Холандска тема - 25

• 17 714
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Имаш късмет, че не е влажно и подухва доста тези дни. Като настане една влага и е 30 градуса...усещането всъщност е, че е 40. Та 25 си е доста прилична температура.  Grinning

Ами аз цял живот като лятото съм на близо 40 градуса, как да свикна сега на 25? Ми мъка ми е, не съм обличала къс ръкав тук. ooooh!
Да попитам, някой знае ли курсовете по холандски еик, които са към общините и са за чужденци, вече навсякъде ли се плащат?
Онзи ден се явих на тест,ама ми сервираха че трябва да се дадат 900 евро почти за 1-во ниво.

# 136
Меган. ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ!!! Да е много усмихната, здрава и спокойна и много да ви радва!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  • Там,където се събуждам щастлива.

Ами аз цял живот като лятото съм на близо 40 градуса, как да свикна сега на 25? Ми мъка ми е, не съм обличала къс ръкав тук. ooooh!
Да попитам, някой знае ли курсовете по холандски еик, които са към общините и са за чужденци, вече навсякъде ли се плащат?
Онзи ден се явих на тест,ама ми сервираха че трябва да се дадат 900 евро почти за 1-во ниво.

Ще свикнеш, спокойно. Аз имах голям късмет пръвото лято,  защото беше невероятно топло и все се чудех какви са тези митове за температурите тук. Страшно съм заморничава, но вече от седмици съм по къс ръкав ( явно още не си се аклиматизирала).

По отношение на курсовете, чух от една позната, че трябваше да доплати нещо за приятелката си ( към 200 евро, май), но останалата сума до 6 000 беше от общината.

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 13:07 от Kalinka

# 138
Честито Megan   bouquetда са ви живи и здрави дъщеричките.Голям си герой,голям бебок! newsm30

# 139
Честито момиченце,Меги!

Пожелавам ти да е здраво,весело и послушно!  bouquet Hug Heart Eyes

# 140
Е аз направо се родих тук! В тия жеги в Бг едвам не умрях миналото лято,тва поне е 5 градуса по-хадно,ама тук си е супер!  И в морето се окъпах миналата седмица!!!

# 141
windy [YES] , явно е различно в различните градове, което ми е малко странно. Може би пък като дойде писмото да се попълват допълнително формуляри.  Thinking
Ти май беше споделила за случая с детенцето на ваши познати или някой друг пък може да е бил от форума, но това е и едно от моите опасения.  Confused
То иначе като е безплатно, а  детето няма нужда и го запишат е вид услуга да, но ме е страх да не стане мечешка.  Confused Ще го мисля повече като почне. Ще питам и в консултацията, че те също давали препоръка за такава група, освен самите учителки.
Аз също си мисля, че много родители биха се възползвали от 2 допълнителни безплатни дни, обаче като не знам дали ще е без последствия.  Thinking
Много неприятно това с Борил. Дано учителките да успеят да вразумят другото дете и Борил пак да ходи с охота на занималните.

# 142
Меги , честито и тук! Говорих току що с Рене. Да го поздравиш за българския   bouquet

# 143
Извинявам се на модераторите за голямата картичка, ама то голямо бебе затова  Wink

Джунджи , радвам се и тук да те видя  Wink

# 144
[quote ]
Джунджи , радвам се и тук да те видя  Wink
[/quote]

ай, здрасти и тук,  Мимката  Laughing

# 145
  • Eemnes, NL

Добре дошла на тоя свят Емма! Бъди много щастлива, обичана и усмихната!
Меги - честита бебка, да се слушате и обичате много!

Момичета добре съм, утре летим за Бг. Цял ден! Първо до Цюрих, после до София и после към Ямбол при свекито. Нямах никакво свободно време тия дни!
Много се радвам на всички ви, чета ви и ще ми липсвате.  bouquet  bouquet  bouquet
Леко лято на всички и весели ваканции на тези, които ще почиват където и да са! На момичетата тука също весело изкарване с не много топло време и много весели емоции! Айде живот и здраве до след месец.
Миленски ще ти пусна на тебе и звезди номера ми, и ще се видим живот и здраве може би във Варна!
Това от мене за сега. Весело лято!

# 146
Стерече, Hug Ще се радвам да се видим. Лек полет и да си прекарате добре  bouquet

Мопси, windy [YES] много трудно се праща дете в специализирано училище. Нали се бях ровила из нета за инфо и бях доста изчела по въпроса, защото и аз имах същите опасения. Споко Hug Още повече, че в случая става въпрос за спеелзала, а не за училище. Децата толкова бързо напредват с езика, именно защото са в смесени групи и се учат едно от друго.

windy [YES], дано сега след като си обърнала внимание на учителката как се издевателства над синът ти нещата се променят Hug

djundji, Bureau Nieuwkomers към общината по местоживеене помага за интеграцията или иначе казано езикови курсове. Свържи се с тях и те вече ще ти кажат каква е процедурата. Как стоят нещата сега, не знам. По мое време беше доста по- различно, но тогава БГ не беше член на ЕС. Успех Hug За всеки случай ето малко инфо.

От мен Hug

# 147
Здравейте момичета Hug...Мерси за страхотните пожелания... Hug
Всичко се разви толкова бързо вчера #Crazy,че ми минава сега като късометражно филмче пред очите.Цялата работа беше за няма и 5 часа Party Laughing.Като до последните 40 мин ,мога да кажа,че болката беше доста търпима Peace.Коварната болка настъпи точно в тези последни 40 мин,в които имах напъни ,а трябваше да си ги стискам #2gunfire.Като ми казаха напъваи Joy...след 8 мин се пръкnа на бял свят зверчето Емма Екатарина Heart Eyes Heart Eyes.Въпреки големите си мерки,имам само няколко шева Party Wink.....и мога да кажа,че имах раждане -ПЕСЕН Whistling...за сметка на ужаса който очаквах ooooh!.Тази сутрин в 10 ни изписаха от болницата,и сме си доволно в къщи.Сега ми е интересно дали ще надмине сестра си по рев и безсъние Joy...Тези дни ще сложа снимчици
Целувки на всички Hug Hug..и благодаря за подкрепата ви Hug Hug

# 148
megan79

иииииииииии колко ми е драго да те видя тук, че и да прочета, че всичко е минало леко и бързо( аз нали ти обещах Mr. Green ) Hug Hug Hug
сега ако и не е ревлива... ми вдъхваш надежда  за второто бебче Crazy

# 149
Малеее, браво, Меги! Каката радва ли се? Още веднъж поздрави Рене за българския , аз си мислех вчера, че с теб говоря  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт