La Redoute - Кодове - 4

• 55 425
  • 509
  •   1
Отговори
# 150
  • На морето!
Някой да има валиден код за намаление на червени цени? Ще поръчвам една играчка, която е намалена с 20% и е при мини, но ми се иска още малко да я намаля (в момента е 68 евро).
Мерси в аванс!  bouquet

# 151
  • varna
Момичета онзи ден получих едновременно 2 поръчки от 6.06 и от 11.06 и на едната фактура имах код /отново 18465 / а на другата не .Така че е напълно възможно и на фактурата на tin2 да няма .А и както съм писала и преди аз до скоро също нямах никакви кодове на фактурите си.
tin2   - на всички фактури явно са едни и същи кодовете т.е. явно не са персонални и можеш да се възползваш от тези,които са публикувани тук.До сега май са 3 кода - 78212,77356,18465  Peace
Тарталета и аз дълго се чудих какво точно трябва да направя,защото за първи път получих такова нещо.Като кликнеш в/у офертата трябва да ти се отворят полета за регистрация -аз мислех че е някаква анкета  Blush и след като се регистрираш вече ти дава да влезеш в частни разпродажби на съответните марки,за които е офертата  Peace
а ти в днешните разпродажби влезе ли,че аз нещо не успях Rolling Eyes

# 152
  • varna
влязох през другия си акаунт-ето ако иска да зяпа някой:
http://www.vpredoute.fr/default.asp?ikObject=S800&Page=7

# 153
# 154
  • varna
незнам дали ще могат да се поръчват нещата,защото не беше дадена българия-нямаше я,но аз се регистрирах като си написах адреса с българия,а на държава посочих франция.ама дали ще ми ги доставят нещата-трябва да се пробва Confused

# 155
Честно казано не съм влизала в разпродажбите,а иначе аз оставих Франция при регистрацията ,защото останах с впечатлението че е за това от кой Ларедут се поръчва.Тъй като напр. и в адреса от първия пост на другата тема за запитвания към тях няма БГ и там оставих Франция - отговориха ми на еmaila а в акаунта с него си го има адреса ми в БГ  Mr. Green
Това всъщност си е моя логика  Joy

А ето какво ми пратиха - нещо напоследък ме преоткриха и взеха да ми прщат и на мен ама да пратят и някое кодче де  Mr. Green

# 156
  • София - Бургас
Здравейте ,
чета темите от известно време и сега ще правя поръчка,но имам съмнения за 34886 и 34770 /червените чанти/.
Може ли някои да ми каже дали са активни и дали ще получа тях.
Благодаря предварително Simple Smile

# 157
  • София
Здравейте ,
чета темите от известно време и сега ще правя поръчка,но имам съмнения за 34886 и 34770 /червените чанти/.
Това едва ли някой тук може да ти каже! Освен, ако няма екстрасенси м/у нас. Пробвай кодовете, може да работят при теб, може да не работят. А какво ще получиш, може само да гадаеш.  bouquet

# 158
  • Там....където всичко е възможно ....
Здравейте ,
Аз преди малко ги пробвах,не работят  Rolling Eyes Peace

# 159
  • Пловдив
Момичета, знаете ли код, който действа по същия начин като 65129 и да дава -10 евро?
Благодаря предварително.

# 160
Днес пуснах 2 поръчки - една с 34797 ( розовите чанти и чаршафа) и една с кода за So'Home . Дали ще ми ги обединят и ще ми пратят нещата наведнъж? И се чудя дали няма да ми пратят бял чаршаф вместо този на лалетата защото пишеше House - blanc newsm78
Някой получавал ли е скоро подаръците с код 34797?

# 161
  • София
Днес пуснах 2 поръчки - една с 34797 ( розовите чанти и чаршафа) и една с кода за So'Home . Дали ще ми ги обединят и ще ми пратят нещата наведнъж? И се чудя дали няма да ми пратят бял чаршаф вместо този на лалетата защото пишеше House - blanc newsm78
Аз с друг код взех чаршафа, пак пишеше блан, но дойде този на лалета. Не би трябвало да ти обединят поръчките. И аз съм пускала по 2 на ден, пристагат си 2.

# 162
Аз с друг код взех чаршафа, пак пишеше блан, но дойде този на лалета. Не би трябвало да ти обединят поръчките. И аз съм пускала по 2 на ден, пристагат си 2.
Подтвърждавам.....имах 2 поръчки на един ден едната с кода 34797, пишеше бланк, но си получих този на лалетата и не ми обединиха поръчките.

# 163
  • Враца
момичета дайте код за БД или интересен подарък  Praynig Praynig Praynig...засега само кода за червените чанти ми работи а ги прихвърлих 2 пъти вече всички налични, на при нас сакове бол така че предпочитам БД

# 164
момичета дайте код за БД или интересен подарък  Praynig Praynig Praynig...засега само кода за червените чанти ми работи а ги прихвърлих 2 пъти вече всички налични, на при нас сакове бол така че предпочитам БД

единствените, които намирам по френските сайтове са:

49433 : -20/60e + БД при продукт на SO'HOME

44083, 44075 : -15/35e + подарък чанта + БД при продукт на TAILLISSIME

40169 : -15/30 + kdo l'ensemble sac et foulard + БД при продукт на ANNE WEYBURN:

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 22:06 от Stefoni

Общи условия

Активация на акаунт