ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 493
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
отревах си днес на хубавата новина.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБО И ЛИЛИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МАМА И ТАТИ.нека щастието никога не ги напуска  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
  • София
petenceto, честита ти племенничка! Племенници много се обичат да знаеш! Радваш им се и когато почнат да те дразнят, ги връщаш, което при собствените деца не става. hahaha
Furia, честито рожденниче макар доста  на патерици!
Моят Камен се справя вече завидно добре без памперс, чак ме учудва. Планирам да взема голяма отпуска , за да го гледам и се чудя дали да искам на есен да го сложат направо в групите в детската или да си тръгне пак на ясла. newsm78 Вие мислили ли сте по въпроса.
Vili4ka без да я познавам, тази жена ми стана близка чрез теб и много и искрено се радвам. Поздрави я за смелостта!  bouquet

# 197
  • София
Много хубава новина, да и е живо и здраво детенцето и всичко най-хубаво на света   bouquet

# 198
Виличка, честито и от мен на щастливите родители! Здраво бебче и здрава кака им пожелавам   bouquet Heart Eyes

Неда, това за връщането на племенниците ми хареса  hahaha Аз съм мислила дали Калоян да ходи направо в градина, но ако остане в същото ОДЗ (ако се местим в новия апартамент ще трябва и градинката да сменим   Whistling ooooh!), та ако остане в същата предпочитам да е в яслата заедно с децата дето познава и после заедно да се местят...

# 199
Виличка, да е живо и здраво бебчето!От тук нататък само здраве и усмивки за цялото семейство!!!

# 200
Благодаря ви, милички  Hug Hug Hug

# 201
  • София
Ооооо, *Daisy* сватя , защо не се обаждаш? Как е снахичката? Така съм разочарована от един хотел на нашето моренце, че май скоро няма да имаме път към вас, да се видим, та ме дръж виртуално с течение на развитието й, пък като ми мине ще дойдем да пием по едно както се разбрахме.
Можете ли да повярвате, че при направена резервация и всичко планирано отпуски и т.н. ми звъннаха да ми кажат, че ми дали стаята на др.хора. Оставаше да ида там и да го разбера на рецепция. Не ядосана - бясна съм. Не се прави така туризъм. Ще трябва да ни задължават да почиваме у нас в скоро време. При тези условия спокойно ще отидем на Атон или в Турция и няма да се чудя от къде ще ми падне "секирата".

# 202
Vili4ka ,честито бебе на майката!
Neda,ама как така,сега няма ли да ви дадат друга стая?
Впрочем ти получили подаръка от списанието?
Изморена съм пък и до сега вечеряхме на терасата,лягам си,мъж ми да пренася чиниите/през 2 стаи и коридор/ Joy
Днес беше готово пердето на Ади с Мечо Пух,закачихме го ,супер стана стаята.
Лека нощ! /Илиндичка не  е писала скоро,как ли е Сами?

# 203
Честито братче на Лилито и много да ги радва , много късмет и щастие им желая !   bouquet

# 204
Здравейте,

ние сме ОК особено сега в тоя хлад  Laughing

Светле, къде се загубихте с Мимито?

И други нещо ги е хванало лятната липса...  newsm78 Анту, нали щеше да идваш в София? Свиркай за по бира, ако имаш време.

Неда, ние като резервирахме (и платихме предварително) за Албена и аз бях много притеснена да не ни дадат стаята на някого (Защото знам, че често им се случва на БГ операторите), та току звънях да проверявам да всичко е наред с резервацията и дори ден-два преди да тръгнем я проверих и на рецепцията на хотела.

# 205
Здравейте,

ние сме ОК особено сега в тоя хлад  Laughing

Светле, къде се загубихте с Мимито?

Ходим на ясла , а аз - на работа ... Hug

# 206
  • София
Неда, Петенце, аз мисля, че изобщо нямате (нямаме) право на избор дали в ясла или градина.
По наредба - набор 2005 може да кандидатства тази 2008 г. за градина, а набор 2006 си стои в яслата до лято 2009. + това нали се кандидатства онлайн и трябва да си имате място за целта... друг е въпроса, ако си имате 'други'  Wink взаимоотношения с персонала и ви даде място в градината Party. И аз пострадах от това Вики наесен да стои с 'бебетата' в яслата (не-ОДЗ), ама какво да се прави  Confused нали и не ни приеха в ОДЗ-то (въпреки че бяхме 4ти вх.номер).
Неда, а това с хотела е направо влудяващо. Имам чувството, че само в бг може да стане това! А вие капарирахте ли нещо? Щото ако сте и капарирали вече наглостта е голяма  #2gunfire, но поне можете да си търсите правата. На нас така ни се случи преди години в Белоградчик, когато имаше само 2 хотелчета на кръст там и в единя така ни изиграха - отиваме вечерта и той ни дал стаята на други 'току-що' (въпреки че му се обадих с мобилния по обяд, че ще закъснеем). Представям си само, ако примерно сме закъсали с колата и пристигнем през нощта, ами ако нямахме мобилен/батерия или обхват!   Thinking  Добре, че извадихме луд късмет и разбрахме случайно за едно току-що отворено мотелче на входа на Магурата, иначе трябваше да спим в колата в това забравено от Бога място  ooooh! От тогава гледам все да даваме депозит (с/у съответния документ).

# 207
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!! Hug

petenceto , честита племенница  bouquet!!Да е жива и здрава и много радост да носи на всички , които я обичат!!!

Vili4ka , много се радвам за семейството на Лилито Hug!!Да са им живи и здрави и двете дечица Praynig Hug!!Всички проблеми да са вече в миналото!!! Praynig

Neda , много гадно наистина Hug!!Добре , че за хотел,  плаж и масажист се оглеждаме по екзотичните островчета , че на дърти години да ни развалят плановете... ще  отнесат такъв скандал  от изфирясалите , истерични  "бабета" Joy Joy Joy

Моят син след двуседмично отсъствие днес пак е на ясла и така плака милото Cry !Да си го похваля вече спи през нощта  без памперс , случва се да се напиша сутринта , ако майка му реши да си поспи до 8.30-9ч , но ако станем до 8ч си е сух и се изпишва в гърнето !На разходка обаче му слагам   памперс , защото обикновено по това време ака и става сложно Blush !

# 208
Неда Grinning, радвам се да "те видя" GrinningЕ, ще се радвам и на живо да се видим Hug...Съжалявам, че сте попаднали в тази абсурдна ситуация #Cussing out..освен, че няма много туристи от чужбина, май в скоро време и нашенци няма да почиват по черноморието ConfusedИ сега какво?Почивка няма ли да има?
Ние засега сме пас с почивката, защото моята отпуска не е ясна още.Някога през август ще е, но кога точно не се знае.Аз започнах работа, но в момента съм в болничен с ларингит...вадя една ужасна кашлица SadДано не заразя Поли Praynig Praynig
На 1/2 работен ден съм, до обяд свеки е с Поли.Слушкат се взаимно двечките WinkКато се прибера тя спи и знае, че като се събуди мама ще си е в къщи.
Имаме няколко бани от по ок. час.Паолина стои САМО на брега, гребе от мокрия пясък и го складира при сухия hahahaГоляма жабка е Laughing
Как е нашия Ками Grinning? Heart EyesНагушкай го от нас!
БОДЛИВКА, лека и хубава бременност ти желая  bouquet

# 209
 wavey
Петенце, първо, честито ти лелинство!  Laughing   bouquet Да ви е живо и здраво бебчето!  Hug В София ще идвам около 3-4ти август, тогава ще свиркам.
Фурия, да ти е жива и здрава порасналата принцеса!   bouquet  Hug
Вили, много се зарадвах на хубавата новина, дано бебо и кака му растат здрави и усмихнати, а мама да няма повече тревоги.  Praynig Али как приема детегледачката? Тя справя ли се?
Буба, много взеха да се излагат нашите в последно време с този туризъм.  Sick Не стига, че има отлив, не стига, че се оплакват от бедни туристи, ами и за малкото "късметлии" не се грижат така, както се полага според заплатеното.  Rolling Eyes Ето, онзи ден една баба и двете й внучета едва не умряха в Несебър, в 5-звезден (!!!!!) хотел, в супер луксозен апартамент - от обгазяване. Еми, ноу комент, просто.  ooooh! 
Айде всички да се наговаряме за Турция и да спретнем една форумска среща в края на септември, а?  Wink
Аз пък да се оплача - пак ми е мъчно, защото пак съм разделена от децата.  Sad Но няма как - яслата не работи, а аз - да. Тати и той заминава за Белгия за повече от месец, не мога сама да се справям. Като се върна от София, ще си взема Стефкото, защото яслата ще работи, а Максимчето, милото, ще поживее без мен малко.  Cry Ужасно ми е тегаво, в такива моменти ми е най-мъчно, че живея в град, който не ми е роден и нямам помощ. Всичко ме дразни, всички ме ядосват, все си мисля, че при нашите е най-добре. Sad Но там пък нямам работа. Абе стига съм ви натоварвала.
Стефан вече рядко се напикава през нощта, а когато се случи, сам се изненадва. Сутрин отива сам в банята да пиша. С една дума - има напредък. Обаче продължава да си ака в гащите.  Confused Важното е, че вече седмици наред не сме слагали памперс, смятам, че това е единственият вариант (поне при нас) да се отучи. Иначе, докато му слагам памперс, никога няма да "узрее" за промяна. Така че ако има и други закъснели като нас - това ми е искреният и доброжелателен съвет - махайте пампата, иначе няма да стане. И килимите махнете.  Laughing
Много ми се иска да си покажа душките, имам пресни снимки, и ако ми остане време за албумчето, обещавам да сложа.  Peace
Цункам ви много!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт