Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 910
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там...
запис само. после ще чета.

# 31
Това кукле с розовите опашлета Дари на Велмар ли е? Нея май не я виждаме много често на снимки Wink
Тя е  Grinning
( това ми е вместо запис Wink).Тия дни довършвам кухнята, посрещам и изпращям баща ми по трасето София- Плевен, Плевен-София Crazy.ПОбърках го човека...... Embarassed Чудя с екак оище ми ходи по акъла........ Rolling Eyes
Иначе с Дари сме добре.Аз на работа- тя на ясла.Е- театрите сутрин продължават, но......не й се връзвам Mr. Green
Нана- дано ви класират където искате Praynig.Успех и на другите кандидат-ясленчета Peace
Ваня- браво на послушната Лоринка Heart Eyes
Аз съм на работа днес цяяяяяяял ден. та- ще досаждам Grinning До преди малко  Дари с баща й бяха  тук - п ихме кафе ,гонихме кучетата в района на НДК, ритахме топка, ллки, пързалки...... PartyЗа финал ревна за мен........ Sad

# 32
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, че много ме мързи, но ви чета редовно. Честито на всички новобременни и тези, които вече си имат бебчета!  Hug Аз с мойто диване нямам още такива желания, ние сме на бг земя от 2,3 седмици и ми се струва навсякъде адкси мръсно преди като че ли не ми правеше такова впечатление  Rolling Eyes ако не ни мине котка път септември пак заминаваме за по дълго Praynig Марго радвам се и за вас, че бързо се адаптирате. Откакто сме тук само по доктори ходим, излезе му някакво топче зад ухото и започна да бере и го рязаха и сега ходим на превръзки всеки ден, ама много упорито все изтича по малко, надявам се тази седмица вече да се оправим  Praynig Много е палав малкия, не може да стои за 1мин на едно място бие се, блъска,хапе, инати се, търкаля се по земята ужас ooooh! Малко и да го похваля, от един месец сме без памперс, започна да ми казва и досега нито веднъж не се напишал нито наакал, дори нощем се буди да се изпиша, много е самостоятелен, яде сам,малко се цапа, пие от чашка сам без да се намокри, само ако не беше такъв опак характер щеше да е песен Grinning Качих и малко снимки да видите колко сме пораснали и какви коси имаме Mr. Green Разгледах снимките в албумчето, много са пораснали всички дечица и са големи сладури, някои едвам ги разпознах, да са ни живи и здрави и все така засмени Heart Eyes Hug Ние отиваме на 27 юни на Албена за 6 дена, (не че досега не бяхме на океана) предния път се разминахме, но този път може да се запознаем с някоя варненска мама, ако имате желание Peace Надявам се и с русенските мами да се организираме  Grinning Чао от мен засега и обещавам да съм по редовна Grinning

# 33
Днес отново се убедих колко е малък светът. Както си лафиме с колежката ми, която е с бебе на 11 м, ми разказва за мамите от квартала, с който излизат на кафенце. А едната освен това й е съседка и сега чака 2-ро бебче...и познайте кой е това.....нашата мама елена!  #CrazyHeart Eyes
И така за малко се видяхме и направо ми се прииска да съм на нейно място. Embarassed

Аааа, cvetyab, без оправдания! Naughty Искаме разказче и снимки от презокеанско! Hug

# 34
Здравейте и от нас, да се разпиша в темата и аз! Hug Моите се прибират и ще пиша после......ЧАО

# 35
Здравейте от мен в новата тема.

За Ади и Дани   bouquet  bouquet!

Петък 13 като никога за мен си оправда името. Баща ми мина да ме вземе с колата в най-големия дъжд, после спукахме гума и спряхме да я сменяме. Зад нас стана катастрофа- направо ужас.  ooooh! После през целия път до Момчилград бях напрегната и особено като се зададеше кола срещу нас. Тия хора карат като луди без да се съобразяват с времето и пътищата.
Но деня все пак завърши прекрасно като си гушнах Тони. В началото ме гледаше малко сърдито, но после като ме гушна и не иска никой друг. Сега е като залепен за мен и дори като е в количката се обръща да види да ли съм там. Simple Smile
Браво на послушната Лори. И аз много искам да заведа Тони на театър, но се притеснявам да не направим ние театър с викове и други изпълнения. Thinking Ще трябва да обмисля възможностите.
cvetyab чакаме разкази за пътуването и престоя ви. Сега ще разгледам малко снимки.
Лек ден на всички. Тук сутринта се изсипа един дъжд и се  надявам после да имам възможност за разходка. Hug

# 36
  • София
Привет и от мен!
Велмар, наистина е разкошна Дари!  Heart Eyes Скоро не съм я виждала наживо  Crossing Arms И по този повод пак - СРЕЩА ЩЕ ИМА ЛИ???   Embarassed Blush
Цветиаб, добре дошла Hug Браво на самостоятелния младеж! И бързо да ви минава ухото!  Praynig
Кайли, добре че ви се е разминало леко Peace
Днес отново се убедих колко е малък светът. Както си лафиме с колежката ми, която е с бебе на 11 м, ми разказва за мамите от квартала, с който излизат на кафенце. А едната освен това й е съседка и сега чака 2-ро бебче...и познайте кой е това.....нашата мама елена!  #CrazyHeart Eyes
И така за малко се видяхме и направо ми се прииска да съм на нейно място. Embarassed
Давай тогава  Laughing Heart Eyes

# 37
Велмар, наистина е разкошна Дари!  Heart Eyes Скоро не съм я виждала наживо  Crossing Arms И по този повод пак - СРЕЩА ЩЕ ИМА ЛИ???   Embarassed Blush
Meн ли питаш?!?!?! newsm78 Аз чета само за разни Люлински и Орландовски проекто мини-срещи Crazy.Аз не знам къде да се котирам Joy

# 38
  • София
Ааа, не - питам всички, но повода да се сетя за среща беше Дари Laughing

# 39
Ааа, не - питам всички, но повода да се сетя за среща беше Дари Laughing
Аз, както винаги съм ЗА Peace( друг е въпроса дали ще успея да дойда...... Rolling Eyes).НО- ако ви трябва "тон за песен"- предлагам- денят да е съботен( защото съм почивка , а и съм с Дари Grinning ).

# 40
Аз пък да се похваля, че днес имах един приятен и хубав ден Wink Влади си беше спечелил два билета за РД на Мечо Пух, та следобяд бяхме в НДК. Аз съм голяма, но ми хареса представлението, децата се забавляваха страшно много. После ядохме пуканки и сладолед и се разходихме само двамата. Влади не беше много послушен, но той като цяло не е. Деница пък много слушала баща си, повечето време спала Grinning Като се прибрахме ги взехме и ходихме на пицария. Сега сме с препълнени търбуси, но бандата продължи разходката с колелетата, а аз пред компютъра. Идилия Heart Eyes Колкото и да я обичам Деница и да съм привързана към нея, ми идва добре един такъв следобед сама Embarassed
За срещите, няма да се включвам с коментари, но при възможност и при организирана среща ще дойдем Peace
Цвети, дано бързо мине това топче Peace На мъжът ми два пъти му цепиха такова топче зад ухото и сега има няколко много мънички на това място.
Кайли, все пак препядствията ви са си стрували, нали стигнахте живи и здрави и си гушна детенцето Hug

# 41
Здравейте  Hug
Албенче, Анди, браво за хубавото изкарване  Hug Аз пък днес цял ден мързелувам  Embarassed, а татито гледа Лори  Laughing Чака сега се сетих да хвана да сготвя нещо на Лори за утре   chef
А за Гого съм сигурна, че си е много готин с перчема  Heart Eyes Hug
Велмарче, Дари наистина е пораснала много и е истинска принцеска  Heart Eyes Hug И аз ти се възхищавам за ритъма  Peace - аз съм си мързел и определено няма да издържа на това темпо  Embarassed
cvetyab добре дошла и от мен  Hug И аз ще чакам с нетърпение снимчици и подробни разкази  Peace Дано Марио бързо се отърве от топчето  Praynig
Кайли  Hug Много неприятно наистина, хората вече наистина не ценят нито своя, нито чуждия живот. Радвам се, че отново си със своето слънчице  Hug А за Лори и аз си мислех, че ще е голям цирк, даже си бях приготвила пълна чанта с книжки, играчки, моливи, солетки.... Но се оказа, че нямаше много нужда от тях - като се разкиселя накрая ги предложих, но помогнаха за 15 мин.

А събота за среща звучи страхотно  Laughing - до тогава надявам се, ще се отървем от гадните сополи  Rolling Eyes и ще можем да дойдем и ние  Laughing

# 42
  • София
Добър вечер!

Аз приключвам с работата за този уикенд. Оцелях  Mr. Green Освен всичко друго днес Митко трябваше по спешност да сменя казанчето в тоалетната, че течеше и съответно след смяната се наложи търкане и миене на цялата баня. Направо се чувствам  Sick
Добре поне, че майка и татко върнаха Кало чак в 17 часа та успях за половин час да полегна малко.

Сега ви оставям и отивам да се трупясам, че ще почивам чак другата неделя  Twisted Evil

# 43
  • София
запис от нас

Утре сутринта ще изпращам Яна с баба и дядо на автогарата, въобще не можах да чета за следващия изпит, не знам как ще наваксам Praynig

дано имам късмет! Много ми е криво . Какво ще правя без моята усмивчица?!

Прегръдки на всички Hug

# 44
НОри, за колко време  ще бъде с баба и дядо?Аз от средата на юли- ща не ща също ще трябва да командировам Дари  при свекърва ми Sad .Яслата излиза в рмонт и .....няма начин.Поле ще си взема месец отпуска до  септември и ще си бъдем заедно.Стискам палци  да преглутнеш по-леко раздялата Hug.Със сигурност ще е полезна и за двете ви.А и Яна ще се чувства чудесно в нова разнообразна обстановка, нови хора и   вниманието на баба и дядо Wink Опитай се да не мислиш негативно за този период .Залегни над учебниците Wink
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт