).Тия дни довършвам кухнята, посрещам и изпращям баща ми по трасето София- Плевен, Плевен-София
.ПОбърках го човека......
.Успех и на другите кандидат-ясленчета 

До преди малко Дари с баща й бяха тук - п ихме кафе ,гонихме кучетата в района на НДК, ритахме топка, ллки, пързалки......
За финал ревна за мен........
Аз с мойто диване нямам още такива желания, ние сме на бг земя от 2,3 седмици и ми се струва навсякъде адкси мръсно преди като че ли не ми правеше такова впечатление
Марго радвам се и за вас, че бързо се адаптирате. Откакто сме тук само по доктори ходим, излезе му някакво топче зад ухото и започна да бере и го рязаха и сега ходим на превръзки всеки ден, ама много упорито все изтича по малко, надявам се тази седмица вече да се оправим
Много е палав малкия, не може да стои за 1мин на едно място бие се, блъска,хапе, инати се, търкаля се по земята ужас
Малко и да го похваля, от един месец сме без памперс, започна да ми казва и досега нито веднъж не се напишал нито наакал, дори нощем се буди да се изпиша, много е самостоятелен, яде сам,малко се цапа, пие от чашка сам без да се намокри, само ако не беше такъв опак характер щеше да е песен
Качих и малко снимки да видите колко сме пораснали и какви коси имаме
Ние отиваме на 27 юни на Албена за 6 дена, (не че досега не бяхме на океана) предния път се разминахме, но този път може да се запознаем с някоя варненска мама, ако имате желание
Надявам се и с русенските мами да се организираме
Чао от мен засега и обещавам да съм по редовна

Искаме разказче и снимки от презокеанско!
!
После през целия път до Момчилград бях напрегната и особено като се зададеше кола срещу нас. Тия хора карат като луди без да се съобразяват с времето и пътищата. 
Ще трябва да обмисля възможностите.
Скоро не съм я виждала наживо
И по този повод пак - СРЕЩА ЩЕ ИМА ЛИ??? 
Браво на самостоятелния младеж! И бързо да ви минава ухото!

Скоро не съм я виждала наживо
И по този повод пак - СРЕЩА ЩЕ ИМА ЛИ??? 
Аз чета само за разни Люлински и Орландовски проекто мини-срещи
.Аз не знам къде да се котирам 
( друг е въпроса дали ще успея да дойда......
).
Влади си беше спечелил два билета за РД на Мечо Пух, та следобяд бяхме в НДК. Аз съм голяма, но ми хареса представлението, децата се забавляваха страшно много. После ядохме пуканки и сладолед и се разходихме само двамата. Влади не беше много послушен, но той като цяло не е. Деница пък много слушала баща си, повечето време спала
Като се прибрахме ги взехме и ходихме на пицария. Сега сме с препълнени търбуси, но бандата продължи разходката с колелетата, а аз пред компютъра. Идилия
Колкото и да я обичам Деница и да съм привързана към нея, ми идва добре един такъв следобед сама 
На мъжът ми два пъти му цепиха такова топче зад ухото и сега има няколко много мънички на това място.

Аз пък днес цял ден мързелувам 

И аз ти се възхищавам за ритъма
- аз съм си мързел и определено няма да издържа на това темпо
И аз ще чакам с нетърпение снимчици и подробни разкази
Дано Марио бързо се отърве от топчето 
Много неприятно наистина, хората вече наистина не ценят нито своя, нито чуждия живот. Радвам се, че отново си със своето слънчице
А за Лори и аз си мислех, че ще е голям цирк, даже си бях приготвила пълна чанта с книжки, играчки, моливи, солетки.... Но се оказа, че нямаше много нужда от тях - като се разкиселя накрая ги предложих, но помогнаха за 15 мин. 
.Яслата излиза в рмонт и .....няма начин.Поле ще си взема месец отпуска до септември и ще си бъдем заедно.Стискам палци да преглутнеш по-леко раздялата
.Със сигурност ще е полезна и за двете ви.А и Яна ще се чувства чудесно в нова разнообразна обстановка, нови хора и вниманието на баба и дядо
Опитай се да не мислиш негативно за този период .Залегни над учебниците