НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 9 981
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, тумбачета  Simple Smile

Хрисе, да ти е жив и здрав рожденника, много да ви обичка и да се грижи за вас, а и вие да му отговаряте със същото  Hug
Дианка, да ти е честит рожденника и на теб !
Дендоли, честито ти юначе  Hug

Сега отивам да прочета последните 4 страници, за да съм в час с материала  Naughty

лек ден на всички и до по - късно  Wink

# 121
tonesska ходих на ФМ в Селена при Кръшков, беше старателен, особено след резултатите от БхС. но и той и мойта докторка смятат да не правя амнио. аз още не съм решила.

Дианка честит рожденик и на теб! Безоблачно и щастливобъдеще!

# 122
Hriska-piska и DIANKA_R, ura  да се Ви живи и здрави рождениците. Да си Ви слушат, обичат и глезят  cheers
Дендоли, честито ти юначе
Радвам се за добрите резултати от прегледите и стискам палци на тези, които са по-късно днес.
Привет на новите попълнения  welcome

# 123
Дендоли честито ти мъжко достойнство  Hug

Дианка честит ти рожденник , жив и здрав да е  bouquet

Днес защо така лафчето нещо не върви  Thinking Позаспали сме нещо  Crazy

# 124
Не върви лафчето хич  Mr. Green

Дендоли браво за добрите новини и честит ти момък  Hug

Аз пък днес съм на запознанство с акушерките, диетолозите, представяне на клиниката и т.н. Тъкмо ще видя за гимнастика и плуване за бременни, че ми се ще малко да пораздвижа тумбака, преди съвсем да съм почнала да се търкалям  Joy За последните 2 седмици и аз съм бухнала 1 кг... А килцата ми бяха много и преди да забременея  Blush

Хриска и Дианка да са ви живи и здрави рожденниците   bouquet

# 125
Хриска и Диана честити ви рожденници, да са ви живи и здрави, много да ви слушат и глезят.
Дендоли честити ти сини гащички.
Добре дошли на новите мами.
Мишле, аз също си слагах Полижинакс 2 пъти от началото на бременността ми първия път за 6 дни, а втория път за 12. Доктора  каза, въпреки че пише да не се употребяват при бременност друго лекарство за това гадно течение няма, което можем да ползваме, дори го изписват няколко седмици преди раждане, за да се изчисти влагалището и да няма усложнения при раждането. Не се притеснявай не е опасно.

# 126
  • Sofia
Hriska-piska и Диана ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕННИЦИ, да са ви живи и здрави. newsm59

Добре дошли на новите момичета. welcome

Дендоли честито ти момченце. stork-boy

# 127
  • София
Теди, Тонеска, благодаря ви за отговорите Hug
По-късничко ще си ги купя и от тази вечер за дребните гадинки ще има война #2gunfire

# 128
Привет и от мен!А ние сме определени за 25.11 но тъй като ще бъде секцио ще го направят малко по-рано,т.е. Скорпионче точно както го изчислих  LaughingТочно преди малко го прочух и много се радвам,че вече ще го усещам супер Grinning Grinning след работа ще зарадвам таткото с новината!

# 129
  • София
Мишле, виж им сметката box
Дендоли, честит ти  stork-boy
Добпе дошли на новите мами!

# 130
Привет и от мен!А ние сме определени за 25.11 но тъй като ще бъде секцио ще го направят малко по-рано,т.е. Скорпионче точно както го изчислих  LaughingТочно преди малко го прочух и много се радвам,че вече ще го усещам супер Grinning Grinning след работа ще зарадвам таткото с новината!
Радвам се че се записа и тук  Hug Както ти казах и в другата тема , надявам се да ти хареса при нас и до ноември , че и след него да споделяме всичко което ни вълнува Hug

Аз вече съм почти на 90 % сигурна че усещам бебока Sunglasses Laughing Побутва си ме и туй то  Laughing

# 131
  • София
Здравейте! Аз досега обикалях и сега се върнах  Laughing
Хриси, честито ти рожденик nbirthday, да е жив и здрав и много да ви слуша Mr. Green
Вале и на мен ми кървят венците - вземам лакалут и т.н., за сега по този начин се оправяме Embarassed
Честито на всички момичета за добрите новини Hug
Добре дошли на новите мамчета welcome
Лек и успешен ден на всички Hug

# 132
  • София
TALETO , добре дошла!
Хриска, много се радвам, че усещаш бебока  Hug . Аз още не съм сигурна в усещанията си  newsm78 може и той да е.
Днес приключих със зъболекаря  иняма да ставам вече в черни зори.  newsm44
И Полижинакса свърших, въобще отличник съм. Само да не ме мързеше толкова днес.

# 133
Хриска,подготвяш ли се за довечера? newsm68Аз днес съм го писала дъждовен и не съм пипнала нищо да работя EmbarassedСлед малко отивам да прибирам детето и ще се готвя за купон smile3521
Dendoli,много се радвам за добрите новини.И аз ще звъня на док. за резултатите след малко Simple Smile

# 134

Хриска, много се радвам, че усещаш бебока  Hug . Аз още не съм сигурна в усещанията си  newsm78 може и той да е.

Абе и аз така не бях , и все още на 10% не съм сигурна че е той , но няма какво друго да е  Thinking аз и за това си мълчах до сега , че викам да не би да се вманиачавам и да си въобразявам , но не би  Flutter Мисля си че е бебо Flutter Данои и ти скоро да го усетиш така осезателно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт