Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 942
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 Всички сте се женили в жегите Grinning
Дани,честит празник и на вас-много да се обичате и разбирате Hug
 Елвинг,има една скАла с рейтинг-1-2-3-4-5 точки-цъкваш на (естествено Simple Smile) 5 точки.

# 106
  • София
Дани, честита годишнина и на вас! Обичайте се все така!   bouquet Hug Много късмет, пари и деца!  Laughing
Блан, мерси!  Hug За 5-цата ясно  Wink
А за жегите и сватбите - май се права  Laughing

# 107
  • софия
то няма как да е,като раждахме в жегите  Joy Wink
кой номер беше вики,като гласувахте?на мен първо ми показа 35,а после 34  newsm78
пепър,весело на морето,мацка  Hug!ще се чуем  Wink

# 108
  • Някъде там...
Благодаря ви момичета за гласовете   bouquet
Охх направо се побърках вече с Виктор , не искаше да спи и толкова много му се карах, изкара ме извън нерви  Tired И сега продължава с дивеенето.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Дани честита и на теб годишнина!

# 109
Дани, честити ви две години семеен живот  bouquet Още много години да сте заедно и да се обичате Heart Eyes  bouquet

# 110
  • София
Мимс, разбирам те чудесно. При нас положението е същото, всеки ден - спи му се, но дивее Rolling Eyes А изведа ли го с количката - заспива за 5 мин  ooooh! Пробвай така, ако Вики все още иска да се вози.
Дани, раждането при нас беше на следващата година  Mr. Green

# 111
Dani777k, честита годишнина!   bouquet Още дълги години да се обичате!
Elwing, честито на родителите ти!Да са живи и здрави! PeaceИ моите тази година правиха 30 години семеен живот.
Блу, честита годишнина и на вас със закъснение.Щом се обичате и подкрепяте всичко ще се нареди.
Дано Ния бързо се оправи и да свалите лепенката. Hug
MimSss, гласувах. Peace

И да се похваля - от вчера Вики няма напишкани гащи. Simple SmileЕ навън сме с памперс и понякога е сух (ако сме за кратко), понякога - не.Но в къщи казва всеки път.Даже вчера и навън каза и я издържах за първи път.В първия момент се дръпна, но после си свърши работата.
Надявам се до септември да се е научила, че нали ще е ясленче. Simple Smile

# 112
Честити годишнини на Блу, Дани и родителите на Елфчето! Много здраве, любов и разбирателство   и прекрасни нови попълнения в прекрасните семейства  Winkbouquet Hug
Мимс, успех в конкурса  Praynig
Ембър, браво на Вики  Hug
Блу, как е зачервяването на Ния около оченцето?
И ние се бракувахме  Laughing в жегите. Ама аз нали си падам по високите температури, та много държах да ми горещооооо  Crazy Имахме хиляди трудности около сватбата, но това беше един от най-прекрасните дни в живота ни - първенството в класацията вече държи раждането на мишленцето ни  Laughing

Ох, аз вече незнам какво да го правя моето падащо човече  Rolling Eyes Не успяват да заздравеят старите рани по коленете и правим нови. А в тези жеги не мога да я изкарвам с дълги панталони  Sad Аз все се шегувам, ама май наистина трябва да търся някакви наколенки  newsm78

# 113
  • Някъде там...
Добро утро мацки,
лек и спокоен ден ви пожелавам и малките да не ни ядосват много  Crazy

# 114
Мимс, много хубаво кафе си ни сложила, на страхотно място. Успех и от мен в конкурса и гледам доста килца си свалила вече  Peace.
Ние пък днес имаме годишнина от сватбата. Правиме четири години съвместен живот  Laughing.
Но дечурлигата ми нещо са леко неразположени. И двамата започнаха с Т и са с червени гърла.
Vst_80, вчера и ние севтосахме д-р Аламурова. Т и при двамата беше еднократна, но 39гр. Засега удържам положението и май вървиме към подобрение  Rolling Eyes.
Ember, браво на Вики  Peace.

# 115
Adrianska, честита ви годишнина!   bouquet
Много любов и разбирателство!
Vst_80, и ние сме така, Вики е непрекъснато с рани по краката и ръцете.Тъкмо беше зараснало коляното и вчера падна на същото място.А днес вече имаме рана и на веждата.Хич не гледа къде върви.Трябва да вървя с памук и кислородна вода в чантата.
А иначе сама си казва, че е ДАМА  hahaha , ама дама с рани по колената.

# 116
Честит повод за почерпка на adrianska и останалите! Ние се разписахме през април.  Rolling Eyes
Ember , и Дани е ранен навсякъде. Дори на врата е одран. Казва че има "ух". Laughing

Та да се похваля че Дани е добре newsm35 То човек да не посмее да се похвали. Още два дни ще пием антибиотика и спирам, че ме е страх да го прекъсна още. Инъче има апетит всичко е ОК. Другата седмица ще го водя на хомеопат и ще му правя бабиното лекарство с мед, масло и орехи за подсилване.
Днес смятах да го водя до плажа, но реших да не преигравам, а да изчакам да спрем поне антибиотика. Сега спи, но преди заспиването голям рев беше за биберона. Crossing Arms Сълзи ,сополи, подпухна, зачерви се и всичко за повече от 40 минути. Ужас. Еми дадох му я и секунди след това се тръшна и заспа. Пак я скрих, но незнам дали преди всяко заспиване няма да е така  Thinking  Cry

# 117
  • София
Адрианска, честита годишнина! Много щастие, късмет и любов!   bouquet  И да се оправят Боби и Сашко! Praynig
Карим, радвам се че сте по-добре! И аз те съветвам да не ходите сега на плаж. Също и да не спираш АБ, щом го е почнал - добре е да излекувате гърлото, а така най-много да завъдите резистентни микроби.
Ивчо днес е кисел и направо не издържам  Close
Иначе и ние сме с ожулени ръце и крака всеки ден.  Crazy
Айде, до после  Hug

# 118
Adrianska честита годишнина! Още много години любов и рабирателство. Дано Боби и Сашко да се разминат с еднократно повишаване на температурата.
Карим наистина изкарай пълния курс на антибиотика. И после идете на хомеопат да ви предпише нещо закрепващо имунната система. А може би трябва да изчакаш за махането на бибата. Когато са болни децата трудно се успокояват без любимата биба или играчка.
А за раните по коленете направо не ми се говори.  ooooh! Тъкмо заздравее едната и получава друга, но няма как. Надявам се да израсте този период по бързо.

# 119
  • Някъде там...

Здравейте пак от мен Simple Smile

Адрианска честита ви годишнина. Още много много да се обичате! Бързо оздравяване на малките!

Каримче тези АБ са нож с две остриета както знаеш, аз вечеприбягвам първо към хомеопатия, защото ми писна и на мен от АБ. Давай на Дани за гърлото Хомеожен 9СН, разтвори му го в малко водичка и през час  му го давай първия ден. В аптеката ще ти кажат пак.Това действа безотказно както при Вики, така и при мен. Също при съмнения з анещо веднага Осцилококцинум или Парагрип. И вече ако 3-4 дни не минава тогава лекара ще ми назначава АБ. Нашето педи дори ни изписа преди и хомеопатични за температура. Много съм доволна от хомеопатията.

Марулка, Ембър браво за махането на памперсите  Peace Ние сме до никъде, препикаваме си килимите и това е  Mr. Green

Блу дано Ния няма проблеми след махането на превръзката! И Ембър и вие след 10 мес. да нямате проблеми с оченцата!

VST80 браво и на вас за бибата. И аз мога да се ппхваля вече , че и ние от 3 дни сме без БИБАаа  Party И то Вики е видя , че някаква мръсна ,такава за хвърляне вече и му обесних, и двамата е хвърлихме в коша. И като го пита някой къде му е бибата, той отговаря-В кошя  Mr. Green Помрънква от време на време за нея , но му казвам и млъква. Карим не му е махай сега на Дани бибата точно като е болничък, изчакай да се оправи и тогава.

ММилена и Ралка бързо да се оправяте  Naughty

Анди благородно ви завиждам за екскурзията!  Уж моя все гледа мачове пък нищо не печели  Sick

Бубче, Пепър приятно изкарване на морето и хубаво време да си пожелаеме! Ние тръгваме в събота сутринта и още нищо не съм почнала да стягам  Sick Само купихме по-голям стол на Вики, от 9-36 кг, че досега карахме с едно столче от 0-13 кг, но вече е много неудобно и го продадох.

Elen@ хайде и от тебе чакаме хубави вести! Леко раждане ти пожелавам!

Elionka честит рожден ден , мацка със закъснение. Бъди жива, здрава и много обичана! Много щастие, късмет и успехи във всичко!   bouquet   bouquet   bouquet

Айде лек ден и сори ако съм пропуснала някой  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт