Холандска тема - 25

• 17 702
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Мегън, браво! Ти си герой!  Чакаме снимки на малката муцунка.
Еех, аз родих за 6 часа, ако втория път е за 3 и не ми се падне дерящо се бебе, може да се навия.
Милена, вярно, че беше проучила въпроса. Обаче попаднеш ли в такава група в спеелзала, после в 1 и 2 група в базис схола пак ще я посещаваш. Е, ако има нужда. Но нали знаеш, попаднеш ли веднъж в системата  Confused ... иначе като замисъл е добра.
Алекс, по-добре ли е? Вие утре летите май?  Thinking Много, много весело прекарване.
Днес най-накрая се обадиха, че ще ни монтират новия котел и познайте кой искаха да пратят -оня водопроводчик дето ни върза тенекия.  Shocked Той работел и в Geas. Казах, че ако дойде той, ще си купим котел от друг и обясних защо.  Crossing Arms Още вървим повече от месец назад с ремонтирането заради него.  Crossing Arms
Звезди, вие къде се местите последно или не сте решили още?
Джунджи, добре дошла.

# 151
Привет девойки Hug

Ние сме готови за път!
Във Варна нямам Интернет, така че ще се "появя" чак след месец във форума.

Меги, бързо да се възстановяваш и да цункаш и двете принцеси Hug

Мопси, успех с довършителните работи по къщата Hug И не го мисли особено това за спеелзалата. Докато дойде време да ходи на училище, Софи ще пердаши холандски без проблем Flutter

Мимката, ти излезе ли вече във ваканция? Как е Стънката?

Момичета, слънчево лято ви пожелавам Hug

# 152
Миленка,да си изкарате една супер ваканция Hug.Точно когато вие се връщате ние тръгваме newsm44(засега плана е 27 юли)
Звезди,как е на моретоооооооооооо newsm03

# 153
Мопси

не смея да кажа вече... че туко виж пак се е променило ooooh!

megan79

не питай... още не съм отишла дотам...чакам Ерик уж да оздравее, че да му топна краката в морето Tired
казвай сега реве ли малката или не? Thinking
а Елисе как се държи с Емма? Thinking

Милен@

аз ще рапортувам и за теб Flutter

# 154
.......Точно когато вие се връщате ние тръгваме newsm44(засега плана е 27 юли)
.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз съм тук... посрещам, изпращам и пак такааааааааа Tired ooooh!

# 155
казвай сега реве ли малката или не? Thinking
а Елисе как се държи с Емма? Thinking

Като цяло Емма е послушна Heart Eyes,особено през деня Mr. Green.Вечер иска  по начесто цица,ама това е щото е страшен мързел бе ooooh!(не прилича на Елисе в това отношение Crazy),цоцне малко и заспи Rolling Eyes..и неуспява да се нахрани.
Тази сутрин усъмнахме 4 парчета на спалнята Joy Joy..малии,добре че е голяма hahaha Joy

Елисе като види ,че някой ще я снима и почва да се зъби Mr. Green Joy Joy

https://cdn.bg-mamma.com/ovnX/5597ef13.gif[/img]]

# 156
# 157
Аз реших да ходи на тези допълнителни заниамания в залата. В моменат това си е плюс за него и толкова. Просто не мога да мисля все отрицателно. В крайна сметка даже не се знае дали след 2 години ще живеем още в Холандия. Пък и да живеем пътищата, по които могат да се развият нещата са безкрайни. Дори да посещава някакви допълнителни часове за езика първите две години...защо пък не. Особено, ако има нужда. По-добре е директно в "специално" училище само заради езика...Да не говорим, че може да не се наложи.

megan79, много са сладки!

# 158
Megan79, много са сладки девете ама кво голямо бебе!!! Такова не бях виждала,майка ми е родила 3 деца-4.300,4.600,4.900 кг ама пък моито беше 3.200 изобщо не прилича на мен!!!  Поздравления,ти си герой! Ама май големите бебета все са преносени и бързо се раждат!!!  Grinning

# 159
Меги големи са сладурани ! Да са ти живи и здрави !

Милена , ваканция сме вече с малкия заедно. Чакам с нетърпение да се прибираме...

# 160
Честито бебче, Меган! Да расте здрава и кротка и много да ви радва!

А с мерките направо ме шашна! Комплименти! И колко са хубави двете сестрички  Heart Eyes

# 161
Меган, страхотна снимка - толкова са сладкииии двете...... Heart Eyes. Емма си е направо отгледано бебе Simple Smile.
Аз изпуснах да кажа довиждане на Стерчето и Миленка, за ще сым постоянното присыствие тук за лятото. Днес пристига свекито от Бг за 3 месеца  - ще гледа малкият (докато аз сым на работа и чакаме за креш). Така че, от мен сигурно това ще е темата за дискусия за известно време.

# 162
megan79

страхотнииии са двете сестрички Hug Heart Eyes

windy [YES]
хъм за къде имате планове Thinking
и аз мисля, че позиттивното отношение помага, ама не и прекаленото де Whistling

Илче

свекито ти в къщи Rolling Eyes...лелееееееееееееееееееее да знаеш , че ако ти се помрънква- тук сем насреща Hug Hug

# 163
Честит имен ден на всички именници!!!  Бъдете живи и здрави и нека цялото щастие на земята, да ви се стовари на главата!!! Tada cheers

# 164
Звезди - моето свеки е цяла фурия, след 3 дни пыт с камили, дойде, почина два часа и се зае да чисти градината ( за да си починела) Simple Smile. Аз сега нямама толкова енергия, пыт на тези години докато стана.......
ред-гырл - кои са именници днес?

Общи условия

Активация на акаунт