ЯНУАРСКИTE деца чакат лятна веселба

• 20 483
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Людмилана, пожелавам ти скорошно оздравяване, знам какво ти е. Доскоро имах отвратителни болки в гърлото, едва преглъщах, даже като дишах ме болеше.  Sick Излекуваха ме с хомеопатия само, сега покашлям от време на време, но гърлото не ме боли изобщо вече.  Grinning
Галитка, добре изглежда, но като се опитах да направя онлайн резервацията, нещо не я прие. Излиза ми червен надпис на турски, но не разбирам какво ми казва. Аз искам да огледам и за Мармарис оферти, както и за Анталия. Ох, много се навих, дано да стане.
За градините - аз мисля, че Стефан си е още за ясла. Не ми е дорасъл още.  Grinning А и Макси ако ми го вземат сега, ще искам в началото да са в една група, за да има близък човек вътре и да свикне по-бързо.

# 226
Здравейте,
кой наскоро беше болен от ангина, Пепито, ти ли беше, бе?
Ако знаете каква ангина ме е лепнала, не е истина, направо ще умра.
Кажи с какво те излекуваха, на мен ми изписаха само един антибиотик Азитрокс и това е. Не знам дали е достатъчно, защото умирам от болка, кажи нещо моля, те!

А за гърлото смучеш ли и таблетки някакви ... Можеш да си вземеш таблетки Хексоралетен - една от съставките им е обезболяващо (мисля че лидокаин , ама не съм сигурна  newsm78) Затова не трябва да се смучат повече от 4 таблетки за денонощие ( понеже при предозиране може да си загубиш временно гласа   Sick)

# 227
На Мимито пък вчера й бинтоваха крачето ... Имаше малка раничка , нищо особено , отначало добре си зарастна , а после после под коричката взе да бере гной  . И вчера на хирург ходихме , разтвори го да махне гнойта , Мимито много плака  yahoo_49.Лекаря каза , че вероятно в раничката е останало нещо (примерно песъчинка) и затова в последствие е загнояло  Sick.  Вчера вечерта  аз я превързах , понеже днес трябваше да я пратя на яслата , ремонт правихме  pironi newsm75 clean , а мъжо е на работа...
 (хирурга беше казал че за днес вече може само с лепенка да е , ама тя щеше я отлепи сигурно лепенката  Whistling)
 Тя раничката е съвсем малка ...
 Утре и в петък няма да я водя на ясла , понеже сега хвърлих превръзката и я оставих без лепенка , само че я пазя да не я замърси или намокри...Така по-бързо ще зарастне да хване коричка . А пък и съм на работа чак от понеделник , така че искам до тогава да си е с мен , а от понеделник - пак отива на яслата   newsm63

# 228
Хем никакви ви няма, хем все за болести пишете  Naughty
Бързо всички се оправяйте  Hug Praynig

Лудмилана, и мъжа ми  веднъж пи тоя антибиотик за ангина, ама нещо не му помогна. Дано ти се оправиш бързо!

Светле, голям герой Мимито - ранена и пак ходи на градинка  Heart Eyes Вие какъв ремонт сте захванали?

Анту, успех с резервацията. Ако ви хареса с Галита там другата година и ние пристигаме с челядта - ще стане парти  hahaha

# 229
Здравейте и от мен  Hug

Людмилана, много лошо това с ангината Sad Бързо да се оправяш!  Hug

Мимито & Светла , миличкото детенце, така ми стана мъчноооо  Sad Бързо да й минава крачето!

Анту , ако са в една група ще е супер  Peace

galita, съгласна съм, че в яслата им обръщат повече внимание и им помагат за всичко.Вики от Септември на какво ще тръгва?2-ра яслена или 1-ва "градинска"?

Neda, зависи от детето - някои са готови за градина, други и за ясла не са  Mr. Green

Орхидейка, вие как сте?

Ние сме добре. Али е с баба ми и леля ми - сутрин им я водя, вечер си я взимам и веселбата е пълна. Милото ми дете само го прехвърлям от тук там и обратно - то детегледачки ли не бяха, ясли, баби, татко й , абе ужас...  Но да ви кажа е станала толкова самостоятелна и толкова общителна, сама си хапва, сяда си на гърнето, играе си, изобщо много ми е оправна. Ама няма как да е другояче - майка й само я подмята на този и онзи  Crazy Аз и утре съм на работа и после съм 2 седмици отпуск. В събота заминаваме с нощния влак за Варна и отиваме в Кранево за 1 седмица с Али и детенцето на леля ми. Ще е голяма веселба, само дано времето да е по-хубаво, че иначе много ще пием  Joy Там ще дойдат и кума с приятелката си и нямам търпение малко да разпуснем Simple Smile

Весел ден на всички и да пишете ей!  Hug

# 230
Здравейте момичета  Hug
Не ме бийте, че не се обаждам толкова време, обаче наистина изнемогвам напоследък  ooooh!

Каня ви на празник в събота, в Борисовата градина, вход свободен  Heart Eyes

Повече инфо можете да намерите тук:
www.snbm.org

Ще се радвам да се видим   bouquet

# 231
  • София
Галитка комплекса изглежда страхотно и съм силно заинтригувана. Чрез наша фирма ли направихте резервация, със самолет ли ще ходите, приблизителни цени и т.н. Моля те, пиши ми ако искаш на лични, за да не товарим другите с  подробности.
За избора на група и аз не мога да преценя, защото се оправя  с хранене и пишкане, но още не се облича сам. Освен да го оставя до сеп.да се научи, че нали все бързаме за някъде и му оставям възможност. На приказки е най-подготвен. Определено му е по-интересно да играе с по-голями деца и ще му е по-забавно, сега не иска да ходи в яслата, даже не иска да минаваме през двора й. А и как ще вървят с набора  newsm78, защото не искам да тръгне на у-ще на 6 год. Голяма дилема. #Crazy
Людмиланче какви ангини те борят - почни с метода "клин ,клин избива".
Клео мерси за поканата!

# 232
Здравейте!
Аз само чета напоследък,няма време да драсна.

Клео,мерси за поканата.Изкушавам се да помисля да се дотътрим до столицата,ще помисля newsm78
Людмилана,ще ти помогне много Тантум Верде спрей.Когато Вяра беше с гнойна ангина педито каза че такова нещо с АБ не се лекувало,че водел до поява на още повече гнойни гъбички по гърлото и няма изчистване.Дано се оправиш бързичко Hug
Вили,браво на Али.Ама как няма да е оправна с такова оправно майче Hug

И ние май ще отидем на море,ако не ни мине котка път Praynig От 1ви се гласим за Черноморец.Ходила съм там по комунистическо време,беше много хубаво.А сега чувам че още повече Grinning Аз се учудвам на себе си,че съм готова да тръгна двете маймуни,при условие че след миналогоишното море бях казала че в близките 4-5г няма да се мерна по моретата Mr. Green Напоследък май ми дойдоха в повече грижите и ми се иска малко да поразпуснем Simple Smile

Гушкам ви всички и доскоро Hug

# 233
Виличка благодаря че попита.Добре сме  ДИДИ играе и дърдори с батко си по цял ден.МИра нямам.Не ме оставят 1 минута на спокойно място да си изпия кафето.Все още ми е такава поспаланка  .И Незнам дали споменах но отдавна сме и без нощен памперс.Заиграва се предимно с колите на бати #Crazyи много се карат за моделите кой коя да вземе(ние с ди сме предимно по джипове и мотори)Като види някой от въпросните и вика ЯКО А? Joy hahahaИскам такива купиш ми мамо.ВИкам може но на макет hahaha Mr. GreenПри нас  няма болсти да чукна на дърво  но може би защото са много калени  и зимата боси и по гащи в къщи ми ходят Thinking.Продължаваме да сме от отпадналите за детска ясла и чакаме  ако не сега да ни вземат поне на 3 г в градината на КРИС.а за почивка за нас не се знае  татито работи нон стоп и на 2 места Cry.Както казах по надолу отдавна не съм  слагала снимки на Ди и тези дни качих няколко  (нищо че са с гипса).Пораснала ми е май на височина  не на кг-(много е слабичка)всичките дрехи и падат на талията  дали пък не е бъдеща манекенка Joy hahaha

# 234

Светле, голям герой Мимито - ранена и пак ходи на градинка  Heart Eyes Вие какъв ремонт сте захванали?

Крачето почти й мина , вече не превързвам . Днес и утре си я оставих с мен , понеже не съм на работа , ама от понеделник пак ще е на ясла. Ремонт - малко тръби (махнахме стенния гардероб , там  - мивка и пералня) нови тръби в банята и ново гърне . Ама тоя майстор си остави ръцете  Tired и сега май тръбите наново ще ги правим ... ама гърнето-моноблок ми харесва. Mr. Green

# 235
Привет, момичета, гледам, че ме споменавате, уж щях само да чета ,но ме хвана срам и ето на- пиша отчет. Нямам време за нищо напоследък - много работа и много нерви.

Ники пак е с някаква дивашка астматична кашлица, просто ен занм вече какво да го правя това дете #Crazy Нищо му няма иначе, ама буха като невидял и то едно особено кънти чак. Ели нищо й няма ,тя си е кукуряк newsm78 Не знам вече перилния препарат май само ми остана да сменя ,всичко вкъщи е стерилно Rolling Eyes Освен това 2 пъти вече ги водя на доктор уши-нос-гърло, Ники и двата пъти с уголемена трета сливица, септември пак сме на преглед и може да се наложи да му я извадим Sad Много ме е шубе от цялата работа Thinking Утре ще го водя н още един доктор за второ мнение.  Ама ако това ще помогне, ще я махаме, та поне 1 месец да може здрав да изкара, на всеки 2 седмици е или болен или го гепва астматичнат акашлица. Какво е това чудо ,не знам просто Crazy

Ние също вече платихме резервацията за Анталия за септември, но няма да се засечем май с отаналите ентусиасти. Ние хващаме последната седмица.

Светле, дано не ви се случва повече посещение при хирург Praynig

Като казах хирург, да знаете с Бон Тони и Ванката какво се случва?

Людмилана, бързо оздравяване ти желая, на мен 2 пъти за тази година ми се случи, първия път опитах с Тантум верде, изобщо не помогна, даже по-зле станах междувременно. С биопарокс първия път се оправих. Втория дори биопарокс не помогна, пих антибиотик, след като го спрях пак зле тръгнаха нещата, та накрая педито като дойде да види децата ми изписа и на мен капки Коларгол с йода ,дето са, защото според него съм имала някакви кистички по гърлото или гласните струни ли, нещо такова. Пих някакви неща за лигавицата и коларгол и за една седмица се оправих и оттогава не съм имала проблеми ,да чукна на дърво.

Орхидейке, Ди е много ориентирана с колите, няма да има затруднения с избора като порасне Mr. Green

Майта Елена от една седмица си ръфа ноктите Cry Ама така зверски ги е наръфала, та първоначално си помислих, че е липса на витамини, защото ги е наръфала още при живеца. 3 нокътя Cry Та днес купих даумексол и започнахме офанзивата се кстракта от люти чушки, дано помогне, че направо полудявам вече с нейните нокти, първо на краката са й по-слаби, а сега като видях и тези на ръцете направо ми прималя. Иначе ми е фръцла голяма, откъде се учи не знам #Crazy Като ходи и се фръцка, отвреме навреме от много фръцкане се пльосва по корем Joy На баща си обяснява, че щяла да става манекенка hahaha  той #Cussing out Ужас ви казвам. То сутрин е едно пазарене с какво д асе облече, с панталон не иска ,само с рокля или пола и обувки които тя каже, иначе тръшкане до Бога. За гащи се преравя цялото чекмедже, докато не намери най-красивите и не пробва поне 5 чифта не обува гащи #Crazy И за чантатат ми и за червилото ми голямо пазарене. Един ден извадих  да се червя, а тя като се разквича, искала и тя и аз вадя за нея един гланц. Начервихме се и тръгвам да прибирам, ама тя не дава нейното. Казвам й да ми червилото, то си е мое, не - нейно било, казвам как ще е твое, мое си е, а тя ми казва " Ти нали си имаш" Shocked Хитруша малка Laughing

Ники пък заявил на баба си - аз си имам колело ,ти пък си нямаш. А майка ми му казала - да, Ники, аз никога  не съм имала колело. И той поседял, помислил и й казал - Ники стане голям, ходи на работа, изкара парички, купи баба Жани колело Laughing Как му го роди това изречение главицата Heart Eyes

Туйто, повече друг път, извинявайте, но нямам време да чета по-назад по страниците, че много сте изписали от последното ми влизане Blush

# 236
Бодливке, честита бременност, мила Hug Лека и безаварийна Hug Heart Eyes

# 237

Ники пък заявил на баба си - аз си имам колело ,ти пък си нямаш. А майка ми му казала - да, Ники, аз никога  не съм имала колело. И той поседял, помислил и й казал - Ники стане голям, ходи на работа, изкара парички, купи баба Жани колело Laughing Как му го роди това изречение главицата Heart Eyes

Милото детенце  Hug motor   Hands Clap

# 238
  • София
Здравейте Hug
Ние сме добре горе долу.Направо незнам от къде да започна...
Свалихме гипса,лявото краче вече е почти добре,но няма да се разминем и ще се наложи още една оперция ,но най-вероятно ще е последна Praynig Praynig PraynigДясното вече е напълно право.
Аз започнах работа ,но за кратко,защото злобата човешка е навсякъде та решиха да ми подлеят вода и така сега пак съм в къщи.Ваньо беше при нашите за 2 седмици чувстваше се добре ,но много ми липсваше.Докато беше там взеха ,че ни удариха колата направо я размазаха,но хубавота е ,че не са били в нея и всички са добре.СЛАВА БОГУ Praynig
Накратко такъв карък ме гони напоследък,че незнам...
Бодливке честита ти бременност Heart EyesМного лека и безпроблемнна и едно живо и здраво бебче ти пожелавам накрая.
И накрая нещо положително ще ходим на детска градина от 15 септември,направо незнам как ще е.От сега го подготвям,а той само вика :"мамо ти нали няма ходиш на абота".
Всички ви целувам и прегръщам  Hug Heart Eyes Grinning  love001

# 239
Ей, разписаха се част от липсващите мами  Hug Сега и другите да се отчетат  Naughty

Мишленце, много гадно с тея кашлици  ooooh! Аз при Каолян съм забелязала, че ако давам Зиртек и му влияе доста добре. За третата сливица не се притеснявай - маха се лесно, но не е ли малък Ники. Знам, че при малки деца може да се появи отново след махането  newsm78 Иначе са много забавни твоите калпазани  Joy Посмях се от сърце... Какво стана с онлайн магазина? Стартира ли?

Светле, не знам от що е ама тея майстори са много калпави напослдък...  Whistling Който и да съм чула все се оплаква... Ще видим ние какво ще направим с нашите. Имахме един, ама той работи един ден и после цяла седмица го нямаше  #Cussing out и го изгонихме.....

DIVA_ORHIDEQ, браво за памперса  Peace Що не си спретнете с Мишленце една модна агенция за вашите девойки  hahaha

Дес, тъкмо се чудех къде сте. И браво за решението ти за моренцето  Heart Eyes Тая година всичко ще е ОК, да знаеш  Sunglasses

bon_toni, браво за добрите резултати и дано следващата е наистина последната операция  Praynig А за колата не се ядосвай - ламарини се изправят или купуват - важното е, че всички са добре

Общи условия

Активация на акаунт