ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 481
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
mishlentze, пак са болни дечицата.Много гадно така,тъкмо ги позакрепиш и айде пак,дали е от това че ги дадохме рано тез деца на ясла и аз незнам.
Ади след варицелатами вдигна 2-3 пъти Т-37,5,но това беше,притеснявам се особено когато съм на работа.При всяко позвъняване на тел. и изтръпвам .Уж свекито ме слуша като й обяснявам какво и кога да й  даде,но аз пак й нямам вяра.
От понеделник е на ясла,добре е за сега,обличам я много леко,че много се изпотява.Имам й да се похваля с нещо-Вече 1 седмица сме без нощен памперс.Нямаме и сок и вода през нощта.
Спи добре,само много бълнува и се върти,предната нощ се изтърси,баща й забравил да й постели нещо отпред,и милото така падна на дюшемето. Sad

Честит Рожден Ден Галитке!!!

Много здраве,късмет и сбъднати мечти!!!
                                         Радост да ти носят и трите ти слънца!!!

Малко пресни снимки на Ади.....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257785

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 10:11 от Пепито

# 76
Галита, Честит Рожден ден! Пожелавам ти да си свежа, щастлива, усмихната и малчовците само поводи загордост да ти носят!   Hug Хубав ден!   bouquet

# 77
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания! Да ви се връщат, дет' се вика.  Mr. Green
Лилия, точно това е един от подаръците на Мацо. Mr. Green
Рожденият ден мина весело, шумно, алкохолно  Embarassed и тортено и само жегата разваляше пълното удоволствие, та с мъжа ми взехме твърдо решение тези дни да турим климатик. То отдавна трябваше де, ама нещо много разходи имаме напоследък  ooooh!, че и колата малко пострада и там трябват пари, че каското няма да покрие целия ремонт, но и без климатик не може.
В този ред на мисли, да ви питам - във вшите ясли има ли климатици? Аз предложих преди няколко дни на сестрите да съберем пари родителите и да вземем един, защото при децата не се трае от жега и както има изискване за минимална Т, така има и за максимална. Сестрите ме подкрепиха веднага, обаче се намерили родители, дето не били съгласни, защото, видите ли, моето дете ще го местим през септември и тези 25 лв. ще ги дам на вятъра  ooooh! (при положение, че яслите в Бургас са БЕЗплатни!), както и други, които явно мислят, че да имаш климатик, означава да замръзваш до смърт. Та ми беше интересно при вас как стоят нещата и как да преборя останалите родители? Повечето били съгласни, но и един против да има, нищо не можем да направим. Като изтече карантината ще се събираме.
Хайде това е засега, по-късно ще се включа със снимки.
А, Мишленце, ще ти дам сайта на лични по-късно. А на децата бързо оздравяване. Много ми е жал за тях с тази Т, дано не вдигат повече.  Praynig
Пепи, какво се е случило със зълва ти?

# 78
Анту ,ами паднала на път за работа.Сега е със спукана кост.Но явно много са й меки костите/наследствено,гоноартроза имат в рода и бабата и свекито явно и тя/,тъй като този и е 4 или 5 гипс.

А за климатика незнам,тази година в майка ми сложихме и ще видим как е .В нас е много хладно,в яслата незнам как е ,може би се притесняват родителите от настинка.

# 79
  • София
момичета, благодаря за пожеланията! Хайде наздраве!  Heart Eyes Sunglasses

Анту, да пожелая на патерица на твоя най-малък мъж Макс  - много да е здрав и да расте с късмет!  Hug
във вшите ясли има ли климатици?
нямаме, ама би било добре да има.  Peace Аз пък си мисля, че ще има против родители, заради простудяване newsm78 Виж, това е една добра идея да пусна ...

мишленце, много лошо с вашите болести, дано да ви е за последно!  Praynig.
И аз да ти пожелая успех в начинанието  Peace Като гледам май доста ще сме ти потенциални клиентки  Wink А за почивката в Турция - още не сме избрали мястото - Sungate-a ми е фаворит, но ни идва малко скъпичко (излиза над 3000 евро за нас  Shocked) , но за всеки случай търсим Holiday Village да е удобно за децата  Peace Ще се похваля като се спрем на вариант.
Пепито, аз не мога да отворя снимките нещо (може проблема да е и от моя телевизор  newsm78)
Neda, дай моля те тази рецепта за крема тука, че от няколко дена влизам и все я обсъждате (а аз незнам за какво става въпрос)  Laughing

# 80
galita ,благодаря за почерпката.
При мен се отваря албума.

# 81
  • там където ме зове сърцето!!!
galita,
Честит   Рожден   Ден!!!

Върви по пътя на живота,
           обсипан с рози и цветя
и нека всяка твоя мисъл
           бъде сбъдната мечта!!
Н А З Д Р А В Е !!

# 82
  • София
galita Да си здрава, щастлива и обичана!
Не мога да не се отзова веднага на молбата на рожденничката и ето я  рецептата:
1 коф.к.мляко /може 2%/, сока на 1 лимон/или 1/2 по вкус/и  захар на вкус се разбиват, за да се разтворят и компилират. Малко от тази млечна смес се насипва на дъното на купички за крем или сладолед. Поставят се парченца бишкоти отгоре и се заливат отново с мл.смес. Ако купичките са високи, процедурата може да се повтори още един път, ако са по плитки на един ред се редят, но плътно. Важното е да се залеят добре и да се оставят да поемат влагата най-добре в хладилник. Отгоре преди поднасяне върви всякаква украса- пръчици, орехи смлени, пурички, сладко, кокосови стърготини - въпрос на фантазия и вкус. Това е най-простият вариант. Ако искате може да настържете в млякото и кората на лимона, но трябва добре да се измие, за да не горчи, че слагат парафин, за да се запазват по-дълго, а и децата не си падат май по нея.  Ако седи повечко в хладилник, сложете по едно тънко фолио отгоре на чашите, за да не съхне кремчето и кондензира хладилника. Да ви е свежо!
Вивка кога да го пращам? Малко ти е един на главата. Никой го не иска от родата - бабите са ни от типа "хвани едната - удари другата" т.е. "едната иска, но не може, а другата може, но не иска" резултата е един и същ. Плачевеееееееен. Cry
За Турция и ние имаме мерак - ще видим дали само с него ще останем. Харесваме Мармарис, защото има по-свестни туристи там. Гледах х-л на име Хергис. Чакам да споделяте по темата.
Анту при нас няма климатици, а и за какво са им като почиват юли и август. Sad
Мишленце дано скоро се оправят  Praynig и стига вече болести. ooooh!

# 83
galita, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава и нека двете ти слънчица ти носят много радост!

Анту, Честита 1-ва Годинка на Макс!
Да ти е живо и здраво порастналото момче!

liliq, Честит празник на теб и половинката ти!
Обичайте се и бъдете щастливи!

# 84
mishlentze, дано поне при Ели да няма проблем с ушите Praynig Стискам палци мишките да се стабилизират и укрепнат Praynig и никакви болести повече Praynig...А на теб- успешен бизнес ти желая Peace bowuu
Neda, кремчето звучи свежо!Задължително ще го пробваме Simple Smile

# 85
Да си здрава и много щастлива,Гале Hug!Да те слушкат бонбонковците,а и ти тях! Wink

Мишленце,ама няма да се разберем така.Тоя наш зет е все болничък бе Rolling Eyes.Дай го тука да го каляваме на чист въздух и да се опознаят със снахата Grinning Ох направо настръхвам като те слушам що АБ е изпило милото,дано и двамата бързо се оправят Praynig

Неда,това лимонче как стои в киселото мляко,не го вкиселява много Blush Иначе звучи супер,а мъж ми ще е най-доволен.Такива десерти с кисело мляко са му най по вкуса Laughing

Аз ще приключвам годината утре окончателно и си оставам да си гледам децата поне до септември.Е,може и да изникне нещо междувременно,но засега съм ваканция без изгледи за почивка Sick

# 86
Галита, честит рожден ден  bouquet Желая ти много здраве за теб и цялото семейство и мъжа ти много да те слуша и обича /кой каквото за него си иска това пожелва, нали знаеш  Confused /    bouquet Тортата е страшна Heart Eyes

Дес, давам ти го зетя, хем слуша повече от двамата, няма да го усетиш изобщо. Като я няма сестра му е много кротък Laughing

Пепито, не ми се вярва да е защото сме ги пуснали малки на ясла, просто си е до деца. Нашия доктор каза, че не е лошо да му пусним изследване на Ники на имуноглобулин А-то, защото обикновено децата, които имат липса на такъв боледуват по-чето, нещо в този смисъл. И каза ,че ако има направо ще трябва да му давам коластра, ама аз му казах, че ще му я давам без да го изследвам, че не искам да го боцкам през 2 седмици Crossing Arms

Днес бяхме на ушния лекар пак за Ели този път. При нея нещата са ок, но трябва да се следи сливицата. Иначе вчера и двамата ми вдигаха над 39, Ники даже към 40 стигна, но днес вече са ок, все едно нищо не е било. Но нея не я боли ухо и с всичките доктори заключихме, че е вирус, който Ники го е ударил и в ушите. На Ники сега започват да му растат и горните последни кътници, днес напипах единия най-накрая, ама докато изкара ще мине поне още месец, а другия още не е пробил последния. Надявам се като му избият всичките да стане по-малко податлив на вируси и други екстри. И съо да се успокоят сливиците вече.

Дейзи, мерси за пожеланията, мила Hug

Ние с таткото отново сме на нож Rolling Eyes Как можах да намеря най-големия неандерталец, не знам Cry Ама сега вече с две деца ни напред ни назад Tired

# 87
Честит рожден ден, galita! Всичко най-по-по!

# 88

не иска също да яде, кара само на течности - сок, вода ,боза, мляко. И само ме разиграва - на принципа "икам" и "никам".Като "ника" това дето е "икал" преди малко.

И ние сме така 2 дни + температура ...
ама днес не е вдигала температура и вече е видимо по-добре  Simple Smile
Докторката каза че има вирусна ангина - само Тантум верде пръскаме и вит С 2х1 таблетка.

Ние нямахме интернет , и сега не мога да изчета всичко наведнъж ... вече ми се доспа (че 2 нощи не ме е оставила да се наспа с тези температури...)
Ама като гледам какви инциденти и премеждия  Sick Crazy

# 89
Ето ви малко свежо четиво вместо кафенце сутринта:

Малко забавление, четете:
Забележителни уравнения  Mr. Green

уравнение 1
==========
Човек = ядене + спане + работа + забавления
Магаре = ядене + спанe

следователно
Човек = магаре + работа + забавления

следователно
Човек - забавления = магаре + работа

или казано по друг начин:
Човек, които не се забавлява, е магаре, което работи.

уравнение 2
==========
Мъж = ядене + спане + изкарване на пари
Магаре = ядене + спане

следователно
Мъж = магаре + изкарване на пари

следователно
мъж - изкарване на пари = магаре

или казано по друг начин:
Мъж, който не изкарва пари = магаре.

уравнение 3
==========