® E-bay - тема 10

• 31 987
  • 982
  •   1
Отговори
# 795
  • някъде там
И аз си викам, че не е честно да се събудя в 6 часа в събота и да не мога да заспя повече...
Обаче нещо при мен не може да се отвори Ибей тази сутрин.  newsm78
Ето това вече е наказание,хем няма сън хем ибей не се отваря....При мен няма проблем newsm78
Може да е нещо временно  Flutter

# 796
И при мен ибей се отваря, но за сметка на това пък Ла Редут го няма никакъв. Алекс, докъде стигна със столчето?

# 797
Ето тук попаднах на много сладък лот обущета за момиченца на 3 год.

http://cgi.ebay.com/BABY-GIRLS-CROCS-SHOES-TODDLER-PINK-SPORT-SU … dZ1QQcmdZViewItem

# 798
Ето тук попаднах на много сладък лот обущета за момиченца на 3 год.

http://cgi.ebay.com/BABY-GIRLS-CROCS-SHOES-TODDLER-PINK-SPORT-SU … dZ1QQcmdZViewItem

THIS LISTING IS FOR THE PINK CROCS --ONLY-- FOR BABY - не е лот, само розовите чехли продава.

Столчето харесах кое ще е, сега да видим само как ще организирам поръчката. Само дето няма колани, но май повечето за тази възраст нямат.

# 799
И аз си викам, че не е честно да се събудя в 6 часа в събота и да не мога да заспя повече...
Обаче нещо при мен не може да се отвори Ибей тази сутрин.  newsm78
Ами отваряй друг ебей тогава,н.р. www.ebay.de ili www.ebay.at  Wink
Не бих купила Грако столче. Модели на Рьомер са с много добра оценка в тестовете.  Peace При теzи модели се полzват само коланите на колата.

# 800
Ааа, оправи се, отворям го вече го без проблем.
Чиколина, а може ли да ми дадеш малко повече инфо за Рьомер? Аз си признавам, че нищо не разберам от столчета. Ориентирах се към това Грако, защото пишеше, че предпазва при страничен удар и покрива всички европейски стандарти. Освен това, предпочитам столче, което има собствени колани. Проблемът е, че Виктория е висока 108 см и тежи 20 кг, а столчетата за тези размери, които успях да намеря, са само с коланите на колата.
Така че - приемам съвети на драго сърце!  Hug

# 801
Алекс,може6 да ги раzгледа6 седалките тук. Това са от 2003-2006, тук от 2007 и от 2008 . А тук може6 да види6 едно видео. Моите деца са с Рьомер големият и с Кидди Лайф малкият. Много съм доволна и от двата.
Това грако е в таблицата от 2003/2006 год.и му виж долу оzенката.  Wink

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 10:50 от Чиколина

# 802
  • някъде там
Щеше да ми изхвръкне сърцето докато изтече търга newsm53 newsm53
Вече е наша обаче  newsm68 newsm68

# 803
Някой купувал ли е такива обувки на Timberland http://cgi.ebay.com/WOMENS-TIMBERLAND-SHOES-SANDALS-WATER-SHOES- … #ebayphotohosting. Интересува ме имате ли наблюдения върху марката, дали си отговарят на номера или има шанс това да ми стане (понеже по принцип нося 39-40)

# 804
Някой купувал ли е такива обувки на Timberland http://cgi.ebay.com/WOMENS-TIMBERLAND-SHOES-SANDALS-WATER-SHOES- … #ebayphotohosting. Интересува ме имате ли наблюдения върху марката, дали си отговарят на номера или има шанс това да ми стане (понеже по принцип нося 39-40)
ммм, страхотни сандалки, каква доставка им искат ?
П.п. ...гледам ти лентичката...не останало време ....

# 805
Получих днес чорапогащниците, много са хубави. Господ здраве да му дава на този, който ми даде лимнка/ мисля,че Алекс беше?>

# 806
Получих днес чорапогащниците, много са хубави. Господ здраве да му дава на този, който ми даде лимнка/ мисля,че Алекс беше?>

Радвам се, че са ти харесали.  Laughing Аз възнамерявам да позакупя още няколко броя от тях за зимата, но ще изчакам поне до есента.

# 807
Какво купуваме тази вечер?

Столчета за кола.  Laughing

И аз ще се замисля по въпроса,мойто чадо 3 г досега не съм го слагала в столче за кола Mr. Green

# 808

И аз ще се замисля по въпроса,мойто чадо 3 г досега не съм го слагала в столче за кола Mr. Green

Е сега ще те линчуват!  Mr. Green

# 809
А дали няма някоя мама желаеща ако се окажат големи тя да ги вземе, на същата цена (35$). Знам, че много тъпо ама толкова ми харесаха а няма по малък размер никъде  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт