Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 957
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома
няма ли кой да сложи кафенцето  Rolling Eyes
а снимки на деца пак ли след морето?  Laughing

еее добре де, ето Mr. Green
ама и останалите фотографи да не се скатават  Naughty

# 196
Добро утро!

И аз да потвърдя, че срещата беше страхотна.....ей, ама много ги обичам тези августовски събирания! Heart Eyes

blueeye®, чакам си аз поканата за гости с торта... Crossing Arms А блатовете с орехи ли ги прави?

Вчера татито и Георги Mr. Green отидоха пак при зай-зай, пи-пи и ку-ку-ли-кака-яяя, т.е на вилата и в 20 ч като се обадих Гого вече спеше. Много му е хубаво там, а и супер близо до С-я. Та, така, самотна, си изчистих къщата и си легнах с една кутия сладолед пред телевизора.

nana77 , браво за яслата...особено след нервите, които изхаби.... Peace

# 197
  • у дома
blueeye®, чакам си аз поканата за гости с торта... Crossing Arms А блатовете с орехи ли ги прави?
Вчера татито и Георги Mr. Green

орехи, белтъци и захар  Peace по тази рецепта  Grinning я, ама Гого не бил Гого  Mr. Green

# 198
Добро утро  Hug
Айде да не се скътавам   Mr. Green ето ги и моите снимки - да ме пита човек, защо носех апарат като забравях да снимам  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=252541&photo=125

# 199
я, ама Гого не бил Гого  Mr. Green

мдаааа, има си и кодово име... Mr. Green

Само да уточня, че детето със синята шапка на Ферари не е братчето на някое августинче, а Ивчо на Elwing. Wink Hug

# 200
Здравейте!  Hug
Почна да става много горещо и още към 11,30 се прибрахме,а Тони клюмаше уморен и заспа бързо, бързо. Сега малка почивка пред компютъра преди да се запътя към кухнята.
Блу страхотна торта. Майстор си.   Hug

Много хубави деца видях на снимките. И на мен ми се иска да дойда на срещичка.

# 201
Kaili , ти само планирай едно идване към София и ние веднага ще спретнем една срещичка в твоя чест  Wink Тамън ще имаме повод, че иначе трудно се организираме  Laughing  Hug

Днес май наистина е много топло. Лори излезе с баща си по обед, а аз се развихрих с прахосмукачката  Twisted Evil Като се прибраха гледаха по-зле и от мен  Mr. Green Ама аз пък съм откачена и обожавам жегите - ако можеше така да е цяла годинаааа  Sunglasses

Елиа, браво за кг  Peace Аз съм нещо сбъркана - не хапвам почти нищо през деня, с Лори минаваме и доста дълги преходи, вечер се потя на  newsm39 и кг се качват вместо да спадат  ooooh!

# 202
  • София
Привет!
Блу, ВСТ мерси за снимките! И приятно изкарване на морето, Блу!
Вст, имам една приятелка, дето като теб обича да е мнооого топло. Направо ви се чудя на акъла  Laughing Heart Eyes
Ние днес ходихме в Южния парк, в най-голямата жега.  ooooh!  Имаше някакъв концерт и беше лудница. Но то май там винаги е така. Има доста забавления за деца, но като че ли си предпочитам нашия див Западен парк - по-спокойно е  Blush
Kaili , ти само планирай едно идване към София и ние веднага ще спретнем една срещичка в твоя чест  Wink Тамън ще имаме повод, че иначе трудно се организираме  Laughing  Hug
Peace и ще има после албумче - Кайли на соф. земя Wink Hug

# 203
Здравейте!
Мда, хубава срещичка сте си спретнали. Аз в последния момент си промених плановете  Rolling Eyes.
Ама Ивчо, вЕрно много голямо момче  Laughing.
Блу, на следващото парти, може да донесеш една торта, а не само да си точиме лигите  Wink.
Нана, поздравления за яслата Peace
Ние днес преди обед ходихме на Витоша на х. Иглика. Препоръчвам ви я горещо. Не, самата хижа, а местността около нея. Има полянки, пътеки, езерца, детски кътове, страхотно е  Peace. След обед скокнахме до Южния парк. Нямаше навалица, но имаше остатъци от сутрешното тържество  Close. Много боклуци, много  Confused.
Аз махнах и нощния памперс. Сигурно има месец вече и се буди все сух, няма защо да го запарва  Grinning.
Приятна вечер на всички  Heart Eyes.

# 204
  • гр.София

Блу, на следващото парти, може да донесеш една торта, а не само да си точиме лигите  Wink.

Ей това е приказка newsm26 coolcool newsm22  От Блу  тортата,от нас ...приборите Simple Smile

Кайли,ти само ела в София Peace

От вчерашната среща среща София е запомнила две имена - Нина (т.е Ния) и Гого. Другите й се опряха.

Браво на Сашко-вече е голям мъж-без памперс.

# 205
Мили мои, благодаря ви хубавите пожелания още веднъж  Heart Eyes  bouquet Hug

Срещичката ви е била прекрасна, снимките са много хубави, а направо си паднах по роклята на София  Heart Eyes Ивчо пък супер пич с тая раирана фланелка  Heart Eyes

Аз да се похваля изкарахме си вчера приказно, пу-пу. Оставихме малката за пръв път в нейния живот на вечерен бабин дом (с преспиване  Mr. Green) в 19 часа и излязохме с милото. Направихме един бирфест до 24 часа на центъра, където беше гъч от народ и после дойде систъра и ходихме на диско, беше много яко - натанцихме се с мъжо (като едно време) - като се сетя последно май на диско двамата заедно ходихме вечерта след сватбата ни  tooth (преди 3 години  ooooh! ) Прибрахме се в 4 и 30 сутринта  Flutter На другия ден, по скоро на същия  Crazy в 11 си взехме детенцето  Grinning
С няколко думи - беше много хубаво и съм много доволна, отдавна не сме разпускали така, повлия ни много добре и на двамата и съм много щастлива  Heart Eyes

Иначе във вторник ще пускам изследвания на малката за ясла, че на 30 и е първия ден  Grinning Искрено се надявам, че ще и хареса, като се има предвид колко е луда  Mr. Green

Ами това е май Simple Smile Извинявам се, че ви надух главата, но ми се прииска да споделя хубавия си изминал ден  Grinning
Тъкмо и лака ми изсъхна вече и мога да си лягам  Laughing

Айде целувки и хубава нощ от мен!  Heart Eyes

# 206
Валка, мила, надувай ни главата по-честичко  Praynig Praynig Praynig Hug
Радвам се, че сте разпуснали така с татито  Peace И късмет на поредното ни ясленче  Heart Eyes Ще стискам палци да й хареса и да се чувства добре там.

Софийката наистина беше с прекрасна рокля  Heart Eyes А и колко беше сериозна, играеше си кротко и самостоятелно. Моето диване се опита да я изгони от пейката, на която се беше разположила с голата пупа  Laughing от която сладуркото Ивчо беше страшно впечатлен Laughing А Ивчо колко много говори, направо не спира  Laughing Гого беше истински изследовател - преброди целия парк, храни гълъбчетата, които пък се оказаха невъзпитани и не се възползваха от добрината му. Ния е голяма фурия  Heart Eyes Не се спира, обикаля, пързаля се, говори, невероятна е  Peace Миташки пък не изпускаше мама от поглед  Laughing В тази градинка беше много приятно- нямаше много навалица и дечицата добре си пощъкаха. Ох, приискам ми се пак  Embarassed

# 207
  • София

Ей това е приказка newsm26 coolcool newsm22  От Блу  тортата,от нас ...приборите Simple Smile

Joy Hug
Адрианска, браво на Сашко!  Peace Наистина на планина е супер сега, през жегите. Само дето няма как да ида всеки ден.
Валка, завидях ви!  Hug  Grinning Най-вече на желанието, аз дори нямам такова вече  Rolling Eyes  Crazy И успех на Али за яслата!  Hug
На мен от снимките не ми се вижда Ивчо да е много по-висок от другите дечица и не ми изглежда по-голям, но шапката определено му е голяма, а преди това не бях забелязала  ooooh!  Blush  Joy
Вст, влязла си в ролята на Блан да описва срещите  Wink Само дето пропусна да споменеш, че милата Лори не можа да си играе със собствените играчки - всички ги намериха за много интересни  Laughing
Среща пак бива Grinning
Лека нощ!  Hug

# 208
  • гр.София
 Валка, Вст, родете си по още една принцеска, пък аз ви пращам подред "нощницата" на София Simple Smile

Миташки пък не изпускаше мама от поглед 

Не смеех да отворя дума. Но...ние го изпуснахме от поглед .Докато майкака му ни купуваше кафе и бира от близката бензиностанция.
 Мили майки, добре че беше ВСТ,че иначе човекът щеше да си пресече Опълченска като стой та гледай ooooh!

Гого в един момент влачеше голяма цепеница,после говореше за бобчета, гонеше гаргите, а майка му-него.

Ния умело сама се пързаляше на пробитата пързалка. А иначе дойде моторизирана с красив камион,какъвто сега ще издирвам в Билата.

Лори вярно се опита да елиминира София от пейката,но целта й беше да осигури свободно местенце за таткото.

Ивчо пък повтаряше основно-голо и кака Laughing. А,да и името на майка му- в случай,че не го знаем.

Валка, браво за хубавия празник. Стискам палци Али да се адаптира без проблеми в яслата. Ще чакаме да разказваш.

# 209
Блан  Hug Сигурна съм, че всяка от вас щеше да реагира така  Peace Просто аз го видях първа Rolling Eyes
А за принцеската - ох, как искам само...А и татито иска още една госпожица  Laughing та затова съм сигурна, че второто ще е момченце  Crazy А рокличката си е великолепна  Naughty
А за играчките на Лори - незнам дали има толкова разпиляна майка като мен  Embarassed Играчките й бяха пръснати из цялата градинка  Laughing А аз много се радвам като си играят другите дечица с тях, защото доскороЛори изпадаше в истерия щом някой се докоснеше до тях. Сега даже тя си ги предлага  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт