Много гуш от нас! 
Neda, бързо да свалите Т!!!
на Ками 
VIVKA, точно така е, в първия работен ден на 2009-та.Успех!

Дано бързо свикне и всичко да е наред като махнат гипса
Колко време ще го носи?
веднага да спретнетете една! За очна клиника Визус съм чувала, но само толкова. Нямам мнение или отзиви.

).

и аз се чудех как да маневрирам с количката и две деца, а тя - нагло гледйаки ме през слънчевите очила и говорейки по мобилния, си врътна кльощавия задник и се скри в СЪСЕДНИЯ (!!!!) вход, пред който също имаше свободни места... Или това, че шофьора в автобуса най-нагло си слуша чалга в понеделник сутрин въпреки кметската забрана.... Такива ми ти глупости.
Язък за Левски и Ботев, честно... 

, но сме поканени, което в нашите взаимоотношения е почти задължително да се отиде 

Ние сме на море в Албена - решихме, че там е най-спокойно да си с дете (има къде да се разходиш и не е толкова лудница). Дано не се разочароваме 

Нашата почивка даже почва чак от понеделник, но ще почиваме по средата на пътя в Арбанаси, та затова тръгваме в нвделя... До тогава вие ще сте събрали и тен
Калоян беше така със зъбоникнене миналото лято на морето - киселица, не ще да хапне (а аз си мисля, че трябва да яде много, защото го изтощава водата...) чак последния ден като вдигна Т и му погледнах в устата разбрах причината.
Миналата седмица му изби един кътник (остават още два) та се надявам тоя път да не е със зъбоникнене на моренцето 
Много ме е гнус от кърлежи, макар че, слава Богу, досега не сме имали случки. А лятната ви програма е супер! Дано и Алек се чувства добре по време на пътуванията, за да ви е приятно на всички.

,милата душица.
),ама малката подсмърча и в комбинация с растящи но никъде невиждащи се зъби е просто да не ви разправям.Макар че от това бебе аз нямам право да се оплаквам,да ми е жива и здрава.
Извинявам се ако е много нахално от моя страна.Дано нямате повече премеждия с кърлежи
, здравейте безценни!
Знаете ли колко сте мили всички???
Аз я пуснах началото на годината за кончето, не съм очаквала. Даже не помня каква снимка съм пратила. Много се радвам, защото каквато и да е, пак си е емоция, а и май нищо не съм получавала досега просто така, без да мина по най-трънливия и стръмен път.
Ще споделя кремчето, разбира се- то е тип бързо, лесно, вкусно и прохладно- свежо, точно за сезона. И какво сега -кой брой да купя на списанието ?
, но са страхотни.
Явно предния вирус ни разби имунитета, а и доста отслабна физически. Мерихме го днес 13,5 кг., направо омекна моят малък мъжага. Сега не иска също да яде, кара само на течности - сок, вода ,боза, мляко. И само ме разиграва - на принципа "икам" и "никам".Като "ника" това дето е "икал" преди малко. Ама само да се оправи, че и аз се разболявам от мъка като са болни. Днес за малко да подпаля кухнята с една филийка с масло. Бях я сложила в скаричката само да се разтопи маслото ,та като стане дано хапне малко, обаче излезнах и тук,там - навсякъде из къщи - камиони, коли, лего, коли и коли и пак коли, та почнах да ги събирам. По една време ми замириса на изгоряло и си мисля "тия баби из входа ще ни подпалят някой ден", обаче виждам пушек от към нашата кухня, а то една педя огън над грила - уплаших се, но я хвърлих заедно със скаричката под мивката и като полях с вода -лумна за последно и изгасна.
После търках опушено като идиот и си съсипах ноктите, но пак малкия дявол. Както се казва "Моля, не пробвайте това у дома си!"
Честита публикация и награда
И Ники много свали, ще ги навакса детето ,не се притеснявай. Моя вече качи 400 грама и то за по-малко от седмица
И вие живи и здрави ,по-малко сополи и повече добро настроение
И целувки на снахичката 
Голям смях, особено за мъжа ми