ПЛЕВЕН - 56

• 20 621
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  Simple Smile
Честит Рожден Ден на патерица на Яна и Никола! Да са живи и здрави   bouquet
Силви,много ти е сладка госпожицата  Heart Eyes И аз гласувах за нея  Peace
Дикси,добре,че нямаш язва,как се сдоби с този гастрит  ooooh!
Много се посмях и аз с вашите въображаеми приятели  Laughing  Аз не си спомням да съм имала такива,но сегашното поколение са по-интелигентни от нас  Simple Smile

# 271
Янката има също въображаеми приятелчета.
Пила и е сестра и живее в Италия, Иво и е брат и живее в Гърция, а Алекс е приятеля на брат и Иво и живее в Англия. Събират се тук и ипостоянно празнуват рождени дни. Голям смях пада. И като  япитам - това от къде го знаеш или кой ти го каза и тя ми вика - ми Пила ми го каза или учихме го в училището в Англия...ей такива, постоянно се пътува и си ходят на гости.

На Шипково не ми хареса, разходихме се до там миналата година. Освен ако не си в частна къща с басейн и да познаваш маршрутите наоколо и да се възползваш от чистия въздух. Същото и на Чифлика, освен хотела, Дева ли беше, другото са разни бунгала и съборетини, но пък е евтино и става за преспиване за два-три дни. За повече не бих отишла. Няма и къде да се яде много много честно казано, постоянно прахоляк и строежи.
На тия места е хубаво да имаш къща и да познаваш околностите, Балкана е все пак.

На Рибарица вила Омайниче много ни хареса. Но си е в самото село, не нагоре по поляните.

# 272
Някой може ли да ми каже как да направя грис? Не пържен, а такъв като в млечна кухня - бял, варен,  с прясно мляко. Колко мляко на колко грис. И варят ли се двете заедно или първо се вари гриста и после се добавя млякото...  newsm78 Никога не съм правила.
Обещах на детето.

Джина, ето кухничката. Така е само от едната страна, тя е с две лица, от другата - зад фурната има още една вратичка за шкафче и часовник, на който може да си учиш детето да познава часовете, с въртяща се стрелка. А сифончето може да се пълни с вода и детето да мие чинии там в чешмичката.

http://images26.snimka.bg/006145337-big.jpg

http://images26.snimka.bg/006145338-big.jpg

# 273
ДеЩо, и Митака обича грис. Слагаш мляко с малко захар и като възври, се слага гриса. Става бързо, той си набъбва. Количествата ги слагам на око, ама мисля, че пропорцията беше една супена лъжица грис на 1 чаена чаша мляко. Не знам как искаш да го направиш - аз слагам по-малко, за да стане по-рядко, а и то си поема, като го отмахнеш от котлона.

# 274
Мили мами от Плевен,
Трябва да отида на изследвания до Плевен - http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3.
Ще пътувам с автобус от София.
Може ли някой да ми напише актуалния адрес на автогарата в Плевен, защото в Интернет не намирам нищо. Или поне дали е в центъра, оттам ще се оправя до клиниката.
Също така ако знаете, дали там спират автобуси за Русе, минаващи през Плевен?
Благодаря ви много предварително!

# 275
Автогарата е до ЖП-гарата. Не е точно в центъра, но е много близо до него. Виж тук можеш ли да се ориентираш:http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=93ac60711a6d36132524553f5843fb … p;ix=21&iy=15Мисля, че всички автобуси спират там.
За съжаление не се сещам за удобен градски транспорт, с който да се придвижиш, но мисля, че с такси няма да ти е прекалено скъпо.
Успех!

# 276
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=27407de060f4e3336f9da31d813efe … %EF%EE%EF%EE%E2+1  бул. данаил Попов №1. Пред гарата спираха автобусите за Русе, сега не знам

Кати ме е изпреварила

# 277
  • Плевен
Didko ,най-добре си вземи такси.Иначе няма пряк транспорт.

# 278
Дидко,аз не разбрах къде е този център,но само исках да те посъветвам да не хващаш такси от гарата,както във всеки град там са обирджии.Гледай да е някое фирмено. Успех ако идваш за инвитро  Peace
Деси,много ти благодаря за снимките  bouquet Утре ще ги покажа на мъжа ми,мисля,че ще се справи Simple Smile Да не се окаже,че децата ще имат нова кухня преди мене Simple Smile Нещо подобно е и в сладкарницата,но по-простичко. Ще видим какво ще измисли. Ще показвам после Simple Smile
Аз да ви попитам,че си търся такава играчка ,ако сте виждали някъде,защото в този сайт са изчерпани количествата.Много ме е яд  #Cussing out толкова ми хареса.
А за детските игри и аз за такива неща си мисля,но кой ти се заседява толкова време да реди формички,да гледа цветове и форми  ,само дърпат,хвърлят,боят се,луд да станеш  #Crazy А дано наистина като станат на 2 да започнат да стават човечета Simple Smile Ама като си помисля,че това е само след 2- 3 месеца нещо не си го представям.
Дивианка,забравих да те питам -  тези магнитни дъски за лепене ли са или за рисуване ? КАкто се досещате ние и с рисуването не сме на ти,но пък ако е на дъска,а не на лист,който се мести и къса като натискат може и да стане номера.

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 00:32 от Djina

# 279
Хелоу!
Да кажа,че вчера водихме Бужака в новата сладкарница-прилично е, хубав детски кът, могат да наблегнат на разнообразието от торти  Wink Снимах, но с телефона, после ще кача да видите как изглежда ( за тези, които не са ходили).

# 280
  • София
Дивианка,забравих да те питам -  тези магнитни дъски за лепене ли са или за рисуване ? КАкто се досещате ние и с рисуването не сме на ти,но пък ако е на дъска,а не на лист,който се мести и къса като натискат може и да стане номера.
Може ли аз да отговоря Grinning.Ние имаме ето такава дъска:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188548&photo=3
Тя е хем за рисуване,хем магнитна.Голям кеф е за децата,а и не е скъпа-около 25лв е голяма като нашата.

# 281
Didko, аз ползвам ето тази фирма за таксита - 0885998888 - Такси Експрес. Звънваш и затваряш, те ще те наберат.
Чудя се какво да правим днес. За пръв път от доста време сме в града събота и неделя.

# 282
Благодаря ви много, Кати, Нади, Силви и Джина!
Ориентирах се по картата наистина е далече от автогарата до Скобелев 20, където е медицинския център. Засега ще правя изследвания само, за другото ще видим след това. Благодаря за стиснатите палци!
Благодаря и за телефона на такситата - смятам да се възползвам.
Приятна събота и неделя!
Дидко

# 283
Девойки, айде да ходим на Караоке парти  Whistling В сряда и четвъртък, в пиано бара с/у Ростов, а?

Да се похваля-купихме страхотни сандали на Бужи от Зара, ама страхотни, намалени на 27лв.
Возихме се и на Кайлъшкото влакче.

# 284
И ние ходихме снощи до сладкарница"Дисни".На Мими много й хареса.Само дето по нашата маса и покрай нея лазеха мравчици от време на време. WhistlingАма нищо.Много е приятно и хубаво там. Peace
А влакчето в Кайлъка има ли някакво разписание или го хващате ако го срещнете?

Общи условия

Активация на акаунт