La Redoute - Кодове - 4

• 55 252
  • 509
  •   1
Отговори
# 450
Доставка не махам по никакъв начин,но пък прахосмукачката я поръчах,само с намалени неща.Вие какво слагате в кошницата за код 57398?

# 451
Аз за пореден път да се оплача, но вече ми писна.
Снощи направих 3ти акаунт, за да се мъча отново с машината за хляб. И там не ми я намали и продължава да си стои на 49евро.
Много моля, ако на някой му се занимава, да пробва на неговият акаунт и да каже дали се получава при него, поне да знам дали вече не действа кода или само при мен не действа.

Преди действаше с ето тези обеци на Anne Weyburn. Не съм пробвала дали още става. Ако искаш пробвай се...  Hug
Аз само исках да кажа че току що пробвах за машината за хляб и при мен действа с ето тези обициhttp://www.laredoute.fr/vente-boucles-d-oreilles-anne-weyburn.aspx?productid=324138639&documentid=381008&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1
Явно трябва да е нещо ненамалено от Anne Weyburn.Намалява машината на 14.50 и дава подарък някаква чанта! Успех  Simple Smile

# 452
  • София
Ох, нещо не ми е много ясна ситуацията с подаръците така да се каже по референтни номера.....като вкарам в кошницата си  по реф. номер прахосмукачката например, за да ми я дада намалена трябва ли да се въвежда и кода, който виждам към офертата или е друга процедурата......в смисъл, че автоматична редукция на цената й едва ли става  newsm78

# 453
Ох, нещо не ми е много ясна ситуацията с подаръците така да се каже по референтни номера.....като вкарам в кошницата си  по реф. номер прахосмукачката например, за да ми я дада намалена трябва ли да се въвежда и кода, който виждам към офертата или е друга процедурата......в смисъл, че автоматична редукция на цената й едва ли става  newsm78
Точно така въвеждаш и кода ,който е към съответният реф. номер за да ти намали продукта.

# 454
  • София
Точно така въвеждаш и кода ,който е към съответният реф. номер за да ти намали продукта.

На прав път съм била значи.....много ти благодаря   bouquet

# 455
Досега пробвах всички кодове от първа страница и само 2 проработиха Rolling Eyes

# 456
Токущо успях да пусна прохосмукачката на 10 Е след два дни упорство и то  с неща само от "АЛБАНЦИТЕ".Вчера ми я намаляваше ,но не ми даваше да платя.......та сега да видим кога ще я получа, защото  е за подарък и се надявам до септември да дойде  Laughing

За тази прахасмукачка трябва да са ми пратили лично оферта и ако не къде мога да я намеря за да се опитам да я поръчам

# 457
мацки ПОМОЩ дойде ми фурната за хляб дайте рецепта и упътване за ползване и колко гр. хляб излиза ако може на лс БЛАГОДАРЯ

# 458
  • Пловдив
може ли линк за машината за хляб и с кои код я намаляте
 благодаря

# 459
  • Пловдив
а прахосмукачката въобще немога да я поръчам.
дава ми ,че кода не е актуален.напражих си две нови регистрации и пак същата работа Cry

# 460
Код 34770 ми даде 3 подаръка - LOT DE SACS lot de sacs rouge 200C, TROUSSE vieux rose/old pink, SAC Vieux rose/old pink  Peace

# 461
Код 34770 ми даде 3 подаръка - LOT DE SACS lot de sacs rouge 200C, TROUSSE vieux rose/old pink, SAC Vieux rose/old pink  Peace
А може ли снимка или линк към тези сакове/чанти?

# 462
А може ли снимка или линк към тези сакове/чанти?

да ако може снимки на трите подаръка  Praynig

# 463
Момичета, на 1-ва страница има линк към чантите. Първо четете там. Peace

# 464
Момичета, на 1-ва страница има линк към чантите. Първо четете там. Peace
Ще ме прощаваш, но те са известни като "червените чанти". Кой да предположи,че ' LOT DE SACS lot de sacs rouge 200C, TROUSSE vieux rose/old pink, SAC Vieux rose/old pink' са точно те с този код?

Общи условия

Активация на акаунт