Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с такситата за 1 евро?
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с такситата за 1 евро?
-
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
След прегледа при д-р Марков пациентът споделя, че бебето е добре, но има някои притеснения относно плацентата и препоръката на лекаря да следи нивата на кръвната захар, тъй като е в рискова група. Той/тя също така споделя очакванията си за син щъркел и изразява удовлетворение от посещението при д-р Марков.
-
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
-
Какви са препоръките за бебешки колички?
-
Какви са очакванията след приятната вечер?
Малсият заспа и едва успях да ви прочета.
Спря се единствено при бутата и кончето
А аз си мислех, че ще изкараме със сегашната и за малкия
Не ми пука кой какво си мисли - бебето ни беше планирано и желано и на всеки бих могла да му изложа съвсем основателни доводи за такава малка разлика между двете деца. Освен това другия етнос ги правят с цел да си връзват дохода и поради липса на сексуална култура - все неща, които не важат за никоя от нас. Друго, което мога да ти кажа е, че от януарската ми тема още две мами очакват бебенца вече, а и по лични наблюдения във форума, доста семейства се насочват към второ детеоколо година след първото.
Еленцето, похвално е, че мъжът ти се интересува от бгмамма, моят дори се дразни като съм във форума и ме бъзика, ама му скърцам един зъб и си се занимава сам
Миналото лято все още имаше туристи, които като ме виждаха с детето, ме питаха нормално ли е възприето в България да се ражда преди навършване на пълнолетие 
Наистина ли в БГ все още няма практика...
тази година няма да го видя за съжаление,живот и здраве догодина с бебо!
Добре че се събудих. То не стига че трудно заспивам, ами и като заспа незнам от къде ги сънувам тия гадости. Просто тези дни много се разстроих заради една позната (няма да ви разказвам да не сънувате и вие кошмари), бременния мозък много бързо се впечатлява и после насън си ги изживявам нещата. Днес ще се постарая само с хубави емоции да се обградя. 
ги ококори