ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 460
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Неда, честито!   bouquet  Ще взема и аз списанието да ви видя със сладък Камен.
Мишленце, като нищо може и с нас да се засечете.  Laughing
Галита, да са ти живи и здрави бонбонките, много са сладки и двамата!  Heart Eyes
И аз скоро ще ви пусна наши скорошни снимки.  Grinning
Ама как се оплаквате, че са ви слаби децата и били по 14 кг!  Shocked Мой Стефанаки няма 12 още... Cry Хем си хапва, не много, но се храни редовно. Но е майчичко и набива предимно зеленчуци.  Laughing

# 46
  • София
Пепито, не съм забравила кой ми даде идеята, имах си аз.  newsm51 А на теб доноти ли ти се преяждат? Купих списанието и видях снимката - голям смях
 - ще черпя и показвам ! Hug
Анту,мерси. Как да не се ядосвам като беше 15 кг. и се спихна до 12,5 кг.от тоя гаден вирус. Беше тръгнал да се обезводнява, та му включихме глюкоза и т.н. Аз не държа да е дебел/даже никак не харесвам пълни деца/, но си беше супер детето- просто си върви едричък, а и се роди 4100 гр.

# 47
  • София
а пък Вики е 16 кг вече - онзи ден я мерих ... на височина незнам - преди 2-3 месеца беше 95 см ... едричка и височка върви  Rolling Eyes ама тия килограми ме притесняват! А каква пупа си има ... хапва си добре детето, дано не остане така дебела, че ще има диети цял живот  Confused

# 48
Хей сладурки,здравейте и от нас!Благодаря на всички ви за пожеланията Laughing,имате една голяма почерпка от мен.На рождения ден ходихме в близката гора на пикник и такива огромни чернобилски комари ни нападнаха,че опекохме шишовете,изядохме ги набързо и си бихме шута. С татито бяхме изтощени на макс от мъкнене на багажи,бутане на колички,разпъване на бивака и т.н,но важното е ,че децата не станаха шишчета за комарите-опазихме ги...някак си Mr. GreenНещо на рождените дни хич не се кефя в последните три години Sunglasses,че тези 32 някак си не мога да ги изговоря Mr. Green
Миличката Ди,много лошо е това с ръчичката,Орхидейке,помислете за физиотерапия след това,защото ревматичната болка си остава и май нищо не помага...
На болните дечица пожелавам бързо да оздравяват Heart EyesА,за дечицата с алергии-ако мога от тук да взема някакви лекарства свиркайте,руснаците са много добри откъм лекарствени препарати.Ние да чукна на дърво сме здрави,то тук май много не виреят вируси,а площадките са препълнени с деца.
Още нямам успех с пампата,Йонито е твърда глава Sunglasses
Тази година ние ще пропуснем морето,не мога да се разправям с тези пясъци,бани,дебнения да не влиза навътре,бързане вечерта за заведение,че да не останем гладни и т.н,неам нерви,така ме изтощава морето,че продпочитам да се скатая на вилата в Кюстендил Winkто честно казано нямаме и още планове де,може и да се затътрим все пак...знам само,че се прибираме на 11 август и цееели две седмици ще си бъдем у нашенско,после тати се връща ,а аз с бебоците ще остана до края на септември.Успях да ви кача две снимки,та да видите беб Ясен и бат Йоан Heart EyesНещо тези от бгснимка само се будалкат с мен Stop
Неда,честита награда,много сладко и вкусно звучи Heart Eyes
Всички,които заминават на почивка добре да си изкарат и наистина да релаксират  Heart Eyes
Галитка,сладък бебон baby_neutral Толкова хубаво нещо са децата,така им се радвам на моите,че се замислям за трето,а и такъв домошар съм станала,че не мога да си представя как ще се върна на работа в лудницата Stop
Хайде много целувки от мен,че междучасието ми свърши Sunglasses

# 49
Здравейте мами, аз съм записана в списъка, но от две години не съм писала  Embarassed
все пак с някои мами се засичаме в други теми де  Hug
Искам да ви приканя да се включите в темата от подписа ми, отнася се за детските градини, има анкета и тя се сменя през няколко дни Praynig

# 50
Бубе, супер е Камбата на снимката!  Heart Eyes А рецептата звучи вкусно, ще взема да я пробвам. Заслужила си си наградата!  Peace
Танитаиа, завиждам ти благородно за вилата в Кюстендил.   bouquet Как е бебо?  Grinning
Оле-лееее, някаква водеща по някакво радио: "Времето ще бъде чудесно днес, синоптиците ОБЕЩАВАТ високи температури" newsm61 Не е много добре тази жена.  Thinking

# 51
  • София
Анту, мерси и няма да съжаляваш. Забравила съм да пиша, че престоява в хладилник. Тя не е само за деца, любима е на брат ми, ако искаш може и плод/сладко/ да добавиш, ако се прави за възрастни може и малко ром. Въпрос на вкус, разбира се. Но първо я пробвай така проста и после бий камшика на фантазията си. Grinning
tanitaia благодаря, а относно възрастта и рожденните  ден - какво да ги правим, наши са  си и ще си ги носим и дано дълго да ги ползваме. Wink

# 52
  • там където ме зове сърцето!!!
tanitaia, и аз си имам една твърда глава  Laughing , нямам успех с памперсите  Sad !За мен най-странната , депресираща и трудна година беше 33-тата  #Cussing out !

NedaHug , ще си навакса Камчо , килограмите !Децата много добре се ориентират и не ядът като са болни , за да се справят по -бързо с болестта , а ние чисто по майчински си се притесняваме , за всичко , дори и за това , че са заслабнали  ooooh! Wink
Честита награда и от мен!!  bouquet Ще пробвам и аз рецептата! Hug
А за годинките, ще си ги носим Mr. Green  , дано да не ни и тежат  Mr. Green, като си направим така дълго планираната "младежка  " Joy Joyсреща .... Wink

Аз да ви се похваля, ще ставам бизнесменка hahaha Joy Голям смях, особено за мъжа ми Laughing Последните дни ми е лудница и само тичам по разни инстанции да си откривам фирмата. Като стане работата ще се похваля.
Успех в начинанието!  bouquet
Пък мъж ти типично  по мъжки  ooooh!  май те подценява   Mr. Green  Wink

Галита , Танитая , големи сладури са  бебоците , (да му се прииска на човек  Embarassed) Hug Hug

Дес, ти няма ли да покажеш госпожиците?? Blush

ludmilana, petenceto, слънчево време и весела и  безпроблемна лятна ваканция Hug

# 53
Сложих снимки по заръката на Вивка Mr. Green,ама сега немога много да пиша,че с една ръка ми е трудно,а в другата държа дундето малкото,което прави погроми по масата с малките ръчички Joy

Мишленце,ха честит ти бизнес.Чакаме да се фукаш,хайде по бързичко Grinning
танитая,много са ти хубави младежите.Ясенчо е бузанчо като мойта маймуна,а Йонито е елегантен като Вяра hahaha Ама много сходни черти видях в Ясен и мойто Дунде Crazy

Ние сме малко сополиви,но уж здрави.Вяра беше спряла,ама днес пак потичаха разни сополища,аман вече.Хриска ги лепна и тя,абеее.... ooooh!

Айде доскоро,че тази ще свали и клавиатурата след  малко Laughing

# 54
Здравейте всички  Hug,
един запис от мен, ние сме добре. Малчо е станал почти 8кг, 66см / 3месеца/.Ники говори все повече, вече започват да му минават ревностите.Нямам много време да пиша, че още имам изпити..опитвам се да уча..покрай децата и не ми остава време за нищо.
Надявам се всички да сте добре,  четох че някои от дечицата са със сополки, да оздравяват бързо!  bouquet
Хубава вечер на всички! Hug

# 55
Вивка, Дес, мерси за пожеланията Hug Мъжо подхожда песимистично към моя управителски пост, иначе идеята я одобри и даже инвестира Mr. Green

Анту, вие в кой хотел и по кое време смятате да бъдете?

Галитка, вие като решите нали ще ми пишеш да знам дали ще се видим? А за килцата - Ники ми върви около 15 кила засега, но височината си има значение. Той е 94 см, а твойта госпожица щом преди 2-3 месеца е била 95, значи се е източила още и е нормално да си тежи. Ели ми е 14.500и тя върви височка - 96 см, но ми е доста кльощава. Само коремче дето си има. Иначе ядат по равно и непрекъснато, но просто той си е с по-едър кокъл като мен и явно какала тежи. Ели се е метнала на татко си и слава Богу, в това отношение поне. Радвам се, че взе моята коса поне. Цялата е на пружинки. И аз като малка съм била същата, после в тийнейджърството станаха букли и вече след боята съвсем ми заминаха къдриците Rolling Eyes

# 56
Привет!
Днес няма никой,защо така? Всички ли сте на разходки ,плажове а?Аз ходих до Илиенци да напазаря нещо за моренцето,та без крака останах.

На всички заминаващи на почивка-весело изкарване!

Галитка, и вашите плланове добре звучат,стискам палци да се осъществят.

Bon Toni,загърбвайте всички операции,гушки на Ванката.

Мишленце,успех в начинанието!

за кг. ние сме 12,не съм я мерила за височината.

Неда,покрай твоята рецепта и аз си купих списанието отдавна не съм го правила,но открих интересни неща.Честита награда на теб.

# 57
То станало 23.Да почерпя,че имаме годишнина от сватбата:12год.

# 58
Да сте живи и зрави и още 100 пъти по 12 да и мате заедно .Много любов ви желая.  bouquet  bouquet  bouquet
ПС ние сме 11 Mr. Green Mr. Green

# 59
  • София
liliq Честита годишнина! Да сте здрави и щастливи заедно!Весел празник днес! Хубава почивка ви желая!
А за рецептата вече ме напушва голям смях, ако искате ще ви я напиша да не го купувате, въпреки че не е лошо списанието.

Общи условия

Активация на акаунт