 2008, Оздере, хотел Максима
Дами, мъжът ми е направил много слаб подбор на снимките от морето, но за да задоволя огромното ви любопитство, веднага пускам тази кратка версия. Довечера ще се пробвам да кача тематично цялото ни прекарване.
В това албумче има малко хотел, малко Ефес, малко къщата на Дева Мария и малко Кушадъсъ.

# 114
Пачи, доживях да видя тумбака! Ма слаба ракия, щъ мъ извиниш. Оферирано беше да видим кашалот, а то хамсия. Нищо, де - все е нещо.  Hug

Обаче снимките са прекрасни, особено някои от тях са просто прелестни! Фаворит - портретът на Маги! Страшен е!

Наканила съм се да кача малко снимки от морето на дребния и бащата, че отдавна не съм го показвала Нюни. Пък да си прехваля стоката малко.
Днес го мерих, че ходихме до педито на консултация, нищо, че още не ни връзва за детска. 15 кила и 99см.

Забравих да поФаля и снимките на Хот- малко, но от сърце, с прекрасна Рада!!!!!

Поздрави на всички.

# 115
Данке за комплиментите, може да не са искрени, но радват ухото  hahaha
Има няколко нови творби, като първата е специално за Ланг:
Аз, в цялатk … 77;ст  hahaha
Милен и Маг … 8;аф)
Семейство  … 86;ви
Семейство  … 89;ко
Маги
Пак Маги
Дами, ще ме прощавате, че не ви изброявам поименно в отговорите, но всичките ми пациенти са решили да ме изтръгнат от спомените от почивката, а и битовизмите не спят - сега отивам да чистя. Да знаете, чета ви редовно, така че уплътнявайте бившите ми фас-паузи   bouquet

# 116
Е, Пачи мерси - тази снимка по я бива. Знам си яз, че има и фотографи, улавящи момента.  hahaha hahaha hahaha

До сега не съм възкликвала - с Маги ужасно много си приличате! Особено с аналогичен стайлинг  Joy Joy Joy Joy

# 117
Пачи,личи си,че сте си изкарали супер... Peace
А знаете ли вече пола на бебчо?  baby_neutral (сори ако си го казала и не съм дочела  Embarassed)

# 118
много сам доволна! пачи изглежда много бременна, браво, завист за циците:)

ланг, какви слаби ракии - според мен си е баш напред с материала на 22 седмици. те вторите хлапета май по-личат, а, как мислят многодетните??

тази песен на къдрокоска я слушам по цял ден, не мога да я намеря да си я сваля на айпода:(

може пък да ме заведат да слушам далай лама след 2 седмици! ще докладвам. дано поумнея?!

марти, ще тръгнеш, ама после ще искаш у дома хаха. гледах ти стари снимки със шкембак, много сладка беше, паяче кат Пачо.

ок, легация ще правя, че тоз петък е празник и трябват силици за разходки с малка мишка, която попита следното с няй-сериозен вид и дяволит поглед "мами, аз може казва "басимайката"? Shocked Shocked Shocked отговорът ми беше кратък и еднозначен: НЕ #Crazy

# 119
......
може пък да ме заведат да слушам далай лама след 2 седмици! ще докладвам. дано поумнея?!

Искам и ааааааз  Cry, нищо ще разказваш, може да записваш с диктофон, ееех, че сме далече от всякакви събития....

Веси, мъжко чедо ще е на Пачи бебе Ру! Или поне така казват докторите, още малко и ще разберем какво е в действителност  Mr. Green

Пачооо, това ли ти е кашалота  hahaha Има мнооого вода да изтече докато станеш кашалот! Но е истина, че ти е по-голямо коремчето от предишния път! Нищо, бебе Ру може да се окаже 2 пъти по-голямо от Маги  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт