Ланг...много кофти че си на легло,добре че бебчо е все още вътре (чукам на дърво),ма...та му на морето ще имаш куп години да го виждаш.
Сигурна съм че ако аз някога пак бременея ще съм като вас ,кисела краставичка-а после като родя ще плача че не съм бременна вече
Дано ви е по леко на всичките! 
Дани...На Елла шоколад не и предлагам в чиста форма,ако ще е шоколад ще е нещо като пуричка или вафла със шоколад и т..н...но това много рядко се консумира от нея,просто я научих да обича плодове-преди ми се е случвало да иска вафла или нещо такова и аз вадя ябълка режа парченце на нея и мен и почвам да ям пред нея и да обяснявам колко е вкусно,тя се пали и почва да яде след мен.Случвало се е да не харесва определен сорт плодове,тук особено има примерно много сортове ябълки и плодове-ето вчера купих друг сорт праскова и от 1вата хапка каза че не иска ,днес повторих и пак каза че "не" ,по късно купих друг сорт и каза че много и харесва.Пробвай с различни сортове и настоявай с плодовете,дори и по сладките от консерва например,по добре това отколкото шоколадени изделия.
Елла най много пее "мила моя мамо" и английската песничка с буквите от азбуката "Ей ,Би,Си",все забравям да я запиша че бързо минават фазите.
, ще чакаме утре да пишеш какво се е произнесла лекарката
. Сега за да е мир държа Ани, а тя натиска клавишите на клавиатурата и си умира от кеф
.
.

Дано бързичко се оправи и да не излезе вещо сериозно. Стискам палци и ако мога с нещо да помогна, обаждай се