НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 10 743
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Mr. Green
Бързо да ни обувате сините гащииииииииииииииииииииииии
Mr. Green
Еееееееееееееее, честито татенце Simple Smile Сгурно си много доволен, нали Mr. Green
Поздрави на мамчето Simple Smile

# 151
 Grinning
мерси за поздравите. Hug
страшен оня, чак не ми даде аз да си поискам гащите.
Joy

# 152
  • София
Ей татенце!!! Ха честити сини гащи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Яна, телефона на клиника Щерев е 9200901

Хриси, честит ритници !!!!
 Ей, днеска само честитки наляво надясно ха дано все така да ни върви!!!!!
 Аз пък си скубя косъмчетата от корема с пинсета, засега са малко а и не смея със самобръсначка, че после ще стане страшно !!!!!!!

Чао и лека вечер на всички!!!!!

# 153
  • София
Grinning
мерси за поздравите. Hug
страшен оня, чак не ми даде аз да си поискам гащите.
Joy
Mr. Green, нашия татко и той беше така - нормално нали все момчета искат Hug

# 154
Татко Барба и МамаАни честити сини гащи  smile3525
Хриска и Диана Да са ви живи и здрави мъжете и да ви гледат и глезят! nbirthday и тази вечер да се позабавлявате! Drunk  bigdance2
Имаше и много хубави новини днес ама не успях всичко да запомня затова   bouquet на всички и само така! Grinning
За епилатора и аз ползвам ,а ако някъде излезе някой друг косъм с пинцета.За триъгълника бях споменала с машинка за подстригване.
Мишле внимавай с бръсненето по корема че после може да ти се наложи да продължиш no

# 155
Татко Барба и МамаАни честити сини гащи  smile3525

Мерси

# 156
Честито татенце и мама Ана за сините гащи.

# 157
Честит рожден ден на половинките!!!
Честити щъркелови новини.
Хриси да се отчетеш после- а за цопването, в тебе ми беше надеждата Crossing Arms Mr. Green
Нелчо, какъв дъъъъълъг пост Laughing Отчитай се по често.
Имам час за ФМ на 26 юни при доктор Станев- някой чувал ли е за него newsm78 После съм на ФМ при Марков средата на юли.

# 158
  • София
Татко Барба, мама Ани, честити сини гащи!
Сега и аз за днешния преглед - сложете и на мен сини гащиииииииии. Всичко си му е ок на бебо и не спря да подскача Mr. Green
А за борбата с космите - самобръсначка или епилатор. Аз съм доволна от моя, има охлаждаща приставка и изобщо не го усещам. Сега не е много удачно да позваме разни депилатоари.

# 159
  • Попово
Хелооооу  Hug
как сте мацки и мацонковци, гледам развявате сините гащуря е ха да са ви честити, че и розови такива ако има  Mr. Green
за обезкосмяването- самобръсначка и крем за депилация... поне за мен това е най- удачния вариант, прага ми на болка е много нисък по време на бременност  Blush
а къде е елица  Thinking

# 160
  • София
Честити ви сини гащи Hug
Относно обезкосмаването ползвам епилатор, а за триъгълника - на козметик, че става бързо и не боли много.
Мишленце, то голямо чудо беше, но вече не съм инкубатор изтребих ги гадовете с два вида глобули.

# 161
Честити юначета на татето и мама Ана и на Ивето  bouquet
Нелчо влизай по-често, че наистина се бях притеснила за теб Hug
Пепе Елица е на меден месец и на сватба Grinning да се позабавлява малко, че като я завърти семейния живот ooooh!

Днес много хубави новини - айде все така да ни върви Praynig Praynig Praynig

# 162
  • Стара Загора
Честити момченца и от мен!

Относно епилирането, аз не съм престанала да си използвам епилатора за навсякъде, както преди - крака, мишници, триъгълник, всичко. Не забелязвам да ме боли повече от преди, както и да е забавен растежа, няма такова нещо. Обааааче - появиха ми се доста по-тъмни и по-дълги косъмчета около пъпа, които ме дразнят ужасно, но няма да ги пипам, щото ме е страх, че после няма да изчезнат.

Аз смятам другата седмица да ходя на преглед и силно се надявам всичко да е наред с бебчо. А дано и да може да се види дали е момиченце или момченце.

Hug на всички

# 163
Астера и аз забелязвам, че по корема имам тъмни косъмчета, ама и мен ме е шубе да започна да ги махам, че после няма да има спиране. Предполагам, че е от бременността нещо - хормони Wink Стискаме палци за прегледа Peace

# 164
  • Попово
при мен коремните космаци изчезнаха 2-3 седмици след раждането, линеа негра малко по-късно, може би месец след това... а за Елица съм пропуснала  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт