ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 497
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
 Mr. Green  Joy Joy Joy

Мъж, който не изкарва пари = жена, която не харчи пари

Мъжът изкарва пари, за да не позволи на жената да стане магаре
(постулат 1)

Жената харчи пари, за да не позволи на мъжа да стане магаре (постулат
2)

Ха Ха Ха  Laughing hahaha Laughing

# 91
  • София
момичета, още веднъж - благодаря за хубавите пожелания!  Hug

Нашия доктор каза, че не е лошо да му пусним изследване на Ники на имуноглобулин А-то, защото обикновено децата, които имат липса на такъв боледуват по-чето
това не беше ли този имуноглобин, който ако е пак е в липса бебетата карат по-дълга физиологичната жълтеница?  newsm78

Анту, ние сме се насочили към Анталия (по-точно Белек, Сиде).

Неда, най-накрая бленуваната рецепта - мерси  Heart Eyes Ще я пробваме.

Дес, това ли искаш да постигнеш на снимката - доста стимулиращо  Peace Simple Smile

Вашите деца в колко заспиват вечер?

# 92
  • София
Деска за моя вкус добре се съчетават, защото бишкотите поемат и се овкусяват, но ти пробвай с 1/2 лимон, а можеш да добавиш предполагам и само лимонена есенция.
mishlentze чудесно ми се отразиха уравненията на настроението, това обяснява и вашата семейна ситуация, а и с тези болести нормално е да сте по-изнервени. Не забравяй кой е нежния пол и когато водата ти дойде до устата - горе главата! Hug
Дейзи как е снахата, слушаш ли я повече и водиш ли я на плаж?

# 93
galita, Борил заспива в 8:30-9:30, но по правило не спи на обед от повече от половин година. Ако се случи все пак да спи на обед, ляга в 24 най-рано.  Crazy

# 94
Ди
заспива в8.30 и става в 10.30 на обяд заспива най късно в 13.30-14.00 до около 16.30-17ч Hug

# 95
Галитке,приеми мойте най-искрени пожелания,макар и със закъснение.Всичко,което ти е на сърцето да ти е в ръцете!

Мишленце,нали знаеш,че човек от съдбата си не може да избяга,тъй,че горе главата.

Бети ляга вечер 23.00 един час докато заспи
сутрин-10-10.30най-късно я събуждам
след обяд-14 -17,ако се наложи пак я будя.
С късното ставане сутрин есента ще ни е малко изнанагорно докато влезем в час.

# 96
Вчера бяхме с Мимито при майка ми , и докато си пием сутринта кафенце , тя се разхождаше около нас. На терасата като се наакала , понеже беше само по гащички , то паднало на цимента , и тя го носи на дядо си ... ама идва откъм гърба му , и не видяхме какво носи...
Тя му казва "дядо, ето ... " и му го подава , и той машинално го взе "Какво ми носиш , дядо..."
И като видяхме какво му постави в ръката , всички избухнахме в смях  hahaha Crazy
 Laughing  Mr. Green Laughing
Мимито си ляга късно (10-11 ч ) - трудно я приспивам вечер ...
(защото ме е жал да я събудя следобяд като спи много  Embarassed )
Сега като беше болничка(херпангина) и нощем все се будеше , вдигаше темп. , и не си е доспала , ..вчера спа следобяд непробудно 3 часа  Rolling Eyes И аз я съжалих , понеже не се е наспала 2- 3 нощи , ...и снощи направо едва да я приспах към 11,30  Tired
Вчера и днес вече не вдига температура , май оздравяхме вече , В понеделник я пращам на яслата , че ще почвам работа....

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 14:24 от Мимито & Светла

# 97
Ей, всички болни бързо да се оправят!
Деси, абе ти ли си на аватара?  Grinning
Светле, разсмя ме много!  Joy Дано дядо да не е гнуслив.  hahaha
Мишленце, що така с твойто мъж бе? Не те подкрепя за бизнеса ли? Те мъжете са си неандерталци по принцип. Винаги съм смятала (и няма сила, която да ме убеди в обратното), че жените вливат малко чувства у тез темерути. Mr. Green Когато споменах с какъв бизнес искам да се хващам, на моя мъж коментарът беше "Ооооо, не ме занимавай с твойте глупости".  Tired После се поправи де, ама аз пък засега се отказах.  Tired
А според уравнението моят мъж е голямо магаре  Mr. Green, а аз харча доста  Embarassed - следователно, не съм!  Joy

# 98
Деси, абе ти ли си на аватара?  Grinning
Абсолютно Peace Няма лъжа няма измама.Стимул голям ми е,затуй го турнах Grinning

Мерси Неде,ще го направя на домашните,на мен не ми се полага в близкия месец Rolling Eyes
Вяра заспива след 11.Беснее и накрая се тупва на спалнята заспива и я местя.Не ще да си заспива в кревата и тва е Close На обяд си поспива,обаче,минимум 2 часа и сутрин преди 9 не става.

Светлаааа, hahaha Joy Joy Joy Голям подарък е направила Мимито на дядо си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
Ехааа. Много ви спят децата! Пу-пу! thumbsup

# 100
Ох, за спането и аз завидях благодордно, особено на Орхидейката Heart Eyes Че то при вас събират ли се 8 часа будни изобщо Grinning За протокола - моите лягат в 9-9.30 и сутрин стават към 7, ама последните нощи между 5 и 6 пак като преди месец. Тъкмо на Сандански ги бях научила да спят до 8 и сега какво им стана пак Rolling Eyes

Светле, Мимито е дало най-ценното на дядо си, собствено производство Joy Жалко, че не сте оценили подаръка Laughing

Анту, ти с какъв бизнес искаш да се захващаш? Мъжо не ме е отрязал за бизнеса, други пререкания имахме, ама беше доста брутален този път и децата го видяха и чуха най -важното Rolling Eyes

Лили, Неда, мерси за подкрепата Hug

Галитка, не знам друго за този имуноглобулин, само това,което спомена доктора. Възможно е да е същия.

# 101
Ох, за спането и аз завидях благодордно, особено на Орхидейката Heart Eyes Че то при вас събират ли се 8 часа будни изобщо Grinning
Ами не съм ги броила  ама си е поспаланка .Как ли ще ми става за градина Mr. Green

# 102
Мишленце, абе мисля го още. Нещо като арт стоки за дома, но не съм го доизмислила и най-важното - засега нямам пари.  Tired А за пререканията - не се коси. Аз колко пъти съм си "тръгвала" от нас, защото съм бая кибритлийка  Embarassed, обаче знам, че като моят мъж, хем със всичките му недостатъци, надали друг ще намеря. Обичам си го много и той мен, а и е страхотен баща, така че на другото - майната му. Сигурна съм, че и при вас е така.  Peace
ДесиPeace  Peace  Peace. Аз мислех, че това ти е скорошна снимка. Е, супер си там, бравос!  Hug Мисля, че и сега си симпатяга, ама щом ти е стимул, go go go!  newsm18
За спането - напоследък и мойте са ранобудни. Лягат си късно, особено Фефо и аз все се надявам, че ще поспим до късно (уикенда де), пък те вземат, че ми цъфнат в 6:30.  Tired През седмицата е добре, защото не ми се налага да си мъча детето да го будя за ясла, но в събота и неделя направо ми иде да ги ошамаря.  Crazy Може би е от жегите?  Sad

# 103
Добрутрооооооооо,как сте?
Ади си ляга около 22 часа.
Вчера ходихме на плаж,следобед,както винаги Ади не слуша.На два пъти ни изкара акъла,като потопи главата ,а караката стърчат.
И както винаги и четирите батерии на фотоапарата изтощени,та нямаме снимки.
Иначе много топла водата,слънце колкото щеш,абе супер си е на плажа Sunglasses
Тази вечер имаме напикано бебе,тъй като не мога да я вдигна през нощта да се изпиша. Sad

И аз пак да се похваля.....
Спечелих топка от Пепси.  Joy
Айде чао на всички,че имам работа.....

Честит Рожден Ден Rosita!!!
                        Щастие,любов и много радост ти желая

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 10:54 от Пепито

# 104
  • там където ме зове сърцето!!!
       Росита ,
Честит     Рожден    Ден!

Животът се измерва не по броя на вдишванията ,
а по моментите , които карат дъхът ти да спре!!
Желая ти повече такива моменти!!
Н а з д р а в е , приятелко!!!

Общи условия

Активация на акаунт