Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с такситата за 1 евро?
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с такситата за 1 евро?
-
Какви са препоръките след прегледа при д-р Марков?
След прегледа при д-р Марков пациентът споделя, че бебето е добре, но има някои притеснения относно плацентата и препоръката на лекаря да следи нивата на кръвната захар, тъй като е в рискова група. Той/тя също така споделя очакванията си за син щъркел и изразява удовлетворение от посещението при д-р Марков.
-
Какви са разликите между гащеризон и боди за бебета?
-
Какви са препоръките за бебешки колички?
-
Какви са очакванията след приятната вечер?

dichi0103 - първа бременност
Lauren - първа бременност
sunny_77 (гр. София)- втора бременност -
Весела -
Самуил 

Тежи 425г. и отговаря на 22г.с. Утре отивам при моя доктор да му занеса документите от д-р Марков. Единственото което ми препоръча доктора и то като превантивна мярка е да си следя кръвната захар защото съм рискова група. Чак ми се стори малко учуден, че на мойте години и килограми всичко е толкова добре. Наистина беше много любезен и приятен и ме накара да се чуствам добре.
и ние докато нямахме детенце правех на мъжо,ама сега вече не ни се удава такава възможност,а ако трябва да я чакам да заспи някой от двама ни няма да издържи
какво да ви разправя пенсионерска работа сме вече

.Той по принцип е доста толерантен и разбран,ама знам ли ако някой път се изнерви как ли би реагирал. 
Много съм доволна вчера беше страхотен ден а днес се разходихме с кумата из Илиенци купих на Дени панталон а за беба има рокличка