® E-bay - тема 10

• 32 060
  • 982
  •   1
Отговори
# 750
изглежда каквото и да направя все ще има сърдити
относно реда
снимките ги пуснах снощи, за цикламения го обещах на първия обадил се
обувките също на първия обадил се
и т.н.
не мога да знам кой какво е гледа кога го е гледал и какво си е мислил
съжелявам че се обадих, няма да се повтори

# 751
Благодаря, Фантичка   bouquet! Обърка ме това "cover it", подозирах че ще трябва да прибавя пет лири към техните си пощенски  Blush.

# 752
monda май няма gymboree  правено в Турция, поне последните 2 години
иначе - Шриланка, малайзия, китай, тайван, мексико, колумбия, единствено на едни чорапи видях Made In USA и много се учудих
учудих се, някой казваше че имал тениска койято била ишлеме правено в България - на същатата тениска която имам пишеше Малайзия

# 753
  • В сърцето на ММ
Привет.
Някой случайно да може да помогне -какво ще рече low risе за дънки? newsm78

# 754
Oх така ме ядоса един китаец преди малко - тука бяхте пуснали един китайски сайт за дрехи и си поръчах 2 неща - и пуснал ми инвойс за първото с 11 $ транспорт,но аз искам общ задвете неща и той ми пуска ,но вместо да ми намали транспорта или да е 22$ общо,той го сметнал 24 $ /+2 $/ , писах му да го сметне правилно и да ми прати нов,но той мълчи и нищо досега - какво да правя????Докога да чакам?

# 755
Привет.
Някой случайно да може да помогне -какво ще рече low risе за дънки? newsm78
ниска талия

# 756
Ох ,милата тя,за какво е тоя зор бе рожбо?  Mr. Green
Фантичка два дни се боря с един тарикат да платя един мегафон през ПП Laughing
Доста тютюн има да дърпаш, докато стане време за залеза  Wink Мегафона ли плати?

Пепи да,доста ще трябва да подърпам до залеза hahaha

# 757
  • На черешата
  wiwian,видях го мегафона. Mr. Green
  Ама понеже нямам време да следя цялата тема ,не разбрах за какво ти е. newsm78
  Какви деца ще вадиш от водата,какви пет лева? Mr. Green

# 758
  • В сърцето на ММ
mondabouquet

# 759
  • На черешата
 Ох ,проетохте ли това да видите какво е мнението на хората за форума http://vockil.blogspot.com/2008/06/blog-post_03.html . Joy Joy Joy

# 760
  wiwian,видях го мегафона. Mr. Green
  Ама понеже нямам време да следя цялата тема ,не разбрах за какво ти е. newsm78
  Какви деца ще вадиш от водата,какви пет лева? Mr. Green
Фантичка мегафона е за мъжо,да му се чува гласчето надалеч Laughing
и този беше единствения 30 Ватов с рекординг(записващ) във всичките ибеи,затова настоявах да го взема и най вече да го платя през ПП
За децата във водата беше идея на Дуранго Joy

# 761
Мен тия дни една мома англичанка нещо за шаранче ме беше взела. Питам я аз за доставката на нейна стока и тя ми казва £13.00. А после си харесах още нещо и я питах за комбинирана доставка, а тя какво ми писала - едното си е 13, за другото иска 9 ( то си е и по-малко) и общо било 22, ама ако ми ги прати заедно ставало £38.00  newsm78. Как ги правят тия сметки не знам.

# 762
И аз да се оплача от една мома англичанка - на 22 май и платих едни панталони, чаках, чаках... нищо. На 8 юни и писах да питам изпратила ли ги е, какво става.. отговори, че ги е изпратила на 27. И аз продължих да чакам... В понеделник и писах, че още ги няма, а тя - да чакам до другия понеделник и пак да и пиша. Е какво да чакам, какво да си пишем  ooooh! На ръба съм да пусна диспут. Имам чувството, че изобщо не ги е изпращала, а само ме размотава... Е, оплаках ви се, поолекна ми малко.

# 763
абе тези номера защо само в Англия се случват, аз не съм видял някой да реве от щатите
Аз само един път пробвах мома англичанка, да си призная, верно се мота много, но не беше тя виновна, но дрехите и не струваха

# 764
Щото не ми се занимава с мита и такива работи, затова купувам от английския. А и в американския много малко неща пращат до тук, трябва да ги питам, да ги моля... А пък и доставката е по-скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт