Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 900
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Браво за памперсите, новите колички, за бъдещите родители на момченца Hug
Ние с памперса засега сме до под кривата круша - пускаме го по пишка и търчи пред къщата, но нещо е болничък сега и има малко разтройство. Онзи ден беше много сладък - пусна на две - три места по малко аки, като кученцата и  докато отида да налея водичка да го измия, нали си е чистник, така се беше омазал, чак потничето...
Записахме се в ясла - започваме от втората седмица на септември
Много сладурски срещички и много снимки - децата са пораснали, говорят и търчат
Дано някои път успея да дойда на някоя организирана, сега всеки един момент пътувам при малкия, още месец и ще си го взимаме при нас
Целувки и спокойна нощ
Утре весели разходки и весело изкарване на летуващите

# 256
  • София
Дриймс, страхотно изживяване наистина!  Grinning Да е живо и здраво нетърпеливото бебе!  Laughing И аз като една нераждала нормално жена да питам - толкова ли бързо става?  Rolling Eyes Embarassed Сигурно не, ама като е за 6-ти път...  Laughing  Crazy
Пепеджинс, бързо да се оправя Дани от разстройството!  Peace
Ивчо ме зарадва днес - заспа рано - в 0ч  Crazy Mr. Green
Лека нощ от мен!   bouquet

# 257
  • София
Добро утро!

Новините около това бебе стават все по-интересни. По последни данни майката е избягала тази сутрин от болницата и категорично се е отказала от бебето. Обаче...лекарят на смяна в Тина Киркова беше категоричен, че жената не е ромка или поне не прилича на такава.
Сега седя и се чудя коя жена ще си остави така бебето, освен ако не е от ромския етнос  newsm78

# 258
  • София
Добрутро!  Mr. Green
Ние сме раннобудни днес. Явно е трябвало да ви се оплача  Wink Laughing
НанаShocked Да не я е налегнала депресия нещо Rolling Eyes  newsm78 За оставянето - не само ромките ги зарязват.  Rolling Eyes Дано да размисли.
Аз забравих да ви похваля Тео бебе - изпра смолата  Shocked Hug Не очаквах, но реших да пробвам и взе че стана. Така че съвсем му се затвърдих като фенка.  Mr. Green
Айде, включвайте се, че ме хвана логореята  Joy  Blush

# 259
  • София
Честит рожден ден на Бахи! Много здраве, щастие, късмет!   bouquet  bouquet  bouquet
Къде изчезна тя? Rolling Eyes

# 260
  • София
Добрутро!  Mr. Green
Ние сме раннобудни днес. Явно е трябвало да ви се оплача  Wink Laughing
Аз пък дето се опитах да дам съвет - снощи Миташки ни разказа играта - до 10.30 ( вечерта де) не успяхме да го преспим. Whistling...много му беше нещо весело  Mr. Green. Дали заради жегите, не знам, преди заспиваше лятно време около 9.30, зимата 8, а сега нъц - 10-10.30....

Тази новина направо ме уби .....леле бебе в трамвая - напомня ми филма на Алмодовар, който така започна с раждане ама в автобус.....
Елфче - аз лично нормално раждах от 1ч. през нощта ( говоря за първите контракции в началото) до 15.25. Явно е имала контракции силни ама си е търпяла  Grinning. ....А това с оставянето на детето .... #2gunfire, но не сме на нейно място, де....ако наистина го остави поне да даде отказ, че да може да го осиновят бързо - толкова много бездетни семейства има.....

айде, че пак се улях....

аааа, да много хубави и сладки са всички на Варненска земя. Пък и там изглежда едно прекрасно място...( дали щото вече ми се почива  newsm78)  

# 261
  • София
Пух вие сте добре . Кало снощи заспа в 23.22 ч.  Wink И колкото по-дълъг става деня, толкова повече му се играе.
Аз сега да се похваля, макар че хвалбата е малко миризлива  Joy - вчера моят синковец за първи път е употребил гърнето и то по двойно предназначение. Баща ми е факир, явно прави магии - как го е накарал не знам, при положение, че сутринта аз 2 часа го държах на гърнето и се правих на маймуна и нищо.  newsm78

# 262
  • София
Нана - браво на бащата ти. smile3501.. важното е, че поне той успява.....

Бахи честит рожден ден  newsm59 много любов и щастие ти желая

# 263
Честит рожден ден на Бахи!

Dreams, наистина е много вълнуващо преживяване. Явно при 6-то наистина се развиват бързо нещата - то и аз родих за 2 ч, ама първият от тях с контракциите беше ужасен.... #Crazy

Дани, и аз съм ходила в Пинокио на РД и ми хареса, но няма много играчки.

Аз засега нямам и представа как и кога ще празнуваме РД. newsm78

# 264
Честит рожден ден на Бахи! Много здраве и щастие!   bouquet   bouquet   bouquet
Това за родилката и мен ме изуми. Сигурно си е имала контракции отдавна, но да я пита човек къде е била тръгнала  newsm78. Дано да размисли и да си вземе бебчето.
Elwing, тук ще ходиме на море. В Царево  Peace.
pepejeans, честито за яслата  Peace.

# 265
Честит рожден ден на Бахи!

Много задрве и любов!

Тя май беше споменала че ще пътуват за БГ, но нямала нет в Бургас /ако не се лъжа беше от там/.

Pouh Тони обикновено заспива по това време. По рано е абсурд да го приспя.
Нана браво на баща ти за търпението.
Ние напредваме с махането на памперса. Вече идва и ме вика като му се ака, но за пишкането не винаги го прави. А на вън изобщо не иска да пишка- или стиска или се напишква и се преобличаме. ooooh! Но поне напредваме бавно и няма да се отчайвам. Вече мисля да купувам по 10-тина памперса, а не голям пакет за да не останат ако постигнем пълен успех.
Днес е ден за релакс. Мисля да си пусна филм на компютъра- имам свалени сериали,но забравих до къде съм гледала и трябва да си припомням.

За родилката: при 6-то раждане е възможно да е толкова бързо. Надявам се да си го вземе или поне да подпише декларация за осиновяване, а не да обикаля домовете цял живот.

Лек ден на всички! Hug

# 266
  • софия
БАХИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 267
Честит Рожден ден ,Бахи!!!

Ади,не се отваря мястото,където ще ходите на море. Confused Как ви се казва хотела и до кога ще сте там?Марти ще я пращам с баба и в Царево в хотел Саутбийч от 1ви юли.Някак си тайно се надявам и вие да сте там,въпреки,че мноооого ще ме е яд ,ако наистина се окаже така,че и аз няма да присъствам.И между другото благородно ви завиждам за приятната компания на Дани и Найа и Мошето,въпреки,че не го познавам. Wink Но пък ние ще я караме Марти до там и евентуално може да си направим плажна среща около 2-3 юли. Peace

Иначе  Софийско,Варненско-Пловдивската среща  явно е била супер.Изумена съм Гъбка и Мадонка колко добре изглеждат,а пък Дани колко е порастнал вече .......браво.

За заспиването и Марти е много инат,но следобяд ,ако не е станала към 17-17.15ч си я будя редовно  Embarassed

# 268
Честит Рожден ден ,Бахи!!!

Ади,не се отваря мястото,където ще ходите на море. Confused Как ви се казва хотела и до кога ще сте там?Марти ще я пращам с баба и в Царево в хотел Саутбийч от 1ви юли.Някак си тайно се надявам и вие да сте там,въпреки,че мноооого ще ме е яд ,ако наистина се окаже така,че и аз няма да присъствам.И между другото благородно ви завиждам за приятната компания на Дани и Найа и Мошето,въпреки,че не го познавам. Wink Но пък ние ще я караме Марти до там и евентуално може да си направим плажна среща около 2-3 юли. Peace

Иначе  Софийско,Варненско-Пловдивската среща  явно е била супер.Изумена съм Гъбка и Мадонка колко добре изглеждат,а пък Дани колко е порастнал вече .......браво.

За заспиването и Марти е много инат,но следобяд ,ако не е станала към 17-17.15ч си я будя редовно  Embarassed

# 269
  • софия
http://www.startour.dk/Resorts/Travel.aspx?id=16699&cat=2|280&entry=30&dest=0&city=1217&hotel=4850&type=c

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 16:28 от dani777k

Общи условия

Активация на акаунт