Холандска тема - 25

• 17 701
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес е Петровден.

# 166
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  Laughing

# 167
Добро утро девойки Hug.Снощи рано легнахме,и съм първа пушка днес Mr. Green.Маниците спят,мъжо е на работа...време на мама за кафе и комп Whistling.
Звезди да те успокоя,поне при мен второто раждане в пъти по лесно,и малката  е в пъти по спокойна Laughing..почти не и се чува гласа,само докато и сменям памперса Wink.За сметка на каката обаче #2gunfire,която продължава с неспането нощем.На 15 имам афспрак с консултацията,и май ще ни пращатат на специалист ли..на педагок ли не разбрах newsm78.Така,че спокойно вече може да работите върху второто. Mr. Green Mr. Green
Миме,кога тръгвате за БГ-то? Party

Ама май големите бебета все са преносени и бързо се раждат!!!  Grinning

Незнам дали са все преносените newsm78..ама предният път ми се разказа играта.Аз за кво бях така наплашена ooooh! ooooh!...имах общо 3 часа и 30 мин напъни #Crazy #Crazy.Най важно е да в нормална позиция за излизане,там е ключът Peace.Сега изкарах късмет,че беше нормално разположена,а Елисе беше лицево #Cussing out.

От днес дават да става супер време Party...утре трябва да ми махнат конците и се мятаме по разходки.Трябва да спра и тортичките и сладкишите Sick,че покрай гостите,все нещо примлясквам Crossing Arms...да смъкна поне някое килце преди почивката... Embarassed

# 168
Добро утро!
Мегън, бре, тя отгледана момата. Пу-пу каква е дуданка, дано да е все така кротичка. Елисе, радва ли и се? Звучиш много ведро и позитивно.  Hug А шоколада- аз година и половина не мога да го спра, ама ми липсва воля. Embarassed Преди да забременея не злоупотребявах със сладкотото, но тогава пушех и не ми се ядеше, а сега.... Shocked
Илче, браво на свеки. Да ти пратя адеса на лични да ми я пуснеш за един уикенд.  Thinking Ако ти писне, както е казала Звезди, идвай да попържваш на воля в темичката.  Wink
Голям кеф с тая ваканция. Съседските деца, едвам изчакаха да стане 8 за да дойдат да си играят със Софи в двора. Днес съм им обещала палачинки, та ме зове куФнята.
Фата Моргана, как са девойките? Сигурно много са пораснали.
Аз не мисля отрицателно, напротив - много позитивно мислещ човек съм , естествено от писания във форум едва ли би могло да се разбере. Просто ми е трудно да взема правилното решение за бъдещето на дъщеря ми. Искам да има равен старт със всички останали деца, все пак тя е точно толкова холандска поданичка, колкото и останалите,  а не от самото начало да и се слага етикет.
Честито на всички именници... на патерица.
Ау, Милена сигурно плицика дупата във Варна. Искам и аСсссссссссс.
Весела и слънчева седмица.

# 169
megan79
за да работим трябва да се видим Mr. Green
хайде повлече кра дано и ние да ти последваме примера- не смао с повтарянето но и с послушанието и раждането Flutter

Мопси

Миленски нищо не плацика да те успооя, вчера валя и беше мрачно... днес само заплашва , че ще вали Rolling Eyes
ама ти ли ги правиш палачинките ? Thinking лелееееееее как ме подсети да му мисли майка ми Mr. Green

# 170
Мегън това са си мои наблюдения,от познати,които са раждали над 4кг са преносвали и барзо са раждали! И за това така мисля,вярно е че има значение как е разположено и се радвам че при теб всичко е минало ок!
 Аз незнам как е да раждаш нормално и няма и да разбера (не съм сигурна и дали изобщо искам да знам Mr. Green   )  Но се радвам когато всичко е ок
 ООООООООО нещо се се поувлякох май Grinning
 щях да питам по колко часа през деня спят вашите деца,че мойто нещо май откачи Mr. Green

# 171
Звезди, успокои ме, че вече бях позеленяла  от завист.  Wink  Тук е доста топличко.  Wink Ерик, оправи ли се?
Палачинките ги правя аз.  bowuu  А днес съм на водица. Дишах изпраенията от тигана... очи пълни ... стомах празен.  Tired Включвай Бабакука  Wink

# 172
Полезна информация
-spoedeisende huisartsenhulp tijdens avond,nacht,weekend en alle erkende feestdagen (SMASH)-070-346 96 69.

Надявам се на никого да не му се налага,но за всеки случай е добре да се знае с малко дете къде можеш да получиш спешна медицинска помощ в Хага.Необходимо е да носите документи за самоличност и европейска здравна карта или каквато имате в момента (ако изобщо имате).Няма да ви върнат,дори и да нямате застраховка.Ако не сте доволни от оказаната помощ от лекаря или асистента,възражения и сигнали се приемат на :
DHV-klantencommissie,
Pres.Kennedylaan 15
2517 JK  Den Haag

# 173
хъм за къде имате планове Thinking
Ооо, нямаме конкретни. На мен вече ми е все тази къде ще живеем. Мъжа ми имаше предложение да идем за 6 месеца в Китай. Търсеха "доброволци" от работата му....и аз бях навита, но той пък не иска. Така или иначе не вярвам да си намеря особенно доходна работа тук, така че от него най-много зависи на къде ще поемем и дали. Като порасне Борил сигурно и с него ще се съобразяваме в голяма степен...

# 174
хъм за къде имате планове Thinking
Ооо, нямаме конкретни. На мен вече ми е все тази къде ще живеем. Мъжа ми имаше предложение да идем за 6 месеца в Китай. Търсеха "доброволци" от работата му....и аз бях навита, но той пък не иска. Така или иначе не вярвам да си намеря особенно доходна работа тук, така че от него най-много зависи на къде ще поемем и дали. Като порасне Борил сигурно и с него ще се съобразяваме в голяма степен...
питам, че нали и ние се бяхме понесли на другия край на света, ама се оказа ,че на мен не ми стиска.... и мъжа сега е довелен, че май намери нещо още по добро май Flutter

Мопси
браво на теб...а колко по лесно би било готивите от наелончето Blush

# 175
...mda...

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 23:26 от windy [YES]

# 176
Я и от мен честито Меган за малката принцеска, спокойно и щастливо да се гледате и още повече да се обичате, четиримата!!   bouquet  bouquet

Аз не съм писала отдавна, но така изведнъж ми се случи случката и напреднах с материала. Желая същото на всички, които са узрели за това желание  Peace  Hug

# 177
Меги, към десети ще тръгваме, но на мен ми се ще по-рано  Confused  На тази жега не ми се стои тук , то не че в Бг-то ще е по-различно  Rolling Eyes

# 178
Я и от мен честито Меган за малката принцеска, спокойно и щастливо да се гледате и още повече да се обичате, четиримата!!   bouquet  bouquet

Аз не съм писала отдавна, но така изведнъж ми се случи случката и напреднах с материала. Желая същото на всички, които са узрели за това желание  Peace  Hug

Хee Пухче,честито Hug.Наистина си повлякох крака Flutter....Леко бременeeне и на финала здраво бебче. Wink

Меги, към десети ще тръгваме, но на мен ми се ще по-рано  Confused  На тази жега не ми се стои тук , то не че в Бг-то ще е по-различно  Rolling Eyes

Е,не останало. Laughing
И аз искам вече да тръгваме...ама ние сме чак на 27 Crossing Arms...но  сме до края на август Party(като се замисля хващаме наййй големите жеги Sick)

Вчера ни беше първата разходка Laughing.Мале ми тя много голяма количката бе хора newsm78.Направо е като лимузина.Как ще се движа с нея в магазините немам идея Thinking.Сега отзад е сложено легълце за малката,и не може да се сгъва #2gunfire.Ама за БГ ще вземем и maxi cosi-to,че вечер като излзаме (ако е maxi cosi,се сгава само)да е побираме някак в багажник Whistling.А през деня ще трябва пеша да меря улиците...добре че центъра е на 30 мин пеш от нас.... Crazy

# 179
Пухче - честито и от мен и много приятно бременеене Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт