ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 057
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Правде забравих да кажа че Калина е страхотна на снимките ти от детската,вижда се че добре и влияе ,голяма е сладурана Heart Eyes

Ланг...много кофти че си на легло,добре че бебчо е все още вътре (чукам на дърво),ма...та му на морето ще имаш куп години да го виждаш.
Сигурна съм че ако аз някога пак бременея ще съм като вас ,кисела краставичка-а после като родя ще плача че не съм бременна вече Crazy Дано ви е по леко на всичките! Hug

Дани
...На Елла шоколад не и предлагам в чиста форма,ако ще е шоколад ще е нещо като пуричка или вафла със шоколад и т..н...но това много рядко се консумира от нея,просто я научих да обича плодове-преди ми се е случвало да иска вафла или нещо такова и аз вадя ябълка режа  парченце на нея и мен и почвам да ям пред нея и да обяснявам колко е вкусно,тя се пали и почва да яде след мен.Случвало се е да не харесва определен сорт плодове,тук особено има примерно много сортове ябълки и плодове-ето вчера купих друг сорт праскова и от 1вата хапка каза че не иска ,днес повторих и пак каза че "не" ,по късно купих друг сорт и каза че много и харесва.Пробвай с различни сортове и настоявай с плодовете,дори и по сладките от консерва например,по добре това отколкото шоколадени изделия.

Елла най много пее "мила моя мамо" и английската песничка с буквите от азбуката "Ей ,Би,Си",все забравям да я запиша че бързо минават фазите.

# 76
Къде сте, хора?

# 77
Момичета, моля, стискайте ни палци! Сиси пак е с бактерии в урината и докторката има опасения за пикочен рефлукс. Искат да ни вкарат в болница за допълнителни изследвания и най-вероятно за венозен антибиотик, защото повлиявал по-добре от пероралния. Обрисуваха ми доста черни картини, включително операции, но не ми се говори и не ми се мисли за най-лошото. Ужасно се страхувам за детето си....Като капак е и с ангина, така че вече почнахме лечение с АБ. Отново.Утре между 17-18 ч. сме на преглед при доц.Близнакова и тя най-вероятно ще гледа Сиси на ехограф и ще се произнесе. Моля ви, стискайте ни палци! 

# 78
Дани, стискаме палци! И нали знаеш, че лекарите доста често преувеличават, за да се застраховат! 

# 79
Дани и аз стискам палци Сиската бързо да се оправя, дано не се стига до болници и операции  Praynig , ще чакаме утре да пишеш какво се е произнесла лекарката
аз съм страшно уморена и затова само на бързо да пожелая късмет на Дани, утре ще се разпиша повече
лека и спокойна вечер

# 80
Олеее, Дани, дано не е някоя страшна диагноза наистина и да не се налагат операции! И аз мисля, че докторите понякога се презастраховат! А пък антибиотика толкова не го мисли, знам, че не искаше да даваш пак, но по-добре антибиотик, отколкото операция. Стискам палци! Praynig

# 81
Момичета, благодаря за подкрепата от сърце  Hug Hug Hug До сега четох тук и там инфо и сега съм малко по-спокойна, защото горе-долу знам какво да очаквам. Исках да се информирам, за да не реагирам по невнимание уплашено пред детето и него да притесня. То му стига, че ще преживее доста. Утре ще пиша като имам повече инфо Peace

# 82
  • София
Здравейте Hug.
Аз малко се позагубих, но все гледаме да сме навън, че вкъщи не се живее не, че навън е по - добре, но търсим сенчести местенца и там се крием  Laughing.
Нищо не съм чела назад, но и вие малко сте се поуляли с писането, а мен тези две хлапета въобще не ме оставят на спокойствие Whistling. Сега за да е мир  държа Ани, а тя натиска клавишите на клавиатурата и си умира от кеф Party.
Видях само питането на Вики за буквите и цветовете. Не искам да се хваля, но Дани познава всички цветове, а от буквите само няколко ги бърка с други или не ги познава. Цифрите също ги познава и брои от 1 до 10 Laughing. Преди няколко дни прочете две думички "ново" и "ако" Mr. Green. Освен цветовете, буквите и цифрите познава и марките на някои коли  ooooh!.
Ако госпожицата ме остави на спокойствие, ще гледам да прочета какво сте дискутирали и ако остане време пак ще се включа.
Дани, на теб честита годишнина на патерица. Дълги години много любов и щастие. Дано всичко да е наред с Сиси и да не се налага да влизате в болница Praynig

# 83
Да взема и аз да попиша ли.....

Яно, мари, честит ти имен ден! Жива и здрава и повече време за почивка   bouquet
Дани, палци и от мен. Дано всичко се оправи по най-безболезнения начин.

Аз почивам цели 3 дни  Mr. Green. Вчерашния го проспах де, а днес ме чака цял апартамент нагоре с краката и празен хладилник  Whistling. За който още не знае, станала съм 49кг - от 60  Mr. Green. Скоро може съвсем да се стопя. Виктор е на ясла тази седмица. Предната пропуснахме - пак кашляше. Оказа се алергична кашлица и аз реших, че е от котките на свеки и котките заминаха на улицата. За броенето....Броим така: раз, два, пет, осем, девет, десет  Rolling Eyes. Буквите на родата познаваме и пишем някои от тях - Г и Т, но само той си знае кога е Г и кога Т. Песни и стихчета знае много - от яслата и от баба си. Нас не ни приеха в градина. На 1-ви септември го пускат от яслата, не можели повече да го държат. Явно от 1-ви пак ще съм безработна. Частните градини ми идват малко повече отколкото е заплатата ми  Mr. Green. Та, такива работи при нас. Планираме да направим кръщане в началото на август, че ако не сега, сигурно ще остане за преди сватбата му.
Чао за сега, отива чисти.
Ако повече няма да пращате снимки за колажа, да го завършвам и да го слагаме в следващата тема

# 84
Дани, с теб сме, дано да се разминат тези страховити диагнози. Калина имаше еширихия коли в десния бъбрек, като беше на 1 годинка и тогава се оправихме с хомеопатия, и,за мое огромно съжаление, и няколко дни Зинат, който тя повръщаше нон-стоп. И за капак и се изрина влагалището, и като ми каза педката че обрива не и е приоритет, спрях АБ и минахме изцяло на хомеопатия.
Дано да се оправят нещата, че откъде ви дойде това чудо до главите - не знам  Praynig

Я, кой пита, човека дето минава като бърз влак  Heart Eyes Hug

Скиторихме в неделя, след обяд се покрихме от жегите. Аз вчера почивах и ходих на фризьор и педикюр, голям кеф, май ще започна егоистично да отделям повече време за себе си .....лоша съм, но.....и аз душа нося  Flutter

Янич, Честит Имен Ден! Здраве, щастие и късмет! Да те слушат вкъщи и да ти дават да си почиваш повече
   bouquet  bouquet  bouquet

Успешна седмица на всички!  Hug Heart Eyes

# 85
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЯНИЧ!
ЖИВА,ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ЗАКРИЛЯНА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛА!  bouquet

Дани,дано всичко е наред със Сисунка...ние сме минали операция и знам какъв кошмар е...Прегръщам те силно!

# 86
  • Варна
Здравейте девойки!
Привет от една заблудена УфСъ дето не се сеща много много за форума, от което ужасно много я е срам  Embarassed Натоваренко ми е на работа. По-миналата седмица Мони пак беше болна (ангина) и се оказа, че аз не мога да отсъствам повече от 2 дни от офиса, но и няма кой да я гледа - такива чупки правихме с мъжо че не е истина. Добре че в офиса всички са разбрани и не е проблем да я взема със себе си, а има и място къде да си играе - като и стане скучно при мен отива да досажда на някой друг  Mr. Green
Дани - много лошо това със Сисунка Sad Дано бързичко се оправи и да не излезе вещо сериозно. Стискам палци и ако мога с нещо да помогна, обаждай се  Hug
Киселите бременелки - по ведро бе мамчета, че ще ви се родят едни кисели деца .........после какво ще правите а Mr. Green

За цифрите и буквите - броим до десет, но буквите не познаваме. Сега сме на приказката за червената шапчица и денонощно я гледаме, четем и разказваме. В най-добрия случай сменяме с филмче задължително съдържащо принцеси  Laughing
Песнички и стехчета знае доста и непрекъснато пее и танцува.

Симонка е без нощен памперс от около 2 месеца и авариите са не повече от 4 за целия период. През нощта става и пишка на гърнето - понякога сама без да ме буди. Облича се сама и ме вика само ако има копчета или ципче. Напоследък ходи основно с рокли - нещо за което направили забележка на мъжа ми в яслата. Не било удобно, защото се пързаляли по пързалките и в пясъчника много се суркала. А тя пищи като заклана, ако се опитам да и обуя панталони, та си представям какмво става там като я преобличат - защото цяла седмица я прибират с панталони  Twisted Evil  Казах им че ако още веднъж ще се разправям с директорката  Twisted Evil

Утре Дари става на 5 - моят малък голям мъж   Mr. Green Та тази вечер се очертава вечер на тортоправенето и най-вероятно време за сън няма да ми остане  Laughing колегите веднага се записаха за торта вместо шоколадови бонбони и мисля да ги уважа

айде че се улях
лек ден на всички

# 87
здравейте
И аз като Марти съм с Мая пред компютъра
Бременлииките Мишелин е права, и аз бях ужасно кисела и сега Мая е такава , връща ми се
Дани пращам ви цялата си положителна енергия всичко да е наред
МТВблагодаря за инфото  Peace
Ланг миличка съжалявам ,че трябва да лежиш, важното е да сте добре с  бебчо  Heart Eyes
Ели страхотна торта, а Боби много е пораснал
Аз днмес имах държавен изпит за магистър , но нали съм на 3000 км, не успях да присъствам и ще се пръсна от яд  Sad, зная , че ще има и други дати но, ми се искаше на редовната дата с колегите да мина.Мая е с 39 температура, има афти в устата, и двете вадят кътници, по цели вечери плачат, нищо не ядът само мляко.С това ядене ще ме побъркат, и тримата с  баща си са страшно капризни, какви са тези 200, 300 грама храна, при нас това е количество за два дена.Не е била да седнем на масата и да ядем едно и също, и както едвам насмогвам на всичката бъркотия и да готвя няколко неща ме побърква, найстина това много ми тежи.

# 88
Здравейте, пиша набързо. Благодаря на всички за подкрепата!  Hug Положението не е чак толкова зле, както го обрисува личната, но е сериозно. Гледаха Сиси на видеозон. Левия бъбрек и пикучния мехур са възпалени. В болница няма да лежим, защото вероятно няма места, но аз се зарадвах много на това, защото там винаги е много подтискащо. Въпреки това ще ходим в болницата всеки ден по два пъти, за да слагат венозен АБ на Сиси, а също и всеки ден по една банка за оводняване. Ще бъде с абокат, това все пак е по-добре от това да я дупчат с инжекции всеки ден, а и през него ще изтича банката. Голяма притеснение ми беше да не поиска докторката да прави цветна снимка на бъбреците, защото от това, което четох за това е страшно неприятна манипулация. Слава богу на този етап не се налага. Дано не се възпалят пак, защото тогава наистина ще трябва. Това лято няма да мога да я заведа нито на басейн, нито на море, а така й се иска на милата да се топи.
 Иначе хлапето е бодро и е станала една дива и много непослушна  Whistling Жива и здрава да е само!
Благодаря ви отново!   Hug

# 89
Данке, данке:))))
Живи и здрави и вие!
Няма да ви черпя, щото нямам сили да готвя Mr. Green Габи ми дойдоха на гости, донесоха си вечерята, е така се ходи на гости:) Толкоз нямам сили вече, че не мога да ви кажа в каква безтегловност съм. А на всичкото отгоре родителското тяло се сърди, че не им пращаме децата. Ама и ние проста работа  Mr. Green-
Дани, още веднъж дано Сисунка се оправи бързо - бързо:) Стискаме палци!
Мишелин, ти от къде беше., че не помня  Mr. Green
Карчита, и аз днес имах държавен изпит, и най - големите преисвачи и т...... се дипломирали, ама аз не съм. Поревах си днес малко за това, ама после се замислих, че важното е, че сме здрави и че сме заедно, другото, майната му! Бързо минаване на киселото на двете принцеси!
Правде, нещо да кажеш, а , я виж ква редовна ставам  Mr. Green  И на фризцопр и педикьор ходиш? И се оплакваш от работа, а? Айде, мацка, чакам те на напиване във Варна!
Рапорт даден, другите да му мислят, утре съм на рожден ден на кръщелницата, така че , ако не се разпиша, имам извинителна бележка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт