Голям фен съм на свинския джолан, ще я пробвам задължително тази супичка, нали пак по същия начин я правиш, като стандартното шкембе?

Направих я по дадената рецепта.Само първо сварих много добре джолана в тенджера под налягане, докато падне месото. На вкус е абсолютно същата като шкембе чорба, даже по вкусна.Аз шкембе не готвя, защото ми мирише.

Супер, аз джоланчето също го варя в тенджера под налягане, но никога не ми е хрумвало да правя супа от бульона. Правя картофи, нарязвам ги на кръгчета по см дебели, нарязвам много магданоз, шарен пипер и сипвам от бульона; стават уникални; а месцето запичам леко с малко масло Simple Smile Разбира се докато го варя слагам подправки, лук, морков, целина Simple Smile