НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 10 014
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички за топлото посрещане Simple Smile Искам да ви се оплача и на вас малко, че милото казва, че се превземам. Днес ходих да се запиша на женска консултация в Шейново. Верно, че малко късничко, но докато се реша къде.... ама поне си бях направила всички изследвания, та не ме увикаха много Wink Та там решиха да ми правят късен БХС (правих ранен в 13г.с.) и сестрата таки ме надупчи ръката, че сега ми е не решето, а на всичкото отгоре преди малко ми се наду все едно съм си завряла орех под кожата и много ме боли  Cry Та си мисля как ги учат тея хора да взимат кръв?!?! То верно, че и моъте вени не са много за взимане на кръв, ама другите как могат.....

# 166
  • София
Десита, просто не си попаднала на свестна сестра. На мен като ми взимаха кръв (пак за Шейново говоря) миналата седмица, стана от първия път и изобщо не усетих. Самата Ковачева каза, че тази сестра е много добра. Явно съм имала късмет.
Докато с първата бременност и аз бях като теб. Освен това ми беше за първи път от вената и не знаех, че трябва да натискам силно по-дълго време. Затова ми излезна кръв подкожно и се наду, точно като орех. После стана тъмно лилаво. Разнесе се постепенно, но си болеше като синина. Мисля, че тогава ми казаха да слагам компреси с риванол.

Честити нови мъжки попълнения в отбора   bouquet.

За космите на корема - не ги пипайте, на хормонална основа са, ще изчезнат сами след раждането. Пък и без това сега не можем да ходим с голи кореми  Mr. Green.

Хайде, отивам да спя, че съм капнала. Днес като се прибрах от работа и малката реши да се гушкаме на спалнята, после си игра с косата ми, после ме лекува все в легнало положение. Накрая така ми се беше приспало, че не можех да й отговарям адекватно и направо провлачвах думите, като някой любител на чашката  Joy.

Спокойна нощ и приятни сънища   bouquet.

# 167
Добро утро.  food010

# 168
Добрутру и от мен  Hug

След малко се понасям към офиса и дано като стигна, сте понаписали нещо, че да има какво да чета  Mr. Green Голям мързел ме гони, ей  Mr. Green

Иначе за космите по корема и аз знам, че не бива да се пипат, за да не останат после и след раждането  #2gunfire

# 169
Добро утро!

Айде за поспаланките едно кафенце и да тръгва мохабета Wink

# 170
Добро утро и от мен! Grinning
Мерси за кафенцето
Ивето хайде добре дошла в отбора на сините гащи smile3525
Еха толкова много момченца,какво става тука хайде момите да се показват че нашити момчета трябва да имат избор Joy
Хриска чакаме да разкажеш как мина прегледа и купона  newsm03снощи

# 171
Добро утро и от мен.
Честити сини гащички на Ани и Ивето. Да са ви ритливи палавниците  Hug
Вчера има добри новини, така ми харесвате newsm03

# 172
  • София
Добро утро и успешен ден!
Тонеска, мерси за закуската, а и за сините гащи на първа стр. Още не мога да се нарадвам Mr. Green
Вчера доки само вика "Аз нали ти казах, че е момче", а аз Shocked "Ами неее, ама се радвам".  А той ми отговаря, че и без друго рекламации не приемат, защото работят с материал на клиента Joy

# 173
Добро утро и от мен.
Ех, това кафенце преди работа добре ще ми дойде.
Честито на мамите и таткото разбрали цвета на гащурките  bouquet
Успех и стиснати палци на чакащите резултати и преглеждащите се днес fingerscrossed
За космите по коремчето и при мен се появиха, но знам, че са на хормонална основа и не ги пипам.
Днес съм на ФМ, стискайте палци, а аз довечера ще мина да се отчета.
Много слънчев и успешен ден ви пожелавам sun

# 174
Ухаа, колко нови сини каплазани  Hug

На мен вчера ми потвърдиха за трети път /трети различен специалист/ 100 % момиче /без да знае за другите разбира се/.
Мисля няма място за съмнение.  Party  Таткото се е надул като пуяк, той искаше момиче /нали първото е момче/, аз по-скоро клонях за момче, но се радвам и аз много вече.  bowuu

Момичета, мислите ли да замразявате във фризерите продукция? Аз почвам яко производство скоро.  Embarassed

# 175
Добро ви утро!
Честити юнаци на мама Ани ,Ивето и татенцето!Аз пак с моето главоболие цяла нощ като парцал към 5 ч заспах,но днес съм като труп,освен това без причина имам болки в стомаха от сутринта,преминаваща болка,дано не съм настинала,но с тия климатици newsm78 Да минава бързо,че....... Cry

# 176
Валчо стискам палци за прегледа и на всички останали, които са днес на прегледи или чакат резултати Hug Peace
Розичка оправяй се мила - защо не си вземеш малко отпуск хем да си починеш, хем да се оправиш Wink

# 177
Добро утро и от мен

Тонеска благодаря за кафето

Честити сини гащи на мама Ани, таткото и Ивето.

Верги вече можеш да си сигурна, че е момиче.
Приятен ден на всички.

# 178
Хрискееееееееее слизай бързо да разправяш Grinning Grinning Grinning

# 179
Добро утро и от мен!!! Simple Smile
За съжаление при мен нещата не вървят много добре SadВчера за рождения ден на таткото ми казаха за изследванията #2gunfireВсички изследвания са добре,обаче........изследванията за хламиди е положителна.Всъщност ми казаха, 4е за едните е отрицателна,а за другите е положителна CryНищо не разбрах,само се притесних newsm45 smile3511.В четвъртък след обяд ще ходя при Даскалов,обаче до четвъртък SadЩе се побъркам.Дано този път да имам късмет.

Иначе за вчера-малчо ни изненада.Отиваме да го вземем от яслите, а той крещи:Тате,тате нарисувах ти подарък!Тормозил лелките цял ден да му дадат да рисува подарък за тати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт