ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 491
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм за ТУРЦИЯ и идвам тамън няма да съм сама(мъжо не иска)Ама края на септември  няма да стане до 10 септември става щот имам 1 класник

# 211
Вижте нещо любопитно да се посмеете  Laughing
Тогава всичко е по-лесно и животът е по-хубав  

1countingsheep лека нощ newsm46

# 212
МИМИТО СВЕТЛА много интересно и красиво направено.Аз качих малко снимки на ДИДИ в юлското албумче Hug

# 213
  • София
Анту, навити за Турция, но май др.година  Wink сега уредих почивка на планина. Ще чакам да споделите впечатления. Мн.е гадно ,че трябва да се разделяме с децата, но използвай времето да си починеш - няма начин. Hug
Наистина мн.тъпо стана с нашата резервация, провалиха ми морската почивка при това говорим за  нов  хотел за 80 лв.на вечер.
*Daisy*  Hug зет ти е мн.бъбрив - вчера казва на кака си "Ти чу ли какво каза жената?",а аз го питам "Ти на кого казваш жената"и последва отговор "На тва" и ме сочи мен. Достига до изречения от рода на "Дани има мотор, а аз имам кола." Много ми е сладък като казва "Нискам караме се" и ме гушка. Като го накажа да седи на едно място /най-голямото наказание за него/ почва да хитрува и да иска да пишка. Ръси бисер ,след бисер и го гушка постоянно като магнит ме привлича. Мн.бързо свикна със справянето с физ.нужди. Направо не мога да повярвам, че толкова бързо стана, а толкова ме беше страх, но Ани е права трябва тотално махане на пампата. Иначе се катери за секунди по каквото намери, даже докато вървим в движение се качва по оградите, дърветата са му любими. Целия е издран и в асфалтени екземи.
Пепито получих наградата и мн.се радвахме. Hug Но не бих препоръчала книжката на никой. Вакумките са само от едната страна и като се закрепи едвам за плочките/не държат и постоянно пада/, се вижда само делфинчето, а на Ками му е по-интересно от др.страна, защото има лодки. Не е добре направена и измислена, а може би и той е вече голям за нея. Това няма значение де, като цяло изживях положителни емоции, а и той се радва на снимката си в списанието.
VIVKA  Hug няма да се даваме нито сега ,ни във бъдеще.
А за всички съфорумки  Hug

# 214
Нали не сте ни забравили,че откакто се върнахме от почивка все не ми остава време за компа?

Вили,много се радвам за родителите на Лили.Честито им бебче!Много да ги радват и двете им дечица!!!  bouquet

Бодливке,желая ти безпроблемна бременност!
Така и не разбрах кои са другите бременни newsm78

Неда,много неприятно мила това с резервацията,явно нещо им куца в системата.

# 215
НИкой не пише  всички мълчат .стигнахме многооо назад Rolling Eyes

# 216
Що така бе?!Аааааааааааа.
Ние утре заминаваме на почивка.Ще пиша след 10 дни.
Дано се върнем живи и здрави.
Чао на всички. Hug

# 217
Що така бе?!Аааааааааааа.
Ние утре заминаваме на почивка.Ще пиша след 10 дни.
Дано се върнем живи и здрави.
Чао на всички. Hug
Добре да си отпочинете   sun  grinning039 smile3509 И снимки да направите   Simple Smile

# 218
Пепито,приятно изкарване.
И на мен пак ми се ходи ама "нема"

Май мнозинството са на "лятна веселба" newsm78

# 219
И на мен пак ми се ходи ама "нема"

Тези дето сме били нямаме право да мрънкаме  Naughty Или поне не официално  hahaha

Пепито, весело изкарване и безаварийно  Peace

Да се отчета, че ние сме добре. Калоян никога не е ходил така ентусиазирано на ясла както в сборната група  Crazy Там са събрани двете ясленски, ама ходят само 5-10 момченца и явно им обръщат повече внимание, има повече играчки и той ходи с кеф. Имаме малко проблеми само с обличането, защото все иска да облича някакви дебели якета или блузи с дълъг ръкав  #Crazy Сутринат обаче като валеше и му викам "Ставай, има буря, май ще се наложи да обличаш дълъг ръкав" и той скочи от леглото с див ентусиазъм и викове "Ще обличам дълъг ръкав"  Joy hahaha А като споменах и за дълъг панталон, радостта вече беше неистова  Laughing

Лек и прохладен ден на всички Heart Eyes

# 220
  • София
Привет и от нас!
Галинка ако при нас остане проблема с липсата на персонал, може и в градина да ни пратят, та затова се чудя къде ще му е по-добре. Вие какво мислите?
Пепи желая незабравима с положителни емоции почивка.
petenceto при нас титулярната група си прибира играчките ,за да не им се счупят и става ад като някое си донесе от вкъщи и не си го дава. Ние правих хиляди комбинации, за да го гледаме.
Хубав ден на оределите форум-ски редици!

# 221
Neda, при нас няма типулярна група и не си прибират играчките, просто когато са много децата явно не всеки се сдобива със желаната, а играчки и шишета от вкъщи изобщо не се разрешава да внасят децата, което аз горещо подкрепям, защото иначе ще се избият  Shocked

# 222
Неда,мисля,че и в групата ще се оправят.Аз исках да я запиша в група,но не става.Тя се храни сама,облича(трудно и е с копчетата и ципа),с гърнето сме на ти всичко правим в него.Но пък да не избързваме като му дойде времето ще сме и в група.

# 223
  • София
Айде всички да се наговаряме за Турция и да спретнем една форумска среща в края на септември, а?  Wink
ами, хайде де! Ние след голямо чудене запазихме в този комплекс до Анталия от 18.09 : http://www.simenasunclub.com/
Абе, то като си спомням едвам се събрахме за една среща зимата, та камо ли да се стиковаме всички за семейна почивка заедно  Mr. Green Laughing Разбира се, ако се случи да сме заедно  Hug ще се кефя много.

Неда, ужасно се смях на лафа с 'На тва'  Joy Просто такива комбинации правят, че от време на време някои си ги спомням и си се смея сама  Joy
А за ясла или градина - ако си може основните неща сам - да се съблича/облича, ходи до тоалетна, яде сам, 'отворен' на приказки - по-добре според мен е да е в ДГ - така ще се развива по-добре с по-големите, пък и на тази възраст децата обичат с по-големите от тях да 'си играят'. Но имай предвид, че в градината не им помагат така както в яслата - ако си обуе панталоните наопаки - едва ли ще го преобуват (примерно), определено в яслата ги гледат по-добре. Но аз ако имах избор бих пуснала Вики в градина септември - тя си е готова за там според мен.

# 224
  • София
 Здравейте,
кой наскоро беше болен от ангина, Пепито, ти ли беше, бе?
Ако знаете каква ангина ме е лепнала, не е истина, направо ще умра.
Кажи с какво те излекуваха, на мен ми изписаха само един антибиотик Азитрокс и това е. Не знам дали е достатъчно, защото умирам от болка, кажи нещо моля, те!

Мъренцето ще го оставим в неделя при баба му и този път сигурно вече ще следва отбиване, защото се очертава да стои там до септември.
Вчера успях да го измеря докато чакахме пред лекарския кабинет - 13 кг. Височината още не съм я мерила, но май ще стане също през септември, преди яслата.

ООоооох, много ми е зле, чао засега.

И скоро не е имало новини от Телма, пиши нещо, мила, как е Боянка и новото членче на семейството?
И Лика, и Клео, и Нюня, и Росита, и Мишленцето.... абе много народ отдавна не са писали, аааа!
Я се отчетете, моля, липсвате ни...

Общи условия

Активация на акаунт