Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 917
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Eliona,

чеситит рожден ден   bouquet Много щастие и любов ти желая  newsm59

Амбър - дано Вики да израсте проблема
Карим - дано АБ побързо подейства. Сигурно много му е паднал имунитета след тези боледувания. Защо не питаш след като се оправи да пиете нещо за усилването му.

Ммилена - оздравявай бързо

И добро утро и на всички останали  Laughing С това хубаво време и днес никой няма да пише.
Вчера купих от специалните гащи за сваляне на памперс ( тези дето му мокрят, пък не пускат на пода  Laughing), ама трябва поне още един чифт - да не стават много локвички  Wink . Взех му и слипчета ( мнооого сладки са). Между другото цяла седмица в Премаман има намаления - 10-20 % и според бройки закупени стоки.

Приятни разходки  Heart Eyes

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Eliona!

Много здраве, късмет и усмивки!

Karim, бързо оздравяване!Какво е това чудо при вас, измъчи се детенцето.Дано бързо подейства АБ. Peace
Mmilenka, и на теб бързо оздравяване!Как е Марти?
Vst_80, не се притеснявай, ако има проблем той се вижда с просто око.Не се тормози излишно.Аз имам проблем с очите и за това обръщам повече внимание.
Блу, Ния как е?

# 77
Pouh, какви са тези специални гащи?За първи път чувам. newsm78
На мен пък ми казаха за някакви парчета, нещо като дамска превръзка, като се напишка да не тече по краката.Ама не съм виждала.Някой чувал ли е?
Пък вече имаме два "фала" на дивана...докато се научи...
Иначе днес сутринта пак си каза и пишка в гърнето. Simple Smile

# 78
Eliona, Честит Рожден Ден и от мен newsm59 Много здраве и много щастие  bouquet

# 79
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на ELIONA!!!  bouquet

# 80
  • София
Pouh, какви са тези специални гащи?За първи път чувам. newsm78

Гащите са от памучен хавлиен плат като отпред и отзад са допълнително подплатени с нещо найлоново отвътре ( как звучи само), което не дава възможност да се изтича навън, а в същото време му държи мокро и неприятно. Перат се. Мисля, че са на някаква фирма Бамбино- само два размера - според кг. - ние сме 11-13 кг, другите са 14 кг- и  нагоре.... Струват около 10 лева едните. 

# 81
  • Sofia
Мацки, благодаря ви!!!
Понеже още няма 13.00 часа ще започнем с нещо леко Wink ама цяла кана

# 82
  • София
Честит рожден ден на ELIONA и от мен!!!   bouquet
По именно ще ми е трудно да изброявам всички, на които имам да пиша,ама ще се пробвам Mr. Green
Първо се надявам всички болни да оздравяват много бързо и да ги чака едно лято пълно с много игри,ваканции и усмивки. Стига толкова трудности. Crossing Arms
Вст, дано всички лоши неща при вас са приключили Praynig
Блу, Ембър, на нас доктора ни каза,че тези неща имат огромен шанс да се израстат, аз на това разчитам, защото Ина е много предразположена към късогледство и има опасност да развие диоптър. Затова към 3 годинки ни е също ще трябва да ходим пак на преглед.
Марги, много ведро звучиш и това ме радва. Аз каквато съм си смотана не мога да си представя да започна всичко на ново на изцяло непознато място, за това ви се възхищвам Hug
На Ралка и Милена им желая бързо да минат тези сдухани периоди!
Анди,честита ви печалба, да я оползотворите ама много качествено Twisted Evil
Ние в събота заминаваме за Созопол. Мисля да си поръчам тир да ни извози до морето и после да ни върне обратно,че иначе не виждам къде ще побера целия багаж Rolling Eyes На Ина това ще й първото море и ми е много интересна реакцията й. Като знам колко обича да си играе в пясъчниците, предполагам,че няма да мога да я прибирам от плажа Thinking Надявам се времето да е хубаво,че не ми се ще да си седим затоврени в хотела, но пък каквото такова, важното е,че ще сменим малко обстановката.
Колкото и да ми е тъжно и да ме е срам, детенце още е с памперс и още си заспива с биба. Трябва да ги махам и направо се чудя от кое да почна. При тоя зор с кучешките зъби май ще почвам на морето от памперса newsm78 Няма нито един кучешки и нито един кътник, а по цяла нощ е едно мрънкане и скимтене.  Crazy Като избият поне и кучеките се захващам и с биберона Peace Качих 3
снимчици, за да не ни забравяте и обещавам като се върна от морето да кача много Laughing

# 83
  • София
Eliona , всичко хубаво ти желая! Честит рожден ден!   bouquet

Анди, браво, много се радвам, а във Виена е прекрасно!

Карим, опитайте с нещо друго, хомеопатия, например. То с тези антибиотици през седмица  Thinking, горкото дете, дано скоро се оправи  Praynig

Марго  Hug А вие в кой квартал сте?

И аз свалям памперса вкъщи, има някакъв успех, пък ще видим  Rolling Eyes Взех му слипове, обикновени, много е смешен с тях и някак пораснал

# 84
  • варненка от София
Честит празник на Елиона! Сърдечни пожелания за много здраве, щастие и много усмивки!   bouquet

Аз вече тотално мога да потвърдя, че махнахме памперса, стана от раз и наистина безболезнено. Биберона, обаче си го търси и не я насилвам, защото знам, че и него ще го хвърли от един път, така както спря да пиша и ака в памперса. Много се вълнува когато пиша и в голямата тоалетна и е адски горда от себе си, а за акото си казва и то също е в гърнето. Проблем има с изпишкването вън, стиска и категорично не иска да полива цветенцата, да прави пътечки от пишо и каквито и да ги измислям, стиска и пишка в нас или ако има обществена тоалетна със седалка. Така вече на три пъти препикавахме новия МОЛ  Mr. Green

Иначе ние сме си цялата фамилия от два дена вкъщи, татито ни е болен и аз не мога да се организирам за нищо, голяма мъка.

Иначе и ние се гласим да ходим на море  Joy, но ще се метнем не на Златните както беше първоначалната идея, а на Приморско, поне за сега така го мъдрим. Миналата година бяхме на Златните и през два дена си идвахме до нас да си поливам цветята и да храним рибоците  Mr. Green

Карим, и аз се шашнах с тези антибиотици, наистина не е май много добър вариант. Опитай с хомеопатия, с бабешки лекове, тези доктори наистина са много лесни на антибиотици. Стискам палци да се оправи бързо детенце и да имаш по-малко притеснения от този сорт.

Бързо оздравяване на Милена.

# 85
  • гр.София
Да си жива и здрава,Елиона и все така чаровна!

Бубче,а добре появила се Hug! Приятно изкарване на морето!
 Мимс, Пепър,вие тръгнахте ли вече?
 Ние сме чак в края на август-на Созопол.(Ако оцелеем дотогава,де).

Ралка и Милена-горе главата. Може би ако пишете по-често и духът ще се вдигне Hug
 Дани на Карим-да оздравява, а също и оченцата на Вики на Ембър.

За среща-вече нямам търпение Simple Smile.
 П.С Вст, концертът на Бон-бон е на 20 юни. Освен да идем аз и ти  Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 13:16 от blanc

# 86
  • В ЛЮтеницата
Eliona, Честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и винаги обичана и горда - мама на Димана!

Дано всички проблеми с оченцата на дечицата да отшумят с възрастта!
Карим - стискам палци Дани да се оправя вече - като пораснат и всички зъбки да му заякне имунитета, че наистина много му се събра, а и на теб...
Ние утре тръгваме за Несебър и в момента събирам багажа - добре, че колата е огромна... Лора е много щастлива, че ще ходи на "мойе", дано да не се уплаши тази година от водата. Миналата не можах да я извадя, но тази се съмнявам, защото не понася да и се мокрят очите - много странно защо пищи така...
Съжалявам, че ще изпуснем срещата, а след морето и ние ще сме само за съботно-неделни срещи, че на 30 ми е първия работен ден - ужасно се притеснявам доколко ми е останал мозък в главата....

ааа и Лора е без памперс в къщи през деня, но сега на морето дано не разваля наученото...

Ралка и Бубчето - не повярвах на очите си! Радвам се, че ви мернах!

Слънчево време на всички, които ще ходят на море и много приятни емоции с малчуганите! Същото и за тези, които остават и искам снимки от срещата!

# 87
Честит рожден ден Елиона! Много здраве и любов!  bouquet

Тези дни не ми остава време да пиша. Тони се е лепнал за мен и не ме изпуска от поглед, а и от ръцете си. Само иска да го гушкам и то трябва да съм права. Почна да гони баба си за да не го вземе случайно. Явно доста съм му липсвала и сега си наваксваме раздялата.
Искам да пожелая слънчево време и приятно изкарване на морето на всички,които са се запътили на там. Ние ще пропуснем и това лято, с надеждата за другото да успеем да стигнем до морето.
Марулка вие сте си на морето.  Wink Ама си е друго като не си в къщи, да почувстваш че си на  почивка.
Болничките да оздравяват. Hug

# 88
  • София
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава, обичана и уважавана!  Laughing

Бързо оздравяване на болничките!  Praynig
Много хубави емоции и слънце на заминаващите!  Grinning
Аз пък след малко ще ходя да гледам Кари и Ко  Blush Laughing
Цункам ви!

# 89
  • гр.София

Аз пък след малко ще ходя да гледам Кари и Ко  Blush Laughing

Чакам отзиви Simple Smile

Пепър,лек път и на вас!
 Кайли,пожелавам ви и на вас море за вбъдеще Hug

София спи на обяд с памперс,понеже тогава върши по-същественото.Ама се и събужда,което е кофти.
 Да ви кажа,все по-често си заспива без носене на ръце. Не вярвах,че ще доживея този миг.

Общи условия

Активация на акаунт