Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 947
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро от мен. Тони още спи след като 1 ч. будува през нощта, а аз се опитвах да поспя и само се ослушвах за него. Но ще се наложи да го събудя, за да излезем преди да е напекло много. Чакам да приведат паричките и да отида да си купя бански. Мисля това лято поне на басейн да успеем да отидем. Wink
Пожелавам ви лек ден! Hug

# 226
  • София

Яна има имен ден днес и ви слагам малко сладоледена торта за тонус от сутринта.

# 227
Честит имен ден на Яна!    bouquet 
Честит РД и на таткото на Тони, с малко закъснение. Здраве и щастие    bouquet!
Мама Галя и на мен ми стана интересно, къде е вилата ви. И нашата е на 40 км от София, посока Радомир. Казва се с. Долни Раковец  Laughing. И общо взето ги знам почти всички в околията, поне по име.
Албена, бързо оздравяване на децата ти  Hug. Наистина е вирус, моите го изкараха и двамата. С Т и червено гърло, но минава бързо, за два дни  Peace. Успяхме да го лепнеме и на Найа  Sad, но и тя вече е добре  Laughing.
И както сте забелязали вече, Сашко и Найа са като дупе и гащи, та даже и на море ще ходиме заедно. В петък отпрашваме, мисля че ще си изкараме много хубаво  Laughing. После ще документираме.

# 228
Здравеите мацки от слан4ева Испания!Много сте садки вси4ките,и ужасно много се радвам на де4ицата толкова са големи и сладки Hug(като спят).При нас ни6то ново ходим на моренце,правим бели,викма с него по цял ден.И аз мисля да го дам на градина за 4 4аса да е мжду децата,4е умира за тях.Много е контактен ,като по4не да говори на испански с испанците казва една дума на испански и дугите са неговите изми6лотини.Кадето отидем и ставаме центар на внимание,голям ми е сладур.Ве4е на бар4етата ни познават докао го видят и му дават бонбони,бисквитки,а тои не си отказва.Сега ни изникна втория заден катник,и не иска да хапва ни6то само на сокове и вода.Хаеде целувки на вси4ки и лек ден  bouquet

# 229
  • София
Мама Галя и на мен ми стана интересно, къде е вилата ви. И нашата е на 40 км от София, посока Радомир. Казва се с. Долни Раковец  Laughing. И общо взето ги знам почти всички в околията, поне по име.

Нашата къща е в с. Друган, живот и здраве мисля август да отидем натам, може да се видим.  Simple Smile

Да ви се похваля, от вчера Марти по цял ден е без памперс, пишка в пластмасова чашка, днес ми каза и че му се ака, но нищо не свърши в тоалетната. Излизахме с памперс навън, но беше почти сух, така че мисля следобяд да го изведа без.

Благодаря ви за пожеланията за изпитите, единия го минах, другия го отложих за септември, трудно ми е да се съсредоточа, топло ми е, имам контракции, Марти не спи през деня изобщо. Сега събота и неделя имам още два, каквото направя, такова и живот и здраве другата седмица ще ме резнат и ще се запозная с бебчо.  Heart Eyes

Ооо, Рози  Hug

# 230
  • варненка от София
Аз се завърнах май първа от разходката на варненска почва. Беше чудно, оказа се, че и варненските майки са сладурки, както и една пловдимска - Мимс.
Мадонка е едно прекрасно, лъчезарно и слънчево същество, а за малкото бонбонче Никол нямам думи. Гъбка е една страхотна спокойна и много нежна дама, с две ужасно красиви момченца, Нети и тя е сладур, една слаба и елегантна, Мимс е също сладурче, добила на бързо курортен вид до червено, а Блу всички си я знаем - лъчезарна, позитивна и т.н.
За децата няма да споменавам, те са просто кукли. Сега може да кача малко снимки и да докладвам от варненската срещичка.

Още веднъж, момичета, беше страхотно!

Честит имен ден на Яна!  bouquet

Ето и малко снимки, чакам и още да добавят останалите папараци  Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 12:27 от marulka_s

# 231
Марулке, страшен репортаж си спретнала Laughing И снимките са супер. Запознах се с невероятни мами, а за дечицата просто нямам думи.
Беше много приятно на срещичката. Изкарахме си супер, но слънцето понапече и се прибрахме по къщите.

# 232
  • гр.София
 Ей,напълнихте ми душата с тези снимки  bouquet

Честит имен ден на Яна Flowers Sunflower Flowers Sunflower Нори,добре,че си ти-понеже имам и аз Яна за поздравяване-а хич и не подозирах...

# 233
Нори, да ти е жива и здрава сладурката Яна и много да те слуша!
  bouquet

Страхотни варненски мами и дечица! Как ми се иска и на мен да се запозная с тях. Hug

Нашето село пък е Ковачевци! Party

Браво на Марти и Сашко за махането на памперса....при нас е непостижимо и далечно явление.
elen@, направила си достатъчно много, съчетавайки малко дете, учене и бременост, а изпитите ще ги вземеш ...сега или септември няма значение. Hug

Ади, а Дани къде изчезна? newsm78

Довечера ще се видя с най-добрата ми приятелка от университета, с която обаче не сме се виждали 4 години. Embarassed

# 234
Нашата къща е в с. Друган, живот и здраве мисля август да отидем натам, може да се видим.  Simple Smile
Хе-хе, там имахте много хубава дискотека, точно на центъра  Peace. Много бих се радвала да се видиме, но ние обикновено ходиме само за един ден, че вече никой не живее там. Ходиме на риба или на разходка.
Браво за варненската среща. Страхотна групичка сте се заформили. Но искам още снимки и се снимайте и вие, не само децата  Naughty  Wink.

# 235
Браво за Варненската среща. Ще чакам още снимки. Всички сте страхотни.
Честит имен ден на Яна.

# 236
Влизам само на бързо, че на Лорка й се спи та две не вижда  Tired

Да е свято името на сладката Яна, да е много здрава и усмихната  Heart Eyes Hug

elen@, много късмет другата седмица  Peace - ще чакам с нетърпение прекрасните новини  Hug Hug Hug А за изпитите - няма да избягат, ще ги вземеш.

После ще се наслаждавам на спокойствие на снимчиците  Heart Eyes

# 237
  • София
Привет!
Честит имен ден на Яна! Да е здрава, все така слънчева и много усмихната!   Hug  bouquet Heart Eyes
Ммилена, Марти е разкошна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На мен снимките от варненската среща не ми се отварят  Rolling Eyes Но много се радвам, че сте се организирали и сте се видели! Дано после мога да ги видя.
Елена, стискаме палци за другата седмица!  Peace Hug  Heart Eyes
Аз сега да ви се оплача от моето дете - снощи заспа в 2ч  Shocked Накрая ревах от нерви. Просто не издържам вече.

# 238
Еййй, браво на вас, за три дни и софийска и варненска срещичка сте си спретнали! Simple Smile
Искам и аз, пък! Crossing Arms Simple Smile

Много са ни хубави децата! Peace

С огромно закъснение искам да честитя рождения ден на Val_stef.   bouquet
Много здраве и късмет!
Честит Рожден Ден и на таткото на Тони!

Честит Имен Ден на Яна!
Нори,   bouquet !
Mmilena, много е сладка Марти.Вики и тя чете книжки, ама на някакъв неин си език.Страшни са имитатори.
Albena_vlady, бързо оздравяване и на двамата! Peace
Elen@, успех на изпитите. Peace
И ще чакаме хубавата новина!

Ние събота и неделя ходихме на село, купихме си басейн и просто се "размазахме".Оставихме тази седмица Вики и баба й там, а ние отиваме вечер след работа.На хлад и спокойствие.Вики по цял ден е по двора...търчи, "полива" с баба си цветята, рови в пясъка.Вечер е като маймунче - рошава, мръсна, но доволна. Crazy
Махнахме изцяло памперса през деня, казва си и нямаме фалове.Само като спи слагам памперс, от следобедния сън се събужда суха, но сутрин е мокър памперса.
Спирам вече.

# 239
Elwing, снимките ги има в августинското албумче.
А защо не пробваш да събудиш Ивчо по рано сутрин?Да не го оставяш да спи много следобед, може пък да си промени малко режима. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт