Лоши, лоши, ама са си наши, АВГУСТОВСКИТЕ апаши!

• 14 990
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Валка, честит рожден ден!
Да си много щастлива и обичана жена и майка!

# 181
Добро утро  Hug
Аз станах рано, че да не се успим  Laughing Ама Лори нещо няма намерение да става, та май след малко ще я ръчкам  Mr. Green
elen@  fingerscrossed
Нана, дано скоро се похвалиш  Wink

# 182
Страхотни сте милички!  Hug
ОБИЧАМ ВИ И ВИ БЛАГОДАРЯ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ С КОИТО МЕ ДАРЯВАТЕ!
РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ И СЪМ АДСКИ ЩАСТЛИВА, ЧЕ МОГА ДА РАЗЧИТАМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НА ВАС!
БЛАГОДАРЯ ВИ! ПРЕКРАСНИ СТЕ!!! newsm51

Наздраве!  Grinning

Систър, ти си знаеш Simple Smile))

# 183
Валка, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и щастливи мигове!

Elwing, аз знам Ивчо защо не спи и помрънква през нощта. ПЪЛНОЛУНИЕ E! Мойте са същите  Peace. А, смолата май с нищо не можеш да я изчистиш  Thinking.

# 184
Честит Рожден ден,Валка!!!

Нана,честита ви ясла.
 Уви,чак сега виждам,че имало среща  Rolling Eyes ,нищо,ще чакам снимки.

# 185
Честит рожден ден на един прекрасен човек и приятел!Всичко хубаво което пожелаеш нека стане реалност! 
  Вал,приятно искарване на празника!

# 186
  • у дома
ние сме първите прибрали се от срещата, явно  Mr. Green

ето едно добро начало, две клипчета: ЦЪК и пак ЦЪК

снимки после, щото днес моите татко и дядо имат РД и отивам да правя торта, докато диването спи  Mr. Green

ама много са ни готини децата, ей  Flutter Hug  bouquet

# 187
  • София
Блу, да са ти живи и здрави таткото и дядото!   bouquet Все хубави хора са родени днес, а?  Laughing Wink
Срещата беше много приятна. Ние закъсняхме естествено  Blush Дечицата са разкошни!  Heart Eyes Другата среща се разбрахме да е на басейн  Mr. Green
Сега отиваме навън отново, че трябва да се приспиваме  ooooh!
Ади, и аз мислех, че може да е от пълнолунието, ама уж отминава  Rolling Eyes Не ми се мисли всеки месец ли ще е така  Rolling Eyes  Crazy
Елена, успех!  Peace
Елиа, браво за кг!  Peace Само кофти, дето е от нерви.  Rolling Eyes Дано не се разболее Виктор!
Приятно изкарване на Мимс на морето, нали днес отпрашват натам. Ех, как искам и аз...
Нана, браво за класирането!  Hug

# 188
  • София
Урааааааааа преборих системата и Кало е вече класиран в така бленуваната ясла. Благодаря ви момичета за подкрепата!
Ето по едно коктейлче от мен.

Ние с Митко сме на сватба, но тъй като между гражданското и църквата има час и половина, а пък случайно църквата е до блока ни - сега гледам Хаус  Joy

# 189
  • гр.София
 Нана, с удоволствие се почерпвам за бъдещия ясленец Peace.

Чудесна беше днешната ни среща. Както и децата ни  Heart Eyes

# 190
Валка, честит рожден ден, мила  bouquet  bouquet  bouquet
Блу,   bouquet и за твоите рожденници!
Нана, честито за яслата Hug Дано Калоян свикне бързо и безпроблемно Peace
Снимки ще гледам като се прибера от моя компютър, че този е бавен и много се нервирам ooooh!

# 191
Здравейте и от мен  Hug
И аз да потвърдя, че днешната ни срещичка беше ВЕЛИКОЛЕПНА  Heart Eyes Благодаря ви, милички, толкова ми е приятно с вас, че направо не ми се тръгваше  Embarassed  А Лори току що се събужда с думите - "чицатааааа" /дечицата/ и "люшшшш" /който не се е досетил това всъщност е пързалка  hahaha, моето дете е с малко объркани представи  Laughing/  С нетърпение ще чакам следващата ни срещичка, дано да е по-скоро. Аз не смея да се отчета със снимчици, че са три на кръст  Embarassed Добре, че е Блу да ни отсрами  Hug
Блу много здраве и късмет на таткото и дядото   bouquet И да не забравиш да се похвалиш с поредната ти красота  Praynig, че да й се полюбуваме.
Нана, честито.

# 192
  • у дома
И да не забравиш да се похвалиш с поредната ти красота  Praynig, че да й се полюбуваме.

почерпете се с любимата торта на моят татко - Гараш  Mr. Green за съжаление не успях да докарам тъмния цвят, защото се наложи да правя допълнително крем с млечен шоколад, а не натурален  Mr. Green

снимка на парче - като се върнем от морето  Laughing

# 193
м-м-м-м-м-м, Блу, невъзможна си  Crossing Arms , не  е честно да си толкова добра  Laughing Добре, че не съм бременна  Laughing Изглежда великолепно, а и тези ягодки топнати в шоколадчееее....Страхотно е  Peace Благодаря за снимчиците  Hug

# 194
  • София
м-м-м-м-м-м, Блу, невъзможна си  Crossing Arms , не  е честно да си толкова добра  Laughing Добре, че не съм бременна  Laughing Изглежда великолепно, а и тези ягодки топнати в шоколадчееее....Страхотно е  Peace Благодаря за снимчиците  Hug
Peace страхотни са!
а снимки на деца пак ли след морето?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт