Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 916
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Анди  супер, супер newsm10,

честито. Аз финалът бих го пропуснала ( не съм голям фен на този спорт - много добре спя на футбол - за яд на мъжа ми  Grinning), но Виена е прекрасен град. Наслаждавайте се особено в този сезон

# 61
Ади, отговорил е на въпроси със СМС от сайта на Диема, защото гледа онлайн мачовете. По принцип ние не играем на подобни игри (единственият път завърши със 100 лв сметка от играта на Мтел с Поло-то Embarassed), но той решил да пусне, защото на мен много ми се ходи до Виена. А той въобще не е запален футболен фен и сега страда колко скучно ще му е на стадиона. Mr. Green

marulka_s, той и затова беше сигурен, че е поредната измама. Особено след като са му казали да си даде данните по телефона. #Crazy Той разбира се отказал, та се наложи да ходим до офиса на Карлсберг в Бизнес парка в Младост. Mr. Green Едва ли досега са имали случай на толкова мнителен печеливш... Mr. Green

# 62
Привет, муцки! Набързо се записвам да ви информирам, че със Стефчо сме живи и здрави и доста мързеливи  Embarassed. И ние като Нана77 все още имаме проблем с яслата /първа резерва до момента/ и никаква яснота кога ще се променят нещата. Много съм притеснена, защото връщането ми на работа е спешно, а аз нямам представа какво да правя Стефчо до октомври /тогава са най-близките шансове за прием/ и засега си трая, но има реална опасност да загубя добрите си позиции в службата.
Честито на всички със щастливи поводи! Аз успях да прегледам само тази тема засега и малко "завидях" с най-добри чувства на Маргото и Цвети. Така ми се иска и на мен да сменя обстановката. Спирам да пиша, защото съм в едно надупчено състояние "Никой не ме обича, никой не ме уважава, хлъц" и сигурно звуча като Шишо Бакшишо.

# 63
ехеееййй, много съм щастлива днес! Обадиха ни се, че сме спечелили пътуване за двама до Виена и билет за финала на Евро 2008. bowuu

ЧЕСТИТООО!!!!!  Heart Eyes  Laughing  Laughing  Laughing
И от мен честито Hug
Ако срещата е тази събота ние няма да дойдем, че ще пътуваме Confused

# 64
Запис  Laughing
Ади,Дани много яка темичка   bouquet  bouquet

# 65
AndyB, честито!Все си мислех, че никой не печели от тези игри...Браво на половинката ти!
Ralka Balka, не така! Simple Smile То това дъждовно време всичките ще ни депресира...Горе главата! Hug
MamaMargo, много ми е интересно да те чета.Включвай се по-често. Peace
Мама Галя, как хубаво си цопкат в локвите... Peace

Днес водихме Вики на очен.За съжаление се оказах права - има проблем. Tired
Криви и двете оченца, много малко (около 5 до 10 градуса) и го прави на моменти, но за сега ще чакаме.Викат ни пак след десет месеца, до тогава ще следим и наблюдаваме.Има шанс да го израсте, ако ли не - ще слагаме очила.
Много е малка, не може да каже какво вижда, разплака се от апарата за определяне на диоптъра...Та така.
От два дни свалям памперса в къщи, първия ден в къщи си казваше и пишка в гърнето.Вчера обаче бяхме на село и там играчки, хора, улисва се и два пъти се напишка.Беше много смешна - стои разкрачена с мокри гащи и не смее да мръдне. hahaha Днес пък сутринта се инатеше, седне и след секунда стане от гърнето и така не знам колко пъти.Как не й омръзна.До обяд не е имало фалове, сега като я взема от баба й ще видя как е било следобед.
Ама няма връщане назад, купила съм гащички и ще се учи, няма как. Simple Smile
Моя работен ден приключва след малко.
Лека вечер на всички!

# 66
  • София
Ембър, дано след 10м вече всичко е наред!  Praynig  Praynig Praynig
Ралка, гушкам те!  Hug
Анди, страхотно е!  Grinning Hug Нали няма да пропуснете мача все пак?  Laughing

# 67
Привет и от нас! Ние пак сме с антибиотик и вече ми иде да се гръмна. Говорих с двама лекари за по-достоверна диагноза защото въобще не ми се искаше да му давам антибиотик. Ужас просто, на две седмици му изписват нещо и той не може да се възстанови. Пак е с ангина, с пъпки по сливиците, които за щастие не са гнойни все още. Потдържа температура и от страх да не направи гнойна ангина започнахме с Макропен-а.

# 68
Запис  Sad Пак съм болна ,и пак с антибиотик.Нямам сили за нищо,ще пиша в по-усмихнатите ми дни.
Целувки на всички.

# 69
МамаМарго, успех с английския и счетоводството Peace Много целувки на децата Hug
Карим, нагушкай хубаво Дани от нас Hug Много му се насъбра на детето, дано бързо му подейства АБ Praynig
Ембър, успех и на Вики, дано ви се разминат очилата Praynig Hug
Миленка, и ти бързо се оправяй Hug
Много станаха болните Confused

# 70
  • Sofia
Анди, браво-о-о-о мацка!! Hug Айде сега във Виена да направите едно полуавстрийче Joy Joy
Карим
, цункай Дани и бързо оправяне! Миленка и ти също!
Ембър, надявам се Вики да израстне проблема и дано не се наложи да сложите очила.
Хайде, чао от мен и се пазете за  утре Mr. Green

# 71
  • софия
запис

# 72
Ралка   Hug
Ембър, дано наистина го израсте Вики и да няма проблем  Praynig Как ги забелязвате тези неща  Thinking Аз каквато съм паника започнах да се взирам в Лори  Embarassed
Карим, много гушки за теб и милото мишленце - наистина много се намъчихте  Sad
Миленка, дано по-бързо се усмихнеш  Praynig  Hug Heart Eyes
Стига вече с тези болести  Crossing Arms Какво е това чудо дето ни е налегнало  Cry
А Елионка ме вкара в яки размисли - да не би да имаш някакъв празник, бе мацка, или аз изпуснах нещо  Embarassed
Дани, що така само със запис  Sad Надявам се всичко да е наред при вас  Praynig Hug

Ние вече 3-4 дни сме изцяло без биба  Laughing - казах й че прахосмукачката я е лапнала, и тя милата на всички разказва "буто ам-ама биба" Сега милото все си пази бебето да не би да последва бибата  Sad - май не избрах правилната тактика, ама вече няма връщане назад  Rolling Eyes

Блан, бяхте ли на концерт - ще чакам да разказваш  Hug
А срещичката в събота ли остава - и казвайте бързо къде, докато има още желаещи. Май времето ще е хубаво, та ще е приятно да е някъде навън  Peace За мен е все едно къде ще е, само да не е рано сутрин  Embarassed Дано да се организираме, ще ми бъде много приятно да се видим  Heart Eyes Hug и сладурковците да си поиграят.

# 73
Така е като пиша без да гледам  Embarassed

Елионка, ЧРД, мила!
Желая ти много здраве, късмет, усмивки и любов от всички около теб!

# 74
Честит рожден ден Елионка!Бъди все така усмихната ,бойна и позитивна мама и жена!И разбира се здрава,за да се радваш на прекрасното ти семейство,което ти пожелавам да разраснеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт