Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 895
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз пък нищо не виждам  Thinking  Ааа, видях го и аз като Елиона Joy
Марго, радвам се че пишеш!  Hug Ако може и да е по-честичко  Blush
Ембър, дано всичко е наред и твоите притеснения са неоснователни!  Praynig Hug
Албена, браво за бъдещото момиченце на сестра ти!  Heart Eyes
Трансформера беше посрещнат с голяма радост Crazy
А, пропуснах - имаме си още едни кучешки  Mr. Green Останаха "само" още 5 зъба  ooooh!  Tired

# 16
  • София
Добро утро на всички!

Аз вече работя. Дежурна съм и двата дена. Кало ще е на бабиндом поне за днес. Утре Митко ще го гледа. Тази сутрин започна малко по-добре. Получих мейл, че Кало е приет по второ желание в яслата, която не ми се иска много много да го записвам. Но поне съм вече спокойна, че някъде е приет. Та ще чакаме трето класиране така или иначе. И после ако не стане там където искам, ще го запиша, където е приет.  Wink

# 17
  • гр.София
 Привет!
 БЛагодаря на тандема Адрианска-Дани за новата тема  bouquet!

Анди, да е жив и здрав татко ти!

Мис74,и София не е кръстена. Нещо не ми идва отвътре.

Елвинг, супер си се справила с подаръка. Макар че и най-обикновения подарък -топка-винаги е хит.

Нана, мисля си,че Директорките ще получат разрешение да си увеличат впоследствие групите и първите чакащи ще успеят да влязат. Но щом имаш вътр. инфо-ще се ориентираш,какво да правиш.Успех.

Нори,честито-честито-честито! За изпита,де...

Честита количка и за бебчето на elen@.

Марго, и аз чакам много подробни разкази.

ПС.- Я-а-а,какъв мъж Crazy!

# 18
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Mamajenibouquet Отдавна не е влизала в темичката ни, дано да са добре.

# 19
  • София
Честит рожден ден на Mamajenibouquet Отдавна не е влизала в темичката ни, дано да са добре.
Hug  bouquet

# 20
  • варненка от София
Привет и от нас в новата темичка. Умряхме си от жега, поне на мен ми е адски топло.

Два дена си организирахме семейно посещение на новия МОЛ, аз доволна, ама мъжлето не много. Шушел се сдоби с два чифта сандалки на Фокс за по 10 лв. Хубавото на новоткритите магазини са и намаленията, много неща има, но и много народ. Останах разочарована от надутите цени на Бъргър кинг, в Америка са за жълти стотинки, а тук са по 7-8 лв сандвич  #Crazy

Иначе днес нали е задушница и нищо няма да правя, нито ще чиста, пера, нищо. Лягам пред тв-то и това е.

Нана честит ви прием. Аз вече казвах, че семейно сме против яслата и няма да я пускаме на такова чудо, ще чакаме градината. Аз ще си я гледам.

Мерсаж за темичката още веднъж и ставам.

Марги, забелязах липсата ти и се чудех къде си, как е канадския живот, грабна ли ви вече, разкажи по-подробно. Hug

# 21
  • гр.София
Привет и от нас в новата темичка.

Иначе днес нали е задушница и нищо няма да правя, нито ще чиста, пера, нищо. Лягам пред тв-то и това е.

color]
Голямо ти благодаря smile3521 Сега вече си имам мотив...
 Не знаех,че на Задушница не се шета.Обяснявам си защо бабите седят цял ден на масата в двора и четат вестници.

Честит Рожден ден на Мама Жени  bouquet!

И се сещам за Мама Галя и нейните юнаци.Къде сте?

# 22
  • София
Аз пък точно на Задушница се разшетах  Thinking Но като не знам, че не се прави - дано да ми е простено.  Rolling Eyes
Блан, нали Нори каза, че мама Галя ще бъде в СФ чак есента, сега са виладжии  Peace
Моят синковец пак не иска да спи и ще прибегна отново до приспивна разходка с количката навън.
Нана, честито ви класиране. И ние като Шушето ще пропуснем яслата обаче.
Айде, до после  Heart Eyes

# 23
  • гр.София

Блан, нали Нори каза, че мама Галя ще бъде в СФ чак есента, сега са виладжии  Peace

Виладжии, но пише във Форума. Да намине и към нас малко.

ВСт,как сте с хремата?
 Ще се организираме ли през седмицата ?  Анди ?! Laughing

# 24
Блан  Hug Знам ли и аз как сме  ooooh! Отшумя за един ден и после пак се завърна, а от вчера и покашля - мисля си, че секритите я дразнят и затова. Опитах се да видя дали не я тормози пак зъб, ама тя не дава  Twisted Evil Иначе друго нищо й няма, ама знам ли дали да я водя на среща  newsm78 Ще я видя как ще е и утре и ще я водя на лекар ако не се оправи  Peace Засега само се инхалираме и давам витС, пък да видим.
Днес ще има малко слънчице в деня ми  Laughing - обадиха ми се дечицата да ме поканят на тържеството им днес. Много се радвам, че ще ги видя. Дано Лорката да слушкае, въпреки че незнам как ще издържи да седи на едно място в театъра  newsm78
ЧЕстито на празнуващата мама днес   bouquet

# 25
  • София

Виладжии, но пише във Форума. Да намине и към нас малко.

хи-хи, не съм я засичала аз
за среща и аз съм навита Grinning
място, час? ще гласуваме ли пак?  Crazy

# 26
Здравейте  Hug
Лори вече има своето бойно кръщение в театралното изкуство   Laughing и то не къде да е, а в Народния театър. Много съм горда с моето слънчице - повече от час е седяла без да помръдва на столчето, вперила поглед в сцената  bowuu Дечицата ми бяха повече от прекрасни, напълниха ми сърцето  Heart Eyes - имах нужда от тази голяма радост. Не успяхме да догледаме сценките на всички класове, че на Лори щеше да й дойде в повече още 1ч., но важното е, че си видях дечицата. Лошото е, че не можах да ги поздравя за представянето, но им се обадих и те звучаха много щастливи. Ще гледам другата седмица да отида да ги видя, докато не са се разбягали, че нали са ваканция  Laughing

# 27
  • София
Браво на Лори Hug Доказа отново детето, че е добричко  Grinning  Wink Ивчо толкова време на едно място не може да стои  Laughing

# 28
vst_80, завиждам ти  Sick Виктор категорично отказва да влезе в зала, претъпкана с народ /дере се с пълно гърло  #Cussing out, драска, рита , хапе.../- писах за фиестата покрай концерта на брат му  Confused Дано ти е добричко детето и занапред! Браво и на възпитаниците ти!

# 29
Добро утро!

blanc, аз съм на линия както винаги Mr. Green...кога? къде?

vst_80, браво на сладката Лори! Hug Онзи ден заведох Гого на фризьор и той дори не пожела да седне и продължаваме да си ходим с огромен перчем. Wink

Аз пак съм мома и вчера се почувствам отново като преди...сутринта направих една хубава обиколка по магазинините с приятелки, кафенце, а като се прибрах изчистих хубаво и легнах пред ТВ-то. Въобще пълна идилия! Mr. Green
Сега пак излизам на кафе с една колежка, а следобед сме на РД на племеника ми.

Общи условия

Активация на акаунт