НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 9 980
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
Хрис за съжаление,не мога да ти позволя да ме облекчиш ........става дума за майка ми.......... cry ще ни мине и на двете.............. Sad

# 106
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Валя, писах за зъбите ти, но междувременно сайтът умря, та повтарям. Правилната паста и вода за жабурене са правилни стъпки, обаче няма да са ти достатъчни най-вероятно. Трябва да отидеш на зъболекар - да ти се махнат всякакви налепи и зъбен камък, иначе кървенето няма да спре.

Хриска, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав!  bouquet
Мерси, Феъри, аз ходя през 2 седмици защото си сложих брекети и жената ме предупреди, че от тях първо а и от бременността ще ми кървят ... не бях сигурна дали сандрин е безопасен, пишеше етанол и метанол на опаковката, а иначе той ми действа много добре

Хриси, да ти е жив и здрав рожденника, много да те обича и гледа!!!! Hug И моят е близнак на 20-ти Mr. Green
Стискам палци на всички , които са на преглед днес! fingerscrossed

# 107
Аа, е ти с брекетите да беше почнала, тя работата е ясна, ще трябва да потърпиш явно Wink

# 108
Здравейте,момичета!Радвам се да ви видя по понеделнишки!Рози,не се притеснявай,явно ни трябва наистина повечко почивка.Аз вчера бая се разшетах  newsm75 newsm79 wash hangи като резултат ме заболя кръста много ниско долу,та вечерта едва ставах от леглото и ходех.. Shocked.Днес малко ме е успокои,но пак си ме поболва,та въпроса ми е ,знаете ли какво мога да пия или пък с какво да се намажа...не се издържа! newsm78За сега ви казавам чао,че работа ме чака,по-после ще се видим!  bouquet

# 109
  • София
Аа, е ти с брекетите да беше почнала, тя работата е ясна, ще трябва да потърпиш явно Wink

Mr. Green, притеснх се да не би точно да ми се изправят зъбките и да вземат да изпадат  hahaha

# 110
Ами кой пита за подаръка на милУто какъв ще е  Rolling Eyes
То е ясно
- АЗ  Laughing обвита с голяяяяяма червена панделка Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.П. Той това си пожела и аз изпълнявам , като едно добро дете Mr. Green

# 111
Здравейте момичета! Аз също съм една от щастливите майки, които чакат малкото си човече през ноември. То трябва да се появи на 30.11. Пожелавам на всички вас много успех и лека браменност! :)

# 112
Привет и от мен.
Силвър много съжалявам за случилото се.Миналата година ми се случи същото в 16 седмица.Това което мога да те посъветвам е да отидеш някъде с мъжа ти и да се отделиш от всички загрижени роднини.Много кураж и  Hug
Хриска,честит ти рожденник!!!Да ти е жив и здрав.И моят днес има РОЖДЕН ДЕН!!!
От сутринта правя кафета в офиса и посрещам гости Rolling Eyes

# 113
И аз да се похваля най-после. Връщам се от ФМ- имаме си всичко и ни е наред. ще бъде момченце 100% newsm44!

Хриска честит ти рожденик! Само хубави и незабравими мигове заедно! bdbaloni

welcome на навите майчета Simple Smile

# 114
Дианка честито ти рожденик и на теб, да ти е жив и здрав, да те слушка и обича!

# 115
  • София
И аз да се похваля най-после. Връщам се от ФМ- имаме си всичко и ни е наред. ще бъде момченце 100% newsm44!

Хриска честит ти рожденик! Само хубави и незабравими мигове заедно! bdbaloni

welcome на навите майчета Simple Smile

Dendoli! Честито!!!!
Виктория, добре дошла и лека бременност и на теб! Peace

# 116
Дианка честит рожденник и на теб!
Жив и здрав и много да се обичате!
   bouquet

Дендоли бравос за добрите новини Hug Честито ти юначе  bouquet
Между другото къде ходи на ФМ?

Добре дошла на BUKTOPUA  Hug

# 117
  • София
Сега се обадих на док- проверила ми е резултатите от влаг. секрет и каза, че имало какво да се желае. ooooh! Каза ми да си взема Полижинакс и вечер да си слагам по една глобулка, в продължение на 6 вечери. Имала съм някакви коки и малко гъбички Tired Като джакпот с натрупване #Cussing out Ама ще ги слагам, кво да правя, трябва да ги унищожа, гадините долни #2gunfire  Въпреки, че сега това течение го нямам, то и преди беше ден го има, 2 го няма, ама не вярвам да са измрели от само себе си, така че ще ги подпомогна #2gunfire
Някоя от вас слагала ли си е Полижинакс, докато е бременна? Аз миналото лято си ги слагах, поради същата причина, но това беше непоседствено след миседа и с превантивна цел. Сега на листовката пишело, че не са тествани в/у бременни, но масово ги изписват, особени преди раждане, за прочистване на вл/щето

# 118
Мише аз си слагах Полижинакс предната бременност - няколко дена преди да родя Mr. Green

# 119
Дианка честит рожденник и на теб.
BUKTOPUA добре дошла сред нас.

Общи условия

Активация на акаунт