че обещах на някоя от вас (е това не си спомням на кой) да пусна това (а сега ровейки се из компютъра го намерих, дано да ви е полезнно, и да не забравите да го разпространите на който трябва
):
... 
И вие бъдете много щастливи! Прегръщам ви. 

Добре че баща и дойде и я изведе.Излизаме после,идват с баща и и тръгваме към едно заведение.Тя вижда 2 ромчета близначета в количка и иска да види "бебетата близначета".Отидохме там те се радват децата,Вяра ту при едното т при другото.Поздрави ги подобаващо и после се сбогува с всяко поотделно,почерпиха я със зрънчо (майката) и подминахме.
Обясних и че тя няма такова нещо,лелееее като ревна "имааааааааааааам,как да нямам" 
Постоянно прави забележка на баба ми и на съседки ако не говорят правилно,всичко забелязва.Днес се заяде с една жена че не се казвало "папам",а "храня се".
Да се радват на хубави моменти и да намират повече време за почивка! 
Александър така като ходи в комшиите все по нещо хапва, най-обичал да и м нападне шпековия салам, та се шегуват, че трябва веднъж седмично поне да ги зареждам. 

(Веднъж си беше напишкала гащичките, ама тя го прави понякога този номер , когото се затръшка за нещо и се заинати 
!) и нищо не й вземам - за урок на нещо си.
- нормално, това им е от възрастта. Роси,добре, че ме подсети с пластмасовите буквички, че и ние обичаме буквички да пишем и да казваме тази на кой е. Реших и азбуката да я уча да казва, ама като си нямаме песничка 'ей би си ди ..' та трудно се учи
Иначе го налучква понякога. Друго какво си поставих за цел да я уча (ама то си трябва повтаряне с години) - като стигнем кръстовище (по-малко, без светофар) - да спре, да се огледа на ляво и дясно и ако няма кола да пресича - това защото като бутам количката и тя не винаги иска (пък и на мен не ми е лесно) да я държа за ръка и тича напред и аз все й подвиквам
... много ни е смешно като казва на баща си понякога 'бе човеко!'.

,

Препоръчани теми