НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 10 007
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен. Hug
Аз обиколих докторите, източиха ми кръвчицата за изследвания и ще ходя да работя.
Та реших по пътя да ви поздравя. newsm03
Честито за новините и  newsm10 на прегледите днес. newsm03

# 196
 Joy с това производство  Joy

бреее, много  мъже бре

# 197
Дианка, и аз се порових малко заради теб (е и на мен ми  newsm78), та от това което чета бебо е добре защитен от цервикална "тапа", лекува се. Ако не е излекувано до раждането то се прави секцио.
Нещо мързела и  smile3507 не са само присъщи за теб. Явно е масово явление  Joy hahaha Joy

# 198
Оф, и аз съм   smile3507! Обикновено ме хваща следобяд към 14ч, обаче днес нещо не ми е ден! Уж трябваше да имам стимул да избутам тази седмица, че другата ще се плацикам в пличтините, а и ще е хубаво времето....Гледахте ли го вече? Аз си гледам от този сайт на братята-американци:

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accu … 0&locCode=EUR|BG|BU024|VARNA&metric=1

Има прогноза за 15 дни напред, супер е!
Оф, не знам защо ми реже адреса от едно място нататък! Извинявам се!

# 199
Temi4kaмного ти благодаря Hug

# 200
  • София
Здравейте, сладурки и сладурковци Hug
Изчетох ви най-сетне и да честитя сините гащурковци на Мама Ани, Хриска, Ивето и розовите кюлоти на Вержи
Ние снощи бяхме на РД до късно на една малка госпожица, която направи своята първа годинка Flutter
Сега излизам малко на въздух, псоле пак ще се включа.
Хубав ден на всички Hug

# 201
Така Ви завиждам  Mr. Green(благородно де) за моренцето, че ме е срам. Моето тати няма да ме води, исках да ни е като меден месец другата седмица, но до БГ морето ни е 600 км. Страх го е с толкова път да тормозим бебишоли. И до гръцко няма да стане нещо, така че с добри пожелания ще се качим за някой ден на планина. Е поне ще половим пъстърва Heart Eyes, защото и двамата сме рибари (колкото и да е странно). Пък и там в гората няма кой да ме гледа и  Joy Joy Joy като някой бременен щъркел на брега на рекичката hahaha Joy hahaha кацнала с въдичката ми. Та ще си изчеша крастата. А татито ми се заканва, че като порасне синето, да забравя рибките, щял да ходи с него, а аз само на скарата и да отварям биричките
Размечтах сееее, как не ми се бачка. От сряда съм малко отпуска да доорганозирам сватбата и другата сряда пак на бачкане. А акъла ми е вече отпуска #Crazy

# 202
В моята си еуфория забравих да честитя за другите показали се гащи ooooh!
Честито на мама Ани , и на татенцето естествено   bouquet

И на Ивчето честито   bouquet

# 203
Хайде, мами, аз отивам да се трудя. Simple Smile
Лек и усмихнат ден! Hug

# 204
Здравейте и от мен!
Честито на узналите пола на бебчовците!
Темичка, ако много ти се ходи на море, защо не разделите пътя на две части като пренощувате някъде по пътя?! Тъкмо ще е по-приключенско!
Ние тази година ще сме по южното черноморие. И май е време да попитам бургаските мами за координати на добри гинеколози /за всеки случай, да не дава Господ!/.

# 205
  • София
Здравейте и от мен ! Аз бях на док днес и на БХС и още си нямам гащи  newsm45 . При двама доктори ходя и никой не ми казва пола, а днес така хубаво се виждаше между краката. Намекна само че прилича на мома, ама не може да го каже. Не ми каза колко см е нито колко тежи, иначе глава 4см и бедро 2см и малко. Това е за сега от мен, че трябва да   atwork

# 206
triffy, не плачи, мила. Ще разбереш и ти какви са Ви гащите. Пък и какво от това, че ние знаем. Имам близка, на която до последно и казваха момче, ха ха , а то накрая се появи момиче. А тя беше толкова стъписана, ако не беше там надали щеше да повярва, че се чудеше как да каже на таткото, който е от онези дето държат първото да е момче.  ooooh! Та да не ти разправям каква стана Joy Като си беше купила всичко в синичко, как я обличаше момата в сини гащи Joy Joy

# 207
  • София
Хриска, честити ти сини гащи и на теб!  bouquet
И на мен не ми се работи. Какво съвпадение smile3507 Затова си купих книжка и ще симулирам работа до края на деня

# 208
Хрисе за ЛЮксембург разправям. Събрали ни и дъра-бъра, ще ви прилошава, ходете редовно до тоалетна, не се стискайте, пийте много вода - а 2 ч. без вода ни оставили в една малка прегрята стаичка  ooooh!

Барбароните, забравих да ви честитя, за което се извинявам  Hug честити сини гащи и прекрасно момченце през ноември  Praynig

И на мен не ми се работи и само надничам да видя какво сте писали... Как ще го избутам до майчинските и идея си нямам  Thinking

# 209
Ааааа Шамс значи страшно неучтив народ , иначе съвети ви давът , м Whistling

Утро за бургаските гинеколози може много да се изпише и да се каже  ooooh!
Има две теми в здравния за тях , ако искаш ги прегледай , но сигурно няма да ти помогнат да се ориентираш . Има доста стряскащи и крайни мнения , яключително и мои , с които съм се изказвала за една некадърница , дето не заслужава титлата доктор ooooh!
То дано да не ти се налага да прибягваш до услугите им , че става страшно ooooh!

Аз до сега съм се ровила в нета , търсим си квартира или бунгало на Ахтопол , това лято натам сме се ориентирали ,ч е е много спокойно , а на мен не ми понася лудницата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт