НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 10 011
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Идваааааааааам  Mr. Green
Тонескаааааа искам си сини гащури  Mr. Green видяхме го мишока , има си хубава щръкнала пишка Mr. Green Crazy
Ураааааааа така се кефя  Heart Eyes
Прегледа мина страхотно , гледахме се  , отговаря си на седмиците , пораснал е , мериха ни и глава и бедър , всичко е на 6 , перфектен мъж си имам Flutter
През цялото време се връткаше , дупеше се , чак и се прозяваше , а майка му като ревна , док направо се шашна с мен Mr. Green Blush
Ама такова напрежение ме беше обзело ,ч е там си се наревах на воля Crazy
Другия месец ще правим ФМ , надявам се и там всичко да е наред Praynig
Та така слагайте ми сини гащи и туй то Heart Eyes

Кой ме пита за празника как е минал  ooooh! , ами мина добре .............. в леглото падна борба и така  Mr. Green
Татито ни е на седмото небе Laughing

# 181
  • София
Добро утро!
Честити сини гащи  Иве! Май наистина момите ще са кът ноември месец  Mr. Green
Розичке,, не е хубаво така иди да те видят или поне си пий но-шпа то и магнезия. Аз имах болки 2,3 дни и то все вечер, докторката каза хич да не го пестя но-шпа-то!!!!! Naughty

Адашчето днес е на преглед, стискаме палци, fingerscrossed

Да ви се похваля, в събота ще си видя морето най-накрая Mr. Green  Само нещо да не се обърка пак в последния момент Praynig

# 182
  • София
...

Момичета, мислите ли да замразявате във фризерите продукция? Аз почвам яко производство скоро.  Embarassed
Докато зацепя за каква продукция иде реч! Нали сме на бебешка вълна, а и аз още сънувам, че кърмя - помислих си, че ще замразяваш коластра  smile3537 Joy
Иначе моят фризер е с малък капацитет, та само избрани храни слагам. Началото го сложих с няколко пакета от любимия ми крехък зелен боб на мама.

ЧЕСТИТО на новоузналите пола!

Дианка, звънни по телефона на доктора и питай за тези излседвания, да не ги мислиш два дни още! Дано всико е ок!

Пък как ме мързииииииии... ама трябва да се работи, че и срокове гоня  Rolling Eyes

# 183
Хрисе честито ти още един мъж във фамилията!  Hug
Вале,стомахчето ме боли,не корема,аз си имам хроничен гастрит дано не се е обострил нещо,иначе онези болки ми преминаха!

# 184
  • София
ХРИСЕ, ЧЕСТИТ ТИ МЪЖ!!!!!!

newsm51

# 185
Хриска честито ти юначе  bouquet  bouquet  bouquet

Мъжете пак убедително водят - момите пак се засрамиха hahaha

Дианка не се притеснявай предварително, а между другото в четвъртък и аз съм при Даскалов, ама чак в 19.00 часа. Ако и ти си там по това време може да се засечем Wink

# 186
Тонеска замислям се за малко отпуск,но ще е края на месеца и ще изчезна направо за месец! Peace
Диянка може да ти е положителен титъра за някога прекарана хламидия,не се тревожи излишно и то предварително,нека доки ти обясни за какво става дума!

# 187
  • София
Хрисе честито ти още един мъж във фамилията!  Hug
Вале,стомахчето ме боли,не корема,аз си имам хроничен гастрит дано не се е обострил нещо,иначе онези болки ми преминаха!

Не можеш ли дапиташ GP-то?  Аз пиех талцид, но той е за храносмилане, май не са за гастрит.....

# 188
 newsm10Аз съм за!Моят час е 16.30.Може да се разберем нещо.До сега четох за гадините и може би имам някакъв шанс.

# 189
Рози не искам да те стряскам, ама много е вероятно да ти се е обострил гастрита Sad докито ми каза, че по време на бременност всякакви болежки се обострят, така, че най-добре консултирай се с лекар и ти стискам палци да се оправяш бързо Hug

# 190
ох лоша работа,днес ще отида на док,но болката си е същата,а и нали не съм в кондиция тия дни,що да не се обостри нещо..... newsm78 благодаря за съветите,милички!  Hug

# 191
Хрисееее, добре дошла в отбора на момците  Hug

Дианка, не се шашкай, може да е за прекарана инфекция, нали другите резултати са отрицателни.

Мале, Верги, и аз не зацепих в началото за каква продукция иде реч.

Снощи бях на тази информационна сесия за запознаване с персонала в клиниката и бая се разочаровах. Не от персонала де, ами от калпавата организация. 2 часа само дъра-бъра, беше ми адски топло в стаята, столът ми се видя страшно неудобен, прилоша ми - а те събрали 15 бременни и дори по една чаша вода не предвидили... Но в замяна на това кинезитерапевтката си къркаше водичка от една бутилка, съпроводена от нашите жадни погледи. Успокоих се обаче, че в моята седмица горе-долу коремите се движат в моя размер  Mr. Green Дадоха разни подаръчета и това беше. Но мисля да се пробвам на плуване за бременни след някоя и друга седмица, да видим... От цялата работа обаче сега се чувствам като парцал, а е едва понеделник  Confused

Йеее, сега чак забелязах, че съм преполовила бременността - суперррр  Hug

# 192
Хриска, добре дошла в отбора на юнаците  Hug Ти си направила най-страхотният подарък на татето за ЧРД-то вчера, Embarassed а той се е отчел подобаващо Heart Eyes с борба  luvbed
Розичка, бегом при доки, не е нужно да те тръшне нещо та тогава да ти е зле повече Sick
Дианка, не се притеснявай предварително, само бебо се тормози повече. Имай търпение до четвъртък Hug

# 193
Благодарско за поздравите мацки  Flutter

Рози , дано ти минат тези болки , че сигурно е доста неприятно. Отиди на док , той/тя поне ще ти каже какво може да пиеш Hug

Данинка , дано не е нещо сериозно , чакаме добри новини четвъртък Hug

Шамс , ама как не ги е срам бре , да ви оставят без вода, пу несъобразителен народ и туй то Whistling Ти за кой град разправяш ,ч е аз нещо не съм в час Crazy

# 194
Обещавам да не мисля за това.Прочетох, че се лекува и няма опасност  да навредя на бебчо,най-много да трябва да раждам секцио Mr. Green
Ох,как не ми се работи smile3507

Общи условия

Активация на акаунт