ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 239
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
да ви почерпя мили дами за рождения ден на моето момченце  Laughing

щях да си снимам миоте торти, но едната колегите вече я опустошиха  Mr. Green, а другата ми още не е довършена (ще я мятам на обяд като се прибера)

Дани да нацелуваш Сисито от нас Heart Eyes и бързо, бързо да ви минават всичките болести и неразположения.
Яни -  срам и позор, ама май съм във Варна Sick То от работа и домашни задължения не мога да видя никого  Embarassed А за държавния - не се коси. Аз пропуснах вече 3 дати за моя (дано скоро се докопам и до него, че колкото повече време минава толкова по-не ми се учи  Rolling Eyes)
Карчита - съчувствам ти за готвенето. В къщи им е много топло и напоследък мажем филийки, но не мога да се оплача от неядене де - такива периоди у нас са кратки Simple Smile

хайде лек и весел ден от мен
отивам да работя  Whistling

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 10:32 от mishelin

# 91
  bdbaloniМишелинка,ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМЧЕНЦЕ!
Да е жив и здрав,весел,игрив и да ви носи много радост!
  bdbaloni

# 92
  • Бг-мама
Срам ме е че не съм се разписвала толкова време , та да взема да се отчета.
Добре сме всички и децата и ние , ежедневието ни е уело и не  ни остава много време.С Ванката почти не можем да се видим  Rolling Eyes
Първо да честитя на всички които пропуснах , Яни да си жива и здрава !
Ели тортата е невероятна , много ми хареса.
Мишелче да ти е живо и здраво голямото момченце и моят септември ще стане на 5 .
Габи как 49 кила бе жена кво правиш ти?
Вземи издай тайната защото ще ходим след 2 седмици на море , а аз в тази кухня дето бачкам се освиних  Embarassed
Дани стискай зъби всичко ще се оправи , ако знаеш колко ми е познато това често боледуване  ooooh!
kar4ita, не ти е лесно мила , но ще стискаш няма къде да идеш , а много скоро в трудният ти период ще се присъединят бая народ -Елс , Пачи , Ланг , МТВ и ще си мрънкате заедно  Mr. Green
Ако съм пропуснала някого и нещо ще ме прощавате , просто цялото ми същество спи денонощно.

# 93
  • София
Честит празник, Мишелин!!! Да е жив & здрав, весел & щастлив!!!  Hug

Честит Имен Ден, Яни!!!    bouquet (На патерица, но от сърце!)

Ето малко смях.  hahaha

# 94
Мишелинче - Честит празник! Пожелавам на малкия пораснал мъж много здраве и весело и безгрижно детство!
Дани - стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин за теб и за малката принцеса.

При нас не яденето винаги е било на дневен ред. Не иска да яде и това си е. В яслата казват,че всичко си изяжда,но у дома не иска. До скоро ходеше с желание на ясла,но едната леля и каза,че не може да ходи с биба там и се започнаха едни ревове,едни чудеса . Вече цяла седмица не спи през нощта и си бълнува и си плаче за бибито. Иначе брои до 10 и знае няколко книжки наизуст като се прави,че ги чете.
Нашият батко утре е на тест по математика ,а сега се е тръшнал с мигренозен пристъп и не спира да повръща. Отивам да се опитвам да му помогна и после пак ще се включа.

# 95
Мише - честит рожден ден на батко Дари! Да ти е жив и здрав, палав и послушен (когато трябва  Wink) Тортата е великолепна!  bouquet
Яни - на патерица Честит имен ден! Бъди здрава и щастлива и не се коси за държавния, другия път със сигурност!!! Верно че е неприятно, но ти правилно си размислила философски и
Кари - никак не ти е лесно! Дано лесно и бързо да се оправят нещата със зъбите при дечицата! В тоя ред на мисли - само Сиси ли е още със 16 зъба  newsm78 Още ги няма последните четири кътника.
Цвети - много неприятно това с насилственото отказване на бибата. Аз я махнах още като беше Сиси на 1,5 г. Мина доста безболезнено за моя радост, плака само един ден. Вместо нея й предложих да посмуче една близалка. Та така.
Габи - ама вярно какви 49 кг, аз толкова забременях със Сиси, но сега по-малко от 51 кг не мога да стана, не че искам де  Mr. Green
Момичета, благодаря на всички от сърце за подкрепата и палцестискането!   bouquetНа Сиси днес й взеха кръв от вената. На мама героя се справи много добре. Поплака, но седя мирничко докато траеше манипулацията. Утре предстои да й сложат абокат и аз съм в лека паника  Sad  Rolling Eyes Дано се справи лесно  Praynig

# 96
Здравейте, малки и големи !Доста време не съм писала, като Зечката ще кажа срам ме е.. Embarassed Но все пак си откраднах малко време (мъдря една презентация) и реших да напиша някой друг ред...

Най-напред,Яни, да си жива и здрава !  bouquet И всички, които са имали повод да празнуват, но не назовавам поименно!
Мишелинка, да ти е живо и здраво голямото момченце! Hug
Ели, много ми хареса тортата, браво! Hug
Дани , кураж, миличка. Стискам палци и ви желая от сърце най-доброто.  PraynigБързо и трайно възстановяване на Сиянка!
Габи, внимавай да не изчезнеш и да измъдриш как ще се захраниш, да не си застрашиш здравето  Naughty И искам снимка пък Wink Heart Eyes
Цвети, стискам палци на баткото Peace Успех с отказването от биберона- аз рязко и продължително я разкарах от кръгозора на Боби, като казах, че една акула я е изяла. Нямаше гък-мък,до там. Дано и при вас се реши този проблем скоро Hug

Ние сме добре към днешна дата Laughing Боби изкара отит и не се размина с АБ-първият откакто е роден, нямаше как просто...сега е добре,пратихме го за десетина дни с баба си на село и му е перфектно там-отдал се е на спорт, туризъм,плаж и литература Simple SmileВсеки ден на отчет, днес се жалваше, че никога нямало да се научи да кара колело(защото неговият  5 годишен приятел кара вече такова на две гуми, а мойто амбициозно хлапе страда, че не може Crazy). Иначе другото е чудесно, виждам, че коментирате умения и любознателност. Боби брои правилно до 12-15, не проявява интерес към буквите и на зеленото казва червено, но борави със словосъчетания като ''още не съм взел решение'', '', ''ако обичаш'',''не желая'',''така не бива'', ''имам идея'', ''в никакъв случай'',''това е така, защото...'',''щом е ..., значи...'', съвсем в контекста и логично, без да го подучваме, слуша, помни и използва.Знае коя кола как се казва според емблемата й (на която казва шконда  незнайно защо Rolling Eyes). Пее песни, рецитира ,но най-много обича да си съчинява - неговите миксирани приказки страхотно ме забавляват и вместо аз на него, той на мен разказва вечер Laughing Общо взето е това.

Друго не се сещам, четох набързо и много от вас пропуснах, за което моля да ме извините. Ще се постарая по-често да се включвам, но за сега избягвам да сядам пред компютъра след работа.
Желая ви хубава вечер!

# 97
  • София
Мишелин, да ти е жив и здрав рожденника. Да расте весело и засмяно дете!

Яни, честит имен ден на патерица. Да си жива, здрава и много щастлива!

# 98
  • София
Нашият батко утре е на тест по математика.

Как мина? Лесно ли е било? Стискам палци да се сбъднат желанията му!  Hug Praynig Peace

Я, Зори се е появила!   bouquet

Мнооого ниска активност значи! Брех, тази Пачи как ви е промила мозъците!  Mr. Green

Момичета, продавам досегашното вярно служило ми столче за кола на Надето. Ето обявата. Ако някоя от вас има нещо / някого предвид, свиркайте. Благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 17:07 от mimiska

# 99
Леле, Мишеее!
ДА ти е жив и здрав младежа! Много да го нацелуваш! Да е здрав и все така усмихнато и добро детенце! А на теб много целувки и прегръдки, скоро ще се видим!  Hug Heart Eyes
Зори, привет, минавай по-често  Hug Целувки на Борко-Бърборко!  Heart Eyes
Дани, дано всечко приключи по-скоро и по-възможно най-безболезнения начин.....Гушни Сисунка от мен и Калина!
Кирил ходи днес да я теглят и е била 12,300 с дрехите и 92 см  Mr. Green
Цвети, пиши за изпита, да пуснем палците, че е много неудобно да се чати с юмруци  Mr. Green Hug
Кари, кураж в това приключение с двете принцеси! Ще поникнат накрая тези зъби и ще са ти само лош спомен  Hug Heart Eyes

Чужбинските мами съвсем изчезнаха и бремелинките също! Моля ви, хайде в колонка и на отчет  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Правде, Мимис - благодаря ви за подкрепата и палцестискането! Изпита мина,макар констатацията на Лазар да е , че е бил много сложен теста. Толкова се уплаших снощи.....припомни ми ужаса от 1 януари. Повръща повече от 20 пъти и накрая стана неадекватен....не можеше да ми отговаря, изтръпнаха му краката и ръцете и умираше от глава. Извиках една приятелка от Пирогов и му сложихме системи. Вляхме му 4 банки и към 22 часа се освести. Днес главата му е като изтръпнала и му се вие свят,но геройски отиде на изпита. Колко е изкарал за мен вече е без значение.....след ужаса от вчера важното е да е жив и здрав, много е неприятно труда му цяла година да отиде на вятъра ,но няма нищо по-важно от здравето. Утре пак е на изпит по биология в НПМГ, а в неделя е по химия. Така,че пак ще има нужда от подкрепа.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 101
  • Бг-мама
Ох , Цвети , така ми дожаля за Лазар  Sad. Това което описваш е ужасно и за теб и за детето .Няма ли начин да се облекчи тази ужасна болка ? Вярвам ,че си опитала всичко , но опитай и с хомеопатия .Боже , как искам да ви помогна. Rolling Eyes

# 102
# 103
Ох,не знам в каква черна дупка съм попаднала.....
Анна Мария цяла седмица вдига Т сутрин преди да се събуди 38. През деня и няма нищо ,но Т си я има пак на следващия ден. Днес я заведох при педиатърката и тя каза,че не е от гърлото. В понеделник да занесем урина,за да търси проблема евентуално в гъбички или възпаление в отделителната система....май ще се окажем като Сиси.....
То бива ,ама толкова неприятности с двамата на куп ми идват в повече...

# 104
  • София
Цвети, миличка дано най - накрая всичко се оправи при вас и дечицата да са здрави Praynig. Прегръщам те силно Hug.

Общи условия

Активация на акаунт