Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 939
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  Hug
Аз не може ли поне през ден да се излагам тук  Embarassed Embarassed Embarassed Блан, както винаги не съм разбрала, съжалявам  Hug
Пух и аз не бях чувала за тези гащички  Laughing Лори много обича да я оставим голичка и да тича из стаите и винаги препикава пода - много е смешна защото я е шубе  hahaha понеже започва да се пързаля по мокрото.
Бубче, и аз много се радвам да те видя  Laughing Hug Весело изкарване и лек път  на вас и на Пепър Hug Ще чакам с нетърпение мнооооого морски снимчици.
А аз за сега си се радвам на успеха с бибата и хич и не бързам с памперса  Laughing
Елфче, на теб приятно гледане  Hug

# 91
Лек път и хубаво време на моряците Пепър и Бубчето Hug. Дано слушат малките фъстъчки и да им хареса пясъка и водата  Nature Sunny  sport027

# 92
  • у дома
мерси за темичката   bouquet
Eliona  newsm51  ura

ние пък с татито имаме годишнина от сватбата Mr. Green цели две годинки Laughing ето малко снимки от днешния ден ЦЪК  Laughing

Ember, дано не се налага да слагате очила  Praynig  Hug засега сме добре, макар да има дни в които да плаче много след сън, но се надявам да отмине.. другата седмица ще сме на преглед след като махнем лепенките след курса със затваряне на здравото оче  Peace

mmilena, Karim много  Hug Ralka, много се радвам, че се разписваш  Hug Margo, и за вас се радвам, ама мвооооооооого  Hug  bouquet стискам палци нещата да се наредят още по-добре  Hug Pepper, bubche много слънце за моренцето   grinning039 Andy завиждаааааааааааам  Mr. Green  newsm44 newsm51 Нори  Hug Mama_Galia, ама пиши повече, де  Naughty cvetyab  Hug  bouquet

при нас има някаква светлина в тунела  Whistling но засега ще премълча подробности  Stop отделно може да намажем с ния за ден-два-три малко моренце във варна  Whistling Mr. Green когато разбера със сигурност ще пиша на варненки за още малко телефони, че тези дето ги имам не ми стигат  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 21:09 от blueeye®

# 93
  • гр.София
 Днес много досаждам (пък и надзъртам за нещо поотлежало от бара на Елиона) .
Блу, пожелавам ви " и живели дъ-ълго и щастливо" Hug
 И скорошни хубави новини!(Постът ти е шарен като детска книжка Grinning)

# 94
  • Sofia
Мацки, благодаря ви още веднъж за пожеланията!!! Когато човек мине 25 години Mr. Green (няколко пъти)си пожелава преди всичко здраве и живот. Ако това го има - винаги ще може да изкараме парички за всичо останало!!
Хайде, последно разливане за мое здраве!!!

# 95
  • София
Блу, честита ви годишнина! Обичайте се все така!  Heart Eyes Hug  bouquet И да няма повече тунели!  Hug
Блан, докладвам за филма - очаквах като че ли повече, но съжалявам че свърши  Crazy Heart Eyes И пожелавам на всички ни да изглеждаме така чудесно на 50г  Mr. Green
Аз видях такива гащички, дето ги описвате на Яна на Нори, но тогава не я питах за подробности. Къде се продават?
Браво на заспиващата сама София Hug, Ивчо още не е дорасъл  hahaha  Tired Браво и на сбогуващите се с памперсите!  Peace

# 96
Blu, честита годишнина  bouquet

# 97
Eliona, честит рожден ден с малко закъснение. Пожелавам ти, както ти го написа, здраве и живот!

Блу, честита годишнина на вас. Много щастие и само светли пътища   bouquet.
Ембър, дано не се наложи да слагате очила  Praynig. Тези полу-памперси, които ти описваш са отвратителни. Не са толкова малки, като дамска превръзка, а са големи колкото памперс, само където не се залепват отстрани, ами на гащите. Но, при едно напикаване и стават като дюшек голями. Аз съм ги ползвала при Боби и не съм доволна. За тези гащи пък, които са с найлончето и не пропускат, съм чувала, че много запарват. Най-добре си е да си седи по гащи детенцето, пък все някога ще разбере, че не трябва да пишка в гащите  Peace.
На тръгващите към морето, лек път и приятно изкарване.

# 98
  • София
Привет!
Вече по разходки ли сте?  Rolling Eyes
Чрд на tsveti-j!   bouquet Не че ще го види  Simple Smile
Аз имам повод да почерпя днес - нашите правят 30г семеен живот  Grinning

# 99
Елфче, честита годишнина на родителите ти  bouquet Още много години да са заедно и да се радват на още внуци Hug

# 100
Блу честита годишнина!Все така да  се обичате и подкрепяте!  bouquet

Елфче честита годишнина на родителите ти!  bouquet Да са здрави и да гледат още внучета. Wink

В понеделник следобед излязохме на разходка и тъкмо стигнахме в парка започна да вали. Скрихме се в едно кафе, но Тони тръгна да се разхожда под дъжда. Едвам го прибрах преди да се изсипе пороят + светкавици и гръмотевиците. Днес пък стана толкова топло че го съблякох самоо по гащички. Няма угодия за мен. Wink А с памперса сме до никъде, т.е. аз го оставям без памперс и като резултат ми се увеличи прането и чистенето, защото дамо вървя и бърша локвички. ooooh! Но през деня ще караме така с надеждата да почне да си казва сам.
В петък или събота се прибираме в Пловдив, така че Miss74 може да организираме ншкош срещичка, но за предпочитане към 5-6 ч. следобед. Hug На мен центъра ми е удобен, а и на теб мисля.

Лек ден на всички и много усмивки и  Hug от нас.

# 101
  • Някъде там...
Здравейте мацки,
нищо не съм чела от тази темичка, нямам никакво време нещо. Но след малко ще е почна  Mr. Green

Честити празници на всички с поводи!

Момичета ще гласувате ли за Вики http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=166  Heart Eyes

Айде до после.

# 102
  • гр.София
 Ъ-хъм, гласувах! Щото е адски готин.
 Макар,че състезанието е не по чаровност, а по многобройност на родата.

Елвинг,честито на вашите  bouquet

# 103
  • София
Благодаря ви!  Hug
Блан, права си за гласуването  Confused Но как се прави не разбрах, трябва да се регистрирам ли?  Blush

# 104
  • софия

Аз имам повод да почерпя днес - нашите правят 30г семеен живот  Grinning

да са ти живи и здрави и много да се обичат и уважават!
а ние пък правим две  Wink!

Общи условия

Активация на акаунт