Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 900
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
здравейте,мацки!
мързи ме да гледам в тази жега,а и найа е мнооого крива и непослушна.яко ни друса пубертета и направо положението е "олеле!"
много са бонбонски снимките,но и аз да попитам,защо мамите ги няма почити никъде  Thinking...
миленка,марти и найа много си приличат  Grinning!а,фибите Grinning и при нас по някоя време започват да се държат на два косъма  Joy
pouh,не ми се рови назад  Embarassed,за да търся дали си писала след,като пепър питаше за инфо за дет.клуб с градина ти нали каза,за някакъв  Rolling Eyes...може ли ,за такива патки,като мен пак да повториш  Praynig,че време не остана
нана,браво,за яслата!дано и нас ни огрее и да сме си със Саши ,за да не губи тренинг Joy Joy Joy!
айде,цунки от мен  Hug

# 241
  • гр.София
и да сме си със Саши ,за да не губи тренинг Joy Joy Joy!

Joy

elen@ започвам голямото палцестискане за вас с бебчо Hug

Елвинг,

А защо не пробваш да събудиш Ивчо по рано сутрин?Да не го оставяш да спи много следобед, може пък да си промени малко режима. Rolling Eyes
Щях да напиша същото, но нямаше да го докарам толкова деликатно, както Ембър Peace
 Или ми го дай за седмица на нашия режим и ще го оправим.

Но и жегите им влияят за трудното заспиване. С. на обяд не спи повече от 1-1.5 ч. А преди спеше по 3 чАса.

# 242
  • София
Дани,

ето инфо за клуба

http://www.pinokiocenter.com/index.html
Намира се в една пресечка на ул. Гео Милев, вътре е малък, но има двор - с парзалки, люлки, пясъчник - маси навън за родителите. Доста място, в което да беснеят децата.

# 243
  • софия
мерси,мацка  Hug

# 244
  • София
И понеже съм патица с размекнат мозък.....

Честит имен ден на малката Яна   bouquet

Елфче - пробвай да не спи следобед сън ( ако може да удържиш) или пък го буди ( колкото и лошо да звучи...). В колко го слагаш да спи? пробвай да се измори повечко, за да заспи по-лесно....знам, че лесно се дават съвети...ама дано нещо проработи.

Дани - все пак го вижте де, че може да не ви хареса. Сещам се за още един с повечко неща навън. Намира се до МЕИ в Дървеница, на самия булевард Климент Охридски - ще поровя да видя как се казваше и там сме били на РД - вътре определено е по-хубав от Пинокио - така че ако нещо се скофти времето - да сте там. Айде като го намеря ще ти пратя и за него

# 245
  • София
Дани

това е и другият клуб ( преди не се сетих за него)

http://www.lady-bg.com/detski.htm

също с много неща навън, само дето е близо до булеварда и не е така тихо и скътано като другият.

# 246
  • софия
лелеееее тези каква реклама са си пуснали  Joy Joy Joy
"нашите клиенти са малчуганите на нелина,десислава и рени" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 247
  • София
тц, тц, тц, два пъти сме били там - изпуснали сме ги  hahaha

# 248
  • софия
тц, тц, тц, два пъти сме били там - изпуснали сме ги  hahaha
срамота !да те пита човек,къде гледаш  Crossing Arms

# 249
  • София
Видях снимките - прекрасни са! Струва ми се, че Блу ни действа като обединител на всички  Mr. Green
Ади, Дани, къде ще плажувате заедно?
Ембър, освен и аз да си навивам часовника за по-ранно ставане, защото сега спя с него до 11ч  Rolling Eyes Следобяд се е случвало да не спи, тогава заспива по-лесно и рано, но не винаги издържа без сън. А и аз имам нужда от 1-2ч тишина дневно  Blush Няма угодия.
Блан, не искам да ти развалям мнението за Ивчо, и затова няма да ти го дам да го гледаш  Wink
Пух, за изморяването - не действа. По цял ден търчи след каки и батковци и не му помага да заспи по-лесно. Абе, мъка ни е приспиването било винаги. Ако не беше това, детето иначе е добро (не вярвам и аз, че го написах)   ooooh! Joy
лелеееее тези каква реклама са си пуснали  Joy Joy Joy
"нашите клиенти са малчуганите на нелина,десислава и рени" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha

# 250
Мацки само да ви кажа какво видях тази вечер, че още се вълнувам. Чакам Нана с горещата новина.  Laughing
Една жена роди в трамвай номер 8  Laughing. Аз паркирам до спирката и се чудя каква е тази суетня около трамвая. Не мога да я опиша с думи просто. И една жена дойде и ми разказа как вътре има родилка и ми показа бебето с още неотрязана пъпна връв. Това й било четвърто раждане. Ватмана беше супер неадекватен и без малко да отнесе някой друг юмрук, щото по едно време затвори вратите. Абе беше много вълнуващо. Да й е живо и здраво!

ВАЛКА, ЗЛАТО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! ДА СИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА. МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!    bouquet   bouquet   bouquet

Тези дни пак са ми дали едни срокове на работа и нямам време за писане.
Ако проопускам нещо ме извинете моля.  Praynig

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 20:57 от Dreams

# 251
  • София
Мацки само да ви кажа какво видях тази вечер, че още се вълнувам. Чакам Нана с горещата новина.  Laughing

Дриймсче за теб винаги  Wink

http://dnes.dir.bg/2008/06/24/news3132552.html

С малко допълнение: Детето е доносено и тежи над 3 килограма. Според директора на Бърза помощ д-р Гелев това е шестото раждане на майката. Laughing

# 252
  • гр.София
 И аз се развълнувах!!! Да е живо и здраво,наистина!

Хайде-е-е- шесто раждане. Ромка ли е ?

Уф, нещо друго влязох да пиша, ама мозъкът ми е като пържена филия и не помня,какво newsm78

С. заспа току що  Party-мятам се да чистя.
  Hug

# 253

Хайде-е-е- шесто раждане. Ромка ли е ?

Не е!   Laughing Бяла хубава жена - каза жената, която ми показа бебето. Майката била супер притеснена, че оклепала трамвая.

# 254
Честит Имен Ден на принцеса Яна!   bouquet Heart Eyes
Да и е живо и здраво името!

Dreams,
мерси мацка!   Hug И супер прекрасно изживяване  Grinning Да е жива и здрава мамата и бебенцето   bouquet

Варненската среща е била супер, браво на мамите   bouquet
Ние в Русе май трябва да се стегнем и да се съберем, че не сме го правили много отдавна  ooooh!

Ох, ставам да се приспиваме, че не иска да наня самичка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт