НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 9 963
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
      Здравейте, коремчета  Hug Как сте? Добре ли прекарахте уикенда? Аз съм ОК, а сега се "гмурвам"  да почета, какво Ви е вълнувало тези дни.  Hug
Добре дошли на новите мами, а на valya_76_08, честита ти розова поличка   bouquet

# 91
  • София
Добро утро!
Верги точно толкова е нормата 0.500 кг за една седмица,не повече!
Искам да ви споделя нещо,което ме тревожи  - от петък следобед имам някакви болки в матката-ту леки ту като срязвания ,същевременно отвреме навреме ми се издува ту вляво ту вдясно мисля че е бебо,но се и втвърдява за секунди,но без болка - имам предположения,че са контракции на Бракстън-Хикс ,а опъванията и прерязванията в матката са от разтежа на бебо и матката ми,но ми се иска да чуя и вашето мнение.Същевременно като си полегна и ми минава. newsm78

Рози, аз имах болки долу ниско, точно като стана и коремът ми се втвърдяваше, лекарката ми изписа да пия магнезии 3х 1 и резултатът беше мигновен!!!

Верги,, мисля, че може да го дадеш на следващия ден, но трябва да стои в хладилник!

# 92
Хриска честит ти рожденник!
Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да ти помага
  bouquet

Сигурна съм, че всичко ще е наред само дето се шашкаш, но за твое успокоение имаш едни много силно стиснати палци от мен Hug

И при нас се изляха такива порои, че окото ми се уплаши, а днес сутринта в Пловдив имаше мъгла Shocked Shocked Shocked

# 93
  • София
Розичка, почивка е истината. Не му е сега момента да се нагърбваме с всевъзможни задачи.
Валя 76_08, и аз имам проблем с венците и от няколко дни се жабуркам с Листерин. Може и с друго, стига да няма хлорхексидин. А и смрадликата помага.
Хриска, стискам палци за прегледа. Следобяд и аз ще ходя и пак се панирам, въпреки че се чувствам ок

# 94
Добро утро и от мен,
Хриси-да ти е жив и здрав мъжо-да те слушка много и да те обичка винаги
Стискам палци за после,ама ще видиш ,че всичко ще  е ок.

# 95
  • София
Hands Clap

Добрутру от мен! Най-накрая и аз да се включа! Пу-пу-пу - да не ми мине котка път, че пробвам вече за 3ти път и все нещо става - я ме изтрелват спешно по задачи, я сесията ми изтича и ме мързи да пиша пак ....... Flushed

Надявам се всички сте в отлично здраве и бебоците ви подритват нежно ототвътре
   Hands Thumbsup

Ние сме добре. Болките преминаха, нищо, че все забравям да си пия магнезия и но-шпато. Явно не е  било нещо сериозно. Бебо още не е почнал да рита  Sneaky явно е мързел като майка си! Само от време  на време нещо пробълбуква в тумбака ми newsm78 В сряда сме на преглед в Токуда и се надявам до тогава да е показал по-явно съществуването си! Надявам се също така там да правят ФМ, че като гледам навсякъде са запазени часовете месеци напред.  smile3556

И така. Ще се отчета след прегледа в сряда  Peace

Хриска, честит ти рожденик и много да те слуша и глези!   newsm60

Стискам палци на всички за прегледите днес   thumbsup

# 96
Добро утро и от мен!  Simple Smile
Хриска, честито ти рожденник! Да ти е жив и здрав!   bouquet
Розичка, и аз понякога имам подобни усещания. Трябва повече да си почиваш. Иначе за безболезните контракции доколкото знам на този етап са нормални.

# 97
  • София
МИШЛЕ, не се сърди мила Hug. Аз съм на работа в събота а и гледам в единствения ми останал почивен ден да излезем извън София, че вече ми идва да завия. Ти още ли си си в къщи????
Валя, днес и утре съм свободна, така че все още имаш шанс Joy Ако решиш нещо- звънкай, аз съм на линия Hug

Хриска, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!   bouquet

Аз отивам да hang

Хубав ден и спокойна нова седмица на всички ви!  bouquet Hug

# 98
Благодаря ви за успокоението,прегракнах да крещя досега,ама на кого го правя на себе си и на бебо............ newsm78 Ще се постарая да почивам!
Хрисе честит ти рожденник ,мила ,много да те глези и обича!  bouquet
Отивам да се трудя пак,лек ви ден!

# 99
Здравейте и от мен!
Розичка -много почивка и всичко ще е наред.
Стискам палци на всички , които са на преглед днес newsm10
На мен днес ми взеха кръв за БХС и ми е малко доста нервно .
Успешен ден на всички

# 100
Рози що крещиш бре  Shocked
Кажи коя кокошка те ядоса да дойда да я ступам ако трябва  Mr. Green

Благодаря ви момичета за пожеланията Heart Eyes

# 101
Хриска, Ч.Р.Д. на мъжо ти! Да те слушка, гледа и обичка!Ще има ли купон довечера?А подаръка какъв ще е?

Да ви се оплача, и аз имам болка от време на време в ляво, но мисля ,че това е от една киста дето незнам махнала ли се е или не. Имам проблем и със съня, като легна уж настрани да спя не се усещам и като се отпусна бая си лягам на лявата страна, но се надявам бебчо да е добре. Confused

# 102
Здравейте и от мен Simple Smile

Валя, писах за зъбите ти, но междувременно сайтът умря, та повтарям. Правилната паста и вода за жабурене са правилни стъпки, обаче няма да са ти достатъчни най-вероятно. Трябва да отидеш на зъболекар - да ти се махнат всякакви налепи и зъбен камък, иначе кървенето няма да спре.

Хриска, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав!  bouquet

# 103
Хриска, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!
На всички дето са на доки днес стискам палци fingerscrossed

# 104
  • София
Хриска, честит ти рожденник! Много здраве и късмет му пожелавам!
На новите  welcome

Общи условия

Активация на акаунт