Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 950
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Елфче, и аз нямам никакви такива желания  Laughing, а честно казано не съм ги имала и в младите ми години. Май верно съм нещо объркана  ooooh!
Сега се сетих и за патето на Лори - сигурно всички още си тананикате досадната мелодия  hahaha
Адрианска, браво за памперса  Peace Аз май скоро няма да се похваля - то и няма как да стане като не предприемам нищо  Embarassed
Миленка, купи ли на Марти това магарето/кон, което търсеше  Laughing Днес бяхме в Джъмбо и там ги имаше - червени/ сториха ми се по-малки от това на снимката  Thinking/ и бяха към 20 лв. Лори скача 5 мин. в магазина и взехме, че й го купихме  Laughing Обаче имам съмнение, че скоро ще си разбие главата с него  ooooh! - сакача като луда, но колкото и да повтарям да се държи за ушичките, тя разперва ръце на горе и си умира от кеф  Crazy

# 211
Kaili , ти само планирай едно идване към София и ние веднага ще спретнем една срещичка в твоя чест  Wink Тамън ще имаме повод, че иначе трудно се организираме  Laughing  Hug
Peace и ще има после албумче - Кайли на соф. земя Wink Hug

Hug Благодаря за поканата.Много сте мили. Незнам кога ще се наканим. И брат ми все ни кани на гости,но нещо не можем да се организираме защото трябва да да е за един ден.
Но ако организирате пак Общ рожден ден през Септември ще направя всичко възможно да дойдем. Hug

Сега ще ви почерпя с кафе и тортичка, че нашия любим татко има рожден ден. Heart Eyes 

# 212
  • София
Добрютро и от мен  Hug

Да кажа и аз нещо за срещата - много ми хареса, беше много приятно, пък и нашите дечица са си най-най  Embarassed .
Децата са ни много сладки - Гого много е пораснал, Ивчо си е голямо момченце, Софи е супер сериозна и съсредоточена, Лори и Ния са страшно игриви.
Миташки е доста бърз, особено когато ме търси  Laughing, трябваше да ви предупредя, сетих се само, че може да ревне. Всъщност сега като четох, че е тръгнал към Опълченска - преди не го осъзнах, малко ми се преобърна корема. Огромно мерси, че сте го спрели  Hug.

Чакам следваща.

Освен да ви поканя в нашия двор - там и сянка и пързалка и пясъчник има. Hug Ако сте навити - може да се уговорим.

ЧРД на Валката със закъснение - да си все така засмяна и обичана    bouquet

Нана - честито за яслата.

Приятно море на летуващите.

Heart Eyes

# 213
  • София
ЧРД на таткото на Тони! Да е жив и здрав, и все така да се обичате и разбирате!   bouquet   bouquet   bouquet
Аз това с полу-изгубването на Миташки съм го пропуснала, нали дойдохме по пладне  Crazy
 Тази снимка е страхотна  Heart Eyes , за модела да не говорим  Wink
Пух, не трябваше да ни каниш, току-виж се навием  Joy Wink

# 214
  • София
Пух, не трябваше да ни каниш, току-виж се навием  Joy Wink

Ми то като гледам по колко се събираме - въобще не ме е страх  Joy 
Последните снимки на младите модели Лори, Софи и Ивчо нещо съм пропуснала, явно вече сме си били тръгнали

# 215
  • София
 Joy Hug
ми, стояхме до 14.30ч  Crazy , вие доста преди това си тръгнахте

# 216
  • София
Хубава среща се е заформила Grinning супер!

Ние сме си ергенчета с таткото и никак не ни е лошо  Wink но ми домъчня вече за гарджето. Днес като се чухме по телефона и тя веднага каза

"искам мама гуши!" но не беше тъжна. много се забавлява с дъртите и с добитъка на Кнежа.

Нещо не ми се пише не ми се и чете , а остава още един изпит в събота и ще съм семестриално завършила.

# 217
 Страхотни дечица,видях на снимките.София наистина е със страхотна рокля,но и Ния с нейният тоалет не и отстъпва.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Ние от 10 дни сме без дете(пратих я на село,като се разболях) и направо съм се размазала от излизанки,гостита,барбекюта и т.н. С татито се чувстваме,като гаджета от преди 7г.  Party  Crazy  Party Обаче Марти мнооого ми липсва и утре си я взимаме.  Peace
ВСТ-чак днес купихме магаренцето.Много благодаря на всички,които ми помогнахте да го открия.Марти още не го е пробвала.Ще видим дали ще го хареса и в къщи. Thinking

# 218
Кайли, Честит рожден ден на вашия тати  bouquet
Нори, успех на изпита Peace
Хубава среща е била, дано на друга и ние да успеем да дойдем Hug
Моите деца и двете днес се бяха тръшнали с висока Т, страшна картинка Sad Според лекарката е вирус някакъв, защото моите не са единствените. Влади е по-добре, но Деница и в момента е доста топла. Дано спи спокойно през нощта, защото днес не можа да спи много.

# 219
  • София
Ей, ергенчетата - засрамете се! Бива ли така да ни дразните  Crossing Arms Laughing Hug
Албена, много неприятно да имат Т децата в това време  Sad Дано бързо се оправят!  Praynig Peace
Нори, стискаме палци и да се похвалиш после  Peace Grinning

# 220

Влитам да се разпиша с камион цветя за пропуснатите разници.
Валка, много късмет да те съпровожда в живота.

Адрианска, браво за памперса. Мъничко ти завиждам. Оказа се че Митето хич никак не е готов още за сваляне на памперса - като го съблека на вилата гол да си тича, забелязвам, че пишка по десет пъти. Обаче като мъж голям пунтира батко си и си опикава ръцета  Joy

Нана - честито за яслата.

Албена - оздравяване на децата пожелавам - адски е гадно на тая жега да се мъчат.

Много ви завиждам за срещата - а още повече за кротко играещите деца в пясъчника. Моите диванета два броя ще ме вкарат в лудницата в най-скоро време. Последните 10 дни не е имало и минута, в която да се заиграят с нещо - само хленч, висене по краката ми абе, ужас с две думи.
Мислех си, че с пълнолунието ще им мине, ама не стана. Успокоява ме мисълта, че няма вечно да е така /е, има и опция да стане по-зле  hahaha/

Като ви се прави събиране на басейн - заповядайте на вилата - 40 км. от София, декар зелена ливада, две люлки, импровизиран пясъчник,  басейн за десетина деца /плитък/ и барбекю + два хладилника за изстудяване на бирата за мамите. Час път с автобус от автогарата в Овчакупел.
А има и възможност за преспиване на две семейства.
Там се крием от жегите. Днес си дойдохме към 20 часа и трудно ще издържа на мръсния въздух и жега до утре наобяд.
Ако на някой му се приидва - Елфче има телефона ми.

# 221
 Мама Галя-хубаво местенце си имате,както го описваш. А как се казва селото/градчето/мястото?
Ето и едно клипче на Марти,която четеше книжка на куклата,ама като ме видя ,че я снимам и се разлигави.
http://milenche.multiply.com/video/item/9

# 222
Здравейте и от мен Hug Започнах чудесно тази работна сутрин със снимчици Heart EyesСтрахотно сте си изкарали, както винаги, а за децата...........нямма думи просто Hug
Радвам се да ви видя, па макар и на снимки.Съжалявам че ви подведох Embarassed и в крайна сметка не успях да дойда на срещата.Но....както виждам се очертавят няколко следващи такива Wink( дворчето на Пух, вилата на мама Галя, среща  за Каили.... Grinning).КАзвайте коя ще е първата и да се организираме отсега!
НИе бяхме  2 дни  в Плевен и околията.Е- няма такава жега Crazy .В 19.30ч-35 градуса #Crazy Не се оплаквайте Naughty.Като се прибрахме тук , имах чувството че съм в Сибир...
Завиждам благородно( и не токова..... Blush) на ергенуващите.Ние  след около 2 седмици ще бъдем така с таткото( Дари отива в командировка при баба си  заради ремонта на яслата...),после следва отпуск и ..така Simple Smile
И като казах ясла - Нана- честит ви прием   bouquet Много нерви похаби, но- важен е резултата Peace И накрая( но не на последно място) искам да честитя на патерица рожденния на Валката .Да си жива и здрава, все така лъчезарна и позитивна  bouquet МНного щастие и любов ти желая!!!
Хайде- спирам че се улях......... Crazy
На финала- сипвам кафето

# 223
  • варненка от София
Добро утро и от мен в този нетипично ранен час за мен, но имам извинение Tired.

След малко, събуждам кака Шуша и отиваме на среща с Блу, Ния и надявам се и с други варненски мамчета. После ще спретнем албумче, Блу на варненска земя   Mr. Green

Снощи направихме една дълга и напоителна разходка из Варната и плажа и оставихме хлапетата да топнат краченца в морето, ние с Блу си клюкарихме, а мъжете пиха бира, идилия  Flutter

Естествено, ние носихме апарата само като багаж, за снимки ще разчитам на Блу.

Искам и аз малко на патерица да поздравя Валката, едно прекрасно позитивно и лъчезарно същество! Желая ти много здраве, много щастие и всичката любов на земята  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes!

Ставам и се надявам да имам снимков материал поне от днешната срещичка  Embarassed  Heart Eyes

# 224
  • София
Добро утро на всички!

Велмар
благодаря за кафенцето!

Аз снощи бях дежурна, та днес съм чак  Mr. Green от 11 часа на работа. Сега чакам бавачката т.е татко да дойде и отивам да запиша Кало в яслата. Естествено при мен каквото и да захвана винаги става трудно, просто не може да не се ядосвам. Сега пък болничните са ми объркани и са ми платили 2 дни по-малко. Вчера като никога успях да ги намеря тези в НОИ по телефона и днес трябва да тормозя счетоводителката да си оправя бакиите.  Twisted Evil
При нас море тази година не се очертава, не се очертава и отпуска, защото трябва да я пазя за тръгването на Кало на ясла. Та ще си бачкам цялото лято.
Марулка ще чакаме снимки от срещата. Топнете дупета в морета и за нас  Joy

Общи условия

Активация на акаунт