ЮЛСКИ бебчета '08 (тема 64)

• 14 889
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ангелче, и на мен от лявата страна на корема стриите са ми повече. Там е главичката на бебето и си мисля че понеже тя е най-тежката част от тялото, най-много се опъва кожата на това място newsm78

най-вероятно е така.да ви питам  бедрата от вътрешната страна болят ли ви?аз от 2-3 дена имам болки там и не мога да си обясня на какво се дължи това newsm78

# 91
Постоянно съм гладна  Thinking
И аз Shocked Ужасно е. Толкова хляб през живота си не съм изяждала #Crazy Така ми се услажда зеленчуковия бонус...
да ви питам  бедрата от вътрешната страна болят ли ви?
Болят и още как Tired И ставите, и около срамната кост. Отнема ми сума ти пъшкане и търкаляне да се преместя в леглото или да стана.

# 92
здравейте момичета  Hug понеже при нас (юлки 2007) започнаха рожденните дни вече, влизам тук да ви пожелая много спокойствие, късмет и прекрасни, здрави бебчета  Heart Eyes

# 93
Да, много Confused

здравейте момичета  Hug понеже при нас (юлки 2007) започнаха рожденните дни вече, влизам да ви пожелая много спокойствие, късмет и прекрасни, здрави бебчета  Heart Eyes
Благодарско  bouquet

# 94
Постоянно съм гладна  Thinking
И аз Shocked Ужасно е. Толкова хляб през живота си не съм изяждала #Crazy Така ми се услажда зеленчуковия бонус...
Болят и още как Tired И ставите, и около срамната кост. Отнема ми сума ти пъшкане и търкаляне да се преместя в леглото или да стана.

Момичета, присъединявам се и към двете неща. Явно е нормално. За яденето се ограничавам, признавам си. През цялата бременност не ми се преяждаше и не съм хапвала повече, но си качих 17 кг (сигурно е от годинките-29) и на последната ЖК, ми казаха повече да не качвам, ама като ми се ядееееееееееееееееееее Embarassed Е те останаха има-няма 3 седмици, все ще остискаме  Wink

# 95

Да бе  #Crazy, през цялата бременност не ми е било така. Сега в 9-тия ме хвана гладът - тестено ми се яде яко.

здравейте момичета  Hug понеже при нас (юлки 2007) започнаха рожденните дни вече, влизам тук да ви пожелая много спокойствие, късмет и прекрасни, здрави бебчета  Heart Eyes

Уха, мерси Simple Smile Те и при нас ще започнат рождените дни съвсем скоро  ooooh!  Heart Eyes

# 96
Най-накрая се прибрах  Whistling бях на лекар. С бебчо всичко е ОК. Тоновете са добре, разкритие нямам ... е сдобила съм се с нисък хемоглобин и затова сега ще пия малко ампулки  Confused питах за плацентата, моята е трета степен, което било нормално за 37 седмица, освен това доки каза , че не винаги ехографите показват точно зрелостта на плацентата, така че Веси .... давай го по-спокойно  Wink
Астарта, и аз като теб ходих до пералнята да проверя каква е Аристон 1000 А+  Mr. Green много съм доволна от нея, има и опция за блокиране от любопитни детски ръчички  Laughing
Тити, що не се снима до някое дърво  Crossing Arms ами на плажа  Laughing
Дуци, тази принцеска да не е на мацката дето беше отишла да ражда с грим и лакирани нокти  Joy  никога няма да забравя, каква свежарка беше на снимките  Simple Smile

Забравих да пиша за папкането... откакто съм в деветия не спирам да ям, сега поне се успокоих че не съм сама  Joy

# 97
Дуци, тази принцеска да не е на мацката дето беше отишла да ражда с грим и лакирани нокти  Joy  никога няма да забравя, каква свежарка беше на снимките  Simple Smile
Същата кукувица, да Mr. Green

# 98
  • София

най-вероятно е така.да ви питам  бедрата от вътрешната страна болят ли ви?аз от 2-3 дена имам болки там и не мога да си обясня на какво се дължи това newsm78

И мен така ме боли от в4ера,аз си мислех,4е съм се преуморила,но явно не е от това.
А защо ни боли бе хора,подготвяме се за раждането ли какво.Може и да ми е тъп въпроса,ама съм длъжна да питам,като незнам Mr. Green

# 99
Руми_ ,аз си задавам същия въпрос,но не знам отговора.

# 100
Оф и аз да ви кажа, че и аз си хапвам порядъчно особено сутрин и вечер, през деня главно плодове...абе хапвам си, но какво пък...никога не съм се ограничавал до сега та сега ли Simple Smile
Преди въобще не се подувах, а сега малиии ужас особено сутрин и по цяла нощ ме болят сите стави...
Днес и през деня се скарах с мъжо по телефона и се наревах едно хубаво  ooooh!...айде наоплаквах се

Да са ви живи и здрави дечицата и много щастие, и благодаря   bouquet

# 101
Мерси , а на вас да са ви живи и здрави рождениците  Hug

Малееееееееееееее , колко много е пораснало това мъниче  , а сякаш вчера се роди  Hug

За мазането съм много несериозна и от както съм в 9-тия ни един път не съм се намазала , а разбрах че сега има най-голяма вероятност да се нацепя  ooooh!
Ох ставам да се мажа .

И аз съм много гладна пак .

# 102
Е стига сте се оплаквали, че ядете де!?!?!?! Ами че то си е нормално пък, какво сега гладни ли да стоим. Ааааа ма ха. Спокойно, нормално си е.

Тука някаква среща в Laguna се спряга. За този понеделник -16-ти, така ли??

# 103
Е стига сте се оплаквали, че ядете де!?!?!?! Ами че то си е нормално пък, какво сега гладни ли да стоим. Ааааа ма ха. Спокойно, нормално си е.

Проблема при мен не е че ям , я че преяждам  ooooh! Или за бременните и това се води за нормално ?  Mr. Green

# 104

Ама именно, проблемът е, че току що съм яла и пак съм гладна - е тва не е нормално Simple Smile Щото все пак стомахът ми не е бездънна яма Laughing

Общи условия

Активация на акаунт