ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 472
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Супер е списанието! За първи път си го купих (заради вас Mr. Green), обаче има страхотни рецепти вътре!   chef
Лилия, честито! Бъдете много щастливи!   bouquet
Мишленце, то нашето е още в сферата "абе дали... или". Ни хотел сме нацелили, ни време. По принцип искаме за началото на октомври, но ако се туткаме още, не знам какво ще стане. На теб успех с бизнеса  Flowers Four Leaf Clover. Като си готова, сподели какъв е, може да сме ти потенциални клиентки.  Mr. Green

# 61
  • там където ме зове сърцето!!!
Четита Годишнина , liliq

Желая ви
здрави , влюбени и щастливи
 да се радвате на внуци и правнуци!!

# 62
Здравейте, милички! Помните ли ни?

Аз от работа нямам време да ви пиша ...

Лилия, честит празник! Пожелавам ви още дълги години да се обичате и цените!   bouquet

Ние сме добре.В събота ходихме с Али на селски туризъм - на вилата на баба мии дядо ми.Там голям кеф - трева, корито с вода, слънце и познайте Али къде беше  - в коритото и на люлката основно  Joy

Това е от нас! Гушки на всички!  Hug

# 63
Лилия, честита годишнина, още дълги години любов и страст ви желая  bouquet

Мерси за пожеланията, момичета. Бизнес идеята е онлайн магазин за аксесоари - бижута, ръчно рисувани шалове и ръчно плетени шалове и ръчно изработени бижута от камъни сваровски. Бижутата ще си ги правим ние със съдружничката ми. Всички тези неща ще продаваме в страните от европейски съюз, включително и България и също в щатите. Тя вече има един онлайн магазин за България, така че е запозната много добре с подробностите. Надявам се да потръгне добре. Намерила съм и магазини за бижута, които ще ни излагат нещата в България Party Много съм надъхана, дано потръгне както си го представяме Praynig

Ники пак го болят ушите ,днес бяхме на уши нос гърло и с едното ухо изобщо не чува заради течност в ухото. Ако не успеем да го стабилизираме ще се наложи операция на сливицата през септември. Ели ще я водя профилактично в сряда.

# 64
  • София
mishlentze вярвам, че ще имате успех в бизнеса и дано, защото там ценят ръчната изработка. За Ники  - доста неприятно, но важното е да се оправи, а не как. На моята щерка като и перфорираха и двете тъпанчета мислих, че свършва света, а се оказа рутинна процедура без никакви /слава Богу/ последствия и определено ако не са я направили е щяла да загуби слух. Кураж дабъл мамче, пък и ние сме зад вас. newsm17

# 65
Мишленце, успех с бизнеса, звучи чудесно! Моята снаха прави бижута ръчна изработка, ако имате нужда от стока, свиркай да ви свързвам.  Wink А Ники дано бързо се оправи, милото!

Момичета, днес малкото ми хлапенце става на цяла една годинка!  Heart Eyes Почерпете се виртуално зьа негово здраве! (Ех как искам реално да ви почерпя, така че ако идвате на море, обаждайте се!)

# 66
Анту, честит ти рожденник! Много здраве, късмет и весели игри!  bouquet

# 67
  • София
Анту Да ти е много здраво и щастливо момченцето! Желая ви много весел празник, а това е за теб, мамче. Какъв хубав ден - Еньовден!

# 68
Анту,честит рожденник!Да е жив издрав и много да ви радва

Момичета,благодаря за поздравите! Hug Hug Hug

Мишленце,ако се наложи да вадите сливици не се притеснявай.Ние сме вадили на баткото първо третата после и трите,защото израстна наново,не го водят даже операция,а манипулация.

Неда,похапвам си от твоят десерт и ми е много гот.

# 69
Анту ,Честит Празник!!

Да ти е живо , здраво , умно и
 щастливо порасналото момченце!!!
Много радост да ви носи!!

# 70
  • София
liliq Ей, ама не мога да ти опиша, как се радвам, че ти харесва. Ако не обичаш толкова киселко, може да намалиш лимона и увеличиш захарта. Аз обикновено правя млечната смес по вкус и разчитам на око набито. Joy Ама какво съм тръгнала на краснавичарки, пояснения да давам. Hug
Дайте идея Камчо какво да го правя юли месец като няма кой да го гледа. Някой да го иска? hahaha

# 71
Забравих да се похваля , вече си имам ученик !Днес като го оставих , за да оправям документите си порева (и майка му и тя де  Embarassed), но като го взех си беше ухилен , само ме целуваше и не даваше да говоря със сестрата  Mr. Green !Надявам се да не плаче много защото  цяла сутрин са на вън на люлките и пързалките , но ще видим утре   Praynig! !
Дайте идея Камчо какво да го правя юли месец като няма кой да го гледа. Някой да го иска? hahaha
Давай го , ще ми е весело с двама палавника!! Hug
Други идеи нямам (нито едно  баба ли не го иска Blush)

# 72
                                   Честит Рожден Ден  на Максим!!!

Здраво,умно и послушно дете да расте.

А нас забравихте ли ни?
Зълвата е със гипсиран крак и не мога да се вредя на компа.

liliq Честита ви годишнина със закъснение.Много да се обичате!
Някой друг желаещ да сподели рецепта за сладкиш на страниците на списанието? Joy

# 73
Честит 1ви Рожден Ден на малкият Макс!Ани,да ти е жив и здрав и да слушка много!

# 74
Анту, честит ти рожденник  bouquet Да ти е здрав като камък, усмихнат и щастлив. Hug За бижутата, интересува ме, макар че ръчно изработените основно ние ще си ги правим. Можем да пуснем и нейните ако ни харесат, ако има сайт ми пусни линка да ги видя.

Благодаря ви за пожеланията и за подкрепата. Днес и двамата ми вдигнаха 39 и отгоре Т, но успяхме да я смъкнем, явно пак някакъв вирус сме лепнали. Това ни е третото боледуване в рамките на 30 дни и на Ники втория антибиотик и проблеми с ушите пак за същия период Rolling Eyes Мисля че всички антибиотици вече ги е пил поне по веднъж и май започваме да повтаряме Rolling Eyes Накрая ако продължаваме така ще ги спра от ясла изобщо, ама според ушни ялекар ако го направя после като реша да ги пускам на градина или в училище пак ще имам проблеми, та не знам вече какво да правя Rolling Eyes Като за начало ще ги оставя тази и другата седмица вкъщи и ще ги тъпчя в витамини и коластра, пък после ще видим. Утре ще водя и Ели на ушен лекар да видим какво ще е положението при нея. Praynig

Мерси за подкрепата още веднъж, надявам се скоро да приключим със здравословните проблеми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт