La Redoute - Кодове - 4

• 55 425
  • 509
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Stefoni,  супер си  bouquet  при мен работят всички, ето причина пак да пускам поръчка  Joy

# 166
  • Враца
Stefoni  newsm20 newsm20 newsm20

# 167
Само да ви кажа, че тази чанта  я имам от доста време, но не е нося защото мирише много кофти. Прах я, но миризмата си остава.  Sick

# 168
Здравейте искам да попитам тези гореспоменатите кодчета при какви условия действат, защото при мен ги приема, но каквото и да сложа в кошницата нищо не се намалява, а ми дава само подарък. Embarassed Embarassed

# 169
Здравейте искам да попитам тези гореспоменатите кодчета при какви условия действат, защото при мен ги приема, но каквото и да сложа в кошницата нищо не се намалява, а ми дава само подарък. Embarassed Embarassed

трябва да има продукт на някоя от колекциите, съответно - so home, ann wayburn, taillissime  Peace

# 170
  • София - Бургас
Здравейте ,
чета темите от известно време и сега ще правя поръчка,но имам съмнения за 34886 и 34770 /червените чанти/.
Може ли някои да ми каже дали са активни и дали ще получа тях.
Благодаря предварително Simple Smile
Аз преди малко ги пробвах,не работят  Rolling Eyes Peace

Показват подаръци Simple Smile ,значи работят Simple Smile)
и дано получа тях .
Мерси   bouquet

# 171
Само да ви кажа, че тази чанта  я имам от доста време, но не е нося защото мирише много кофти. Прах я, но миризмата си остава.  Sick

PeaceВ тази връзка да кажа че аз успешно "преборих"ужасната миризма на плажния комплект-с рогозката-като ги накиснах и изчетках с Первол-а за черно пране-той си е стрхотно ароматизиран Laughing

Извинявам се за спама,но мисляче ще съм полезна на многото оплакали се от подобни аромати на подаръците Hug

# 172
Сега пробвах едни стари кодове - 21393 и 21407 . Дават ми подарък черен тренч. В кошницата имам тениска и шорти на Адидас от Талисиме. А 44016 освен кафявата чанта ми дава и лота от чанти в бежово и кафяво. Дали са хубави или да пускам с 44083, 44075 , с безплатната доставка?

# 173
tin 2 ето една фактура кодовете направо избождат очите  Joy
Момичета, много ви благодаря за отзивчивостта   Grinning!!! Но наистина на моята фактура няма нищо - skrita, там където е твоя код при мен си е чисто бяло поле. Както и да е.......... Сега чакам поръчка от 14.06 да видим дали там няма да се сетят за мен  Simple Smile. А докато се сетят ще я караме някак си  Joy

# 174
Относно кодовете на фактурите-както и на показаната в по-горния пост-прави ми впечатление, че когато артикулите са по-малко на брой има място за код и го поставят, но на по-големите ми поръчки, където имам 20 и повече артикули няма никога код-може просто да не им остава място при печата и затова да няма код, но  може и да не съм права в заключението си! newsm78 newsm78

# 175
  • София
Относно кодовете на фактурите-както и на показаната в по-горния пост-прави ми впечатление, че когато артикулите са по-малко на брой има място за код и го поставят, но на по-големите ми поръчки, където имам 20 и повече артикули няма никога код-може просто да не им остава място при печата и затова да няма код, но  може и да не съм права в заключението си! newsm78 newsm78
Съгласна съм, на фактурите на голямите поръчки не съм получвала кодове, но така или иначе кодовете на фактурите обикновено за нищо не стават

# 176
ПРИВЕТ !
ПЪРВИЯТ ПОС Е СТРАХОТЕН ! ПРОчЕТОХ ВСИчКО, НО СЕГА ДА ПОПИТАМ ЗАшОТО шЕ ТРАВЯ ПЪРВАТА СИ ПОРЪчКА И КОГА В КОЙ МОМЕНТ И НА КОЕ МЯСТО шЕ ТРЯБВА ДА ПОВЪЛНЯ КОДА
 Embarassed ВЕчЕ СЪМ СИ СЛИЖИЛА ТОВА НЕшО http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-prix-mini.aspx?productid=32 … e&pagesize=16 В КОшНИЦАТА И СЕГА КАК ДА СЕ УРЕДЕЯ С БД ИЛИ НЯКАКВО НАМАЛЕНИЕ ИЛИ ПОДАРЪК КЪДЕщЕ ТРЯБВА ДА НАПИшА ТОЗИ КОД Embarassed baby_neutral

# 177
ле ле ле ле сигурно голяма глупост съм попитала щом никой не ми отговаря. простете newsm78 Embarassed

# 178
когато завършваш поръчката долу в дясно има празно прозорче и в него си пишеш кода  Peace

# 179
34592  25% пролет-лято ненамалени без червени и зелени цени . Валиден до 30.09
20192  от 20% до 50%
52647  18/60 , 29/90 , 40/120 , 60/180 

Общи условия

Активация на акаунт